Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

çok teşekkürler, innşallah olur;)
lafı değiştirelim artık n'olur, çünkü ben bi yine kötümser yaklaşıyomuşum gibi oldu, walla değilim ya yemin ederim, merak ettim sordum sadece. şu edit şeyi de niye silindiyse, Kazen'den rica edeceğim atsın beni forumdan:)
Bu arada biz hani ameliyat olduktan sonra güle güle kullan diyoruz ya birbirimize, göğüs estetiği yaptıranlar filan ne diyo acaba (bknz: laf nasıl değiştirilir:)
 
tühhh gelse iyi olurduu... neyse ekimde kesin gelcekmis ama ozamana kadar beklerim... bu arada ayseall duydunmuu amerikaya geliyoo sende istiyodun ya gelmesinii bak sana yaradi bu iste olumunekankayizsmile

....gelince ameliyat ediyormu? yoksa yanliz kongre icinmi? etse iyi olurdu gitmeye gerek kalmazdi?
 
yaaa biraz sacma olcak ama korku işte emre beyn burun ameliyatı yaparken hiç biri ölmüşmü zannetmiorum ama merak yinede ...
 
:D konu değişsin dedik de, bu kadar değişsin demedik yahu.. öyle bir şey olsa olay olur, ana haberlere filan çıkar geçen günkü kız gibi
 
Emre beye ilk gorusmeye gittigimizde her an olabilecekleri soylemisti uyarmisti, en aksi taktirde ölümde gerceklesebilir dedi fakat cok sukur simdiye kadar bende oyle bisey olmadi demisti..
 
Evet ama şu an burada olmadıkları için sana yanıt veremiyolar :))) şaka bi yana lütfen bu konulara girmeyelim , böyle bi şey yaşanmış olsaydı duyardık bence.Olumsuz bi durum olmadığını söylemiş
ti kendisi.
 
Duydum duydum kuebraa Emre Bey Amerika'ya geliyormuşsempatiksalakcinni Acaba hangı*şehre, bilen var mı?bilmiyorumkismile
 
Emre beye ilk gorusmeye gittigimizde her an olabilecekleri soylemisti uyarmisti, en aksi taktirde ölümde gerceklesebilir dedi fakat cok sukur simdiye kadar bende oyle bisey olmadi demisti..

Peki bunu duyduktan sonra nasil insan o ameliyat masasina yatabilir? Bir burun icin ölümü göze aliyormusun? Allah kimsenin basina vermesin! Kizlar nerden bu cesareti aliyorsunuz? Ben cok korkuyorum :( ama bir okadarda bu ameliyati istiyorum
 
ben birde cok sabirsizim okadar ay nasil beklerim bide burnum kendine gelesiya kadar.
kalin derili olan arkadaslarin burunlari acaba su anda ne halde biraz daha inme , esitlesme varmiki acaba.
 
Duydum duydum kuebraa Emre Bey Amerika'ya geliyormuşsempatiksalakcinni Acaba hangı*şehre, bilen var mı?bilmiyorumkismile

Dr bey Boston demisti.

Peki bunu duyduktan sonra nasil insan o ameliyat masasina yatabilir? Bir burun icin ölümü göze aliyormusun? Allah kimsenin basina vermesin! Kizlar nerden bu cesareti aliyorsunuz? Ben cok korkuyorum :( ama bir okadarda bu ameliyati istiyorum

Tugcecim emre beyin demek istedigi bu her ameliyatta olabilir mesela diyelim ic hastaliklari ameliyati hatta bir diz ameliyati bile tehlikeli olabilir. Ama boyle bir durum milyonda bir gerceklesebiliyor her ne ameliyat olursa olsun.. Bu yuzden burun ameliyatindan vazgecmenize gerek yok. Ben dr onu soylediginde hic korkmadim yani soyledigi cok normal.
 
Boston demek:gitme: Cherry sağol canım cevap için.
Tuğce seni çok iyi anlıyorum ve ben bu yüzden yıllardır ameliyata cesaret edemedim. 2 çeşit tehlike var. Ameliyat sırasında ve hemen sonrasında.Ameliyat sırasındaki en büyük risk ilaçlara vücudun tepki göstermesi. Bu sebeple ölümlerin olması, bildiğim kadarıyla çok ender görülen genetik bir hastalık. O yüzden özellikle ailede ameliyat olan var mı, narkozdan sorun yaşayan oldu mu bunları*bilmek iyi olur. Alerjileri soruyor anestezi uzmanları, o yüzden hastaya özel bir hazırlık yapılıyor narkoz sırasında. Ameliyattan hemen sonraki tehlike de enfeksiyon tehlikesi ki bu zaten parmak kestiğimizde bile var. İstanbulda sokakta yürüyerek milyon kat daha fazla risk alıyoruz bu bir gerçek. Kısacası korkmaya gerek olmadığına mantık olarak inanıyorum ama cesaretsizliğim var itiraf edeyim..
 
revizyon olan arkadaşlar memnun musunuz?

[/QUOTEmerhaba megumi, revizyon resmlerini görmüştüm önceki halini bilmediğim için tam bi yorumda bulunmak zor olsada çok beğenmiştim burnunu.sende ilk aylarda çok beğendiğini sık sık dile getiriyordun.ama son zamanlarda bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bir sorunun var burnunla ilgli pek mutlu değilsin gibi geldi.yanılıyorsam düzelt lütfen.bende emre beye revizyon ameliytı olcam ve bu konuda sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var.
 
Megumi, ben senin yerinde olsaydım, çok ciddi söylüyorum, dünyaları ben yarattım diye dolanırdım ortalarda..Resmen doğa üstü güzelliğin var ve burnun da harika oldu, ben doc a beğendiğim burun örneklerini gösterirken ilk sıralarda sen vardın, hep senin ne kadar güzel olduğunu söyleyip durdum, ah bi megumi gibi olsam daha ne isterim diyordum:) o yüzden bence yaşadığın her ne ise -ki bu eminim senin hayatındaki başka şeylerle ilgilidir- (kendimden biliyorum, ben de sapıtıp sapıtıp birilerine ya da bir yerlerime saldırıyorum) gel konuşalım, emin ol herkes seni senden daha çok beğeniyor, kendine çok büyük haksızlık ediyorsun bence canım, gerçekten kusursuz güzellikte bi yüzün var
 
Kizlar fikirlerinizi bekliyorum J

Emre Ilhan bu forumda dikkatimi cekti ve bunun üzerine kendisine dün mail attim. Bir kac saat icersinde mailimi cevapladi ve aksam da beni telefonla aradi. Gercekten dediginiz kadar varmis. Kendisine göstermis oldugu ilgi icin cok tesekkür ediyorum....

Ameliyata karar vermek bence doktor seciminden daha kolaydir. Güvenebileceginiz ve kendinizi ona teslim edebileceginiz doktoru bulmak gercekten cok cok zor. Biz daha önce kuzenimin burun ameliyati icin interneti ve internetteki forumlari didik didik etmistik ve nitekim Istanbul’da üc tane doktordan randevu almistik. Kuzenim secimini Naci Celik’ten yana yapmisti ve inanilmaz memnun kalmistik.

Bana gelince, malesef burnumla ilgili bir cok saglik sorunu yasiyorum. Kronik iltihap, burun polipleri, egrilik, kemik,et, koku alamama vs. ve bir an önce ameliyat olmam gerekiyor. Hazir saydigim sorunlardan dolayi ameliyat olmusken diyorum kücük bir estetik müdahele de yapilsin. Bunun icin Naci beyle görüstüm, kendisi bende estetigi gerekli görmüyor. Cok dogal bir burnum varmis ama benim burnumun ön görüntüsü beni cok rahatsiz ediyor. Burun kanatlarim cok genis oldugu icin cok önden genis duruyor. Hem ameliyat olsam bile kendisinde bir kulak burun bogaz uzmani gibi iltihap ve sinüziti temizleyemezmis. Sadece burundaki egriligi, kemigi ve eti alabilirmis ama iltihap KBB doktorlarnin alanina giriyormus.

Okudugum kadariyla Emre Ilhan ilk etapta bir KBB uzmani ve egitimini de bu yönde almis fakat yillardir estetik de yapiyormus ve cok da iyi yapiyormus. Acikcasi biraz korkuyorum ve emin degilim. Bir KBB uzmanina estetik konusunda estetik cerrahlarina güvendigim gibi güvenmiyorum sanki. Karar veremiyorum. Kronik iltihabim olmasaydi kesinlikle Naci Celik’e giderdim, ona cok güveniyorum, gercekten cok iyi bir doktor. Bunu dün telefonda Emre bey de onayladi. Sanirim sahsi tanisikliklari var ve Naci beyin (kendi tabiriyle Naci abinin) cok iyi bir doktor oldugunu söyledi J)
Ama dogru olan benim icin kronik iltihabimi temizleyebilen ve estetigi de iyi yapabilen bir doktora gitmemdir, bu da Emre Ilhan’dan baskasi olamaz heralde. Emre beyin yaptigi burunlari görmedim cogunuz arkadas listemende olmadiginiz icin. Dolayisiyla yaptigi burunlar hakkinda bir fikrim yok. Yorumlarnizi bekliyorum arkadaslar.
 
Back
X