Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm dr Amerikaya gidecekmis yani Avrupaya gelmiyecek![]()
tühhh gelse iyi olurduu... neyse ekimde kesin gelcekmis ama ozamana kadar beklerim... bu arada ayseall duydunmuu amerikaya geliyoo sende istiyodun ya gelmesinii bak sana yaradi bu iste olumunekankayizsmile
....gelince ameliyat ediyormu? yoksa yanliz kongre icinmi? etse iyi olurdu gitmeye gerek kalmazdi?
Emre beye ilk gorusmeye gittigimizde her an olabilecekleri soylemisti uyarmisti, en aksi taktirde ölümde gerceklesebilir dedi fakat cok sukur simdiye kadar bende oyle bisey olmadi demisti..
ameliyat ettigini sanmiyorum canim kongreye katirliyodur ve hastalariya bulusuyodur...ama etse gercekten iyi olurduu türkyiye gidemiyenler icin
Duydum duydum kuebraa Emre Bey Amerika'ya geliyormuşsempatiksalakcinni Acaba hangı*şehre, bilen var mı?bilmiyorumkismile
Peki bunu duyduktan sonra nasil insan o ameliyat masasina yatabilir? Bir burun icin ölümü göze aliyormusun? Allah kimsenin basina vermesin! Kizlar nerden bu cesareti aliyorsunuz? Ben cok korkuyorumama bir okadarda bu ameliyati istiyorum
revizyon olan arkadaşlar memnun musunuz?
[/QUOTEmerhaba megumi, revizyon resmlerini görmüştüm önceki halini bilmediğim için tam bi yorumda bulunmak zor olsada çok beğenmiştim burnunu.sende ilk aylarda çok beğendiğini sık sık dile getiriyordun.ama son zamanlarda bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bir sorunun var burnunla ilgli pek mutlu değilsin gibi geldi.yanılıyorsam düzelt lütfen.bende emre beye revizyon ameliytı olcam ve bu konuda sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var.