Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ayisiğicım:) gördüğün gibi onlar da doğru yere yönlendirmiş zaten seni, sorunun neyse ona göre ilerleyeceksin bu durumda.

Bende iç tarafta en azından beni rahatsız edecek kadar büyük sağlıksal sorunlar yoktu, dışıydı benim sorunum, sadece estetik için Emre Bey'i tercih ettim, güvenmemin sebebi de, estetik anlayışını çok beğenmem ve burdaki hastalarının hepsine bayılmamdı:)
Ben yeni oldum sayılır, albüm herkese açık bakabilrsin, çok abartmayayım diye foto yüklemiyorum şimdilik beklemem lazım zaten daha ödemliyim:) ama istersen mail atabilirim detaylılarını..Sayfalarda geriye gidersen son dönemde fotoğraf paylaşan çok arkadaş var, teklif gönder fotoları incele bence gördükçe içindeki şüpheler gidecek

revizyon olan arkadaşlar memnun musunuz?

[/QUOTEmerhaba megumi, revizyon resmlerini görmüştüm önceki halini bilmediğim için tam bi yorumda bulunmak zor olsada çok beğenmiştim burnunu.sende ilk aylarda çok beğendiğini sık sık dile getiriyordun.ama son zamanlarda bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bir sorunun var burnunla ilgli pek mutlu değilsin gibi geldi.yanılıyorsam düzelt lütfen.bende emre beye revizyon ameliytı olcam ve bu konuda sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var.

evet bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum çünkü bende revizyon 3. ameliyatımı olcağım il başlarda revizyon olan arkadaşların çoğu resim koyup memnun olduklarını hep dile getirdiler ve bu inan beni çok mutlu etti ümitlendirdi.ama son zamanlarda revizyon olan arkdaşları pek göremiyorum umarım hersey yolundadır onlar için arasıra gelin bize bilgi verin revizyon olan arkadaşlarımızzzz merak ediyoruz memnunmusunuzzz?

Ayisiğicım:) gördüğün gibi onlar da doğru yere yönlendirmiş zaten seni, sorunun neyse ona göre ilerleyeceksin bu durumda.

Bende iç tarafta en azından beni rahatsız edecek kadar büyük sağlıksal sorunlar yoktu, dışıydı benim sorunum, sadece estetik için Emre Bey'i tercih ettim, güvenmemin sebebi de, estetik anlayışını çok beğenmem ve burdaki hastalarının hepsine bayılmamdı:)
Ben yeni oldum sayılır, albüm herkese açık bakabilrsin, çok abartmayayım diye foto yüklemiyorum şimdilik beklemem lazım zaten daha ödemliyim:) ama istersen mail atabilirim detaylılarını..Sayfalarda geriye gidersen son dönemde fotoğraf paylaşan çok arkadaş var, teklif gönder fotoları incele bence gördükçe içindeki şüpheler gidecek

Aso yanit icin cok tesekkür ederim. Fotograflarina simdi baktim. Gercekten sislikler indikten sonra cok güzel bir burun olacaga benziyor. Senin adina sevindim.
Fakat yüzündeki morluklar ve sislikler korkuttu beni biraz yaa J)) Kuzenimde hic morluk yoktu, doktor bey bunun garantisinide yüzde 90 vermisti ameliyattan önce. Onun burnu cok uzun, bicimsiz ve kemerliydi (biz karadenizliyiz, sen düsün artik) J)) Yüzüne baktiginda burun asiri ön plandaydi, psokolojisini de bu yüzden yillarca etkilemisti. Simdi ise o kadar dogal bir burnu var ki bazilari ameliyat oldugunu anlamiyor bile J)) acikcasi senin su anki halini merak ediyorum. Mümkünse mail yoluyla bir fotograf gönderebilir misin. Mesaj yazim az oldugundan özel mesaj yazamiyorum, sen bana yollarsan hemen simdi mail adresimden cevap verebilirim.

Gerci dedigim gibi benim burnumda kemik sorunu yok sadece burun kanatlari genis yani burun eti. Aso, forumda benim gibi burun genisliginden dolayi ameliyat olanlar var mi, biliyor musun.... ?

ayisigi saglik sorunlarin arti estetik kaygin varsa ben emre beyden daha iyisini düsünemiyorum , ben iki doktor arasinda kararsiz kaldim, cünki ikisinin yaptigi burunlarida begeniyorum ve bende sadece septum egriligi var bunu naci beyde yapiyor. eger yapamasaydi emre beye düsünmeden giderdim.
Ameliyata karar verdikten sonra bu kadar karasiz kalabilecegimi hic sanmazdim :(

Aso yanit icin cok tesekkür ederim. Fotograflarina simdi baktim. Gercekten sislikler indikten sonra cok güzel bir burun olacaga benziyor. Senin adina sevindim.
Fakat yüzündeki morluklar ve sislikler korkuttu beni biraz yaa J)) Kuzenimde hic morluk yoktu, doktor bey bunun garantisinide yüzde 90 vermisti ameliyattan önce. Onun burnu cok uzun, bicimsiz ve kemerliydi (biz karadenizliyiz, sen düsün artik) J)) Yüzüne baktiginda burun asiri ön plandaydi, psokolojisini de bu yüzden yillarca etkilemisti. Simdi ise o kadar dogal bir burnu var ki bazilari ameliyat oldugunu anlamiyor bile J)) acikcasi senin su anki halini merak ediyorum. Mümkünse mail yoluyla bir fotograf gönderebilir misin. Mesaj yazim az oldugundan özel mesaj yazamiyorum, sen bana yollarsan hemen simdi mail adresimden cevap verebilirim.

Gerci dedigim gibi benim burnumda kemik sorunu yok sadece burun kanatlari genis yani burun eti. Aso, forumda benim gibi burun genisliginden dolayi ameliyat olanlar var mi, biliyor musun.... ?

yalnız o morluklar benim eserim :) bi hafta yatmak ve sadece wc için kalkmak gerekirken ben 2. günümden itibaren hep ayaktaydım, ayakta durdukça ve kendimi yordukça çoğaldı onlar, yoksa 3-4 günde geçer giderdi, nasılsa evdeyim 10 günde geçsin ne olacak diye düşündüm, bi de hergün renkten renge girmek hoşuma gitti:p renkli renkli fotolarım oldu bir sürü:) yatma sıkıntımdan kaynaklı yani, sen iyi dinlenirsen hiç bişey olmaz merak etme;) atıyorum mailimi şimdi

burun genişliği derken.. yani kemik sıkıntısı olmayan ve genişliği daraltılan demothy var mesela, puff var, balea'nın yine öyle geniş ama sonra çok güzel daraltılmış, sunbul ve supernose'un da aynı şekilde sanırım, böyle sayıyorum ama yanlış ve eksik olabilir, sen insanlara baktıkça kendine yakını bulursun zaten

ayisigi saglik sorunlarin arti estetik kaygin varsa ben emre beyden daha iyisini düsünemiyorum , ben iki doktor arasinda kararsiz kaldim, cünki ikisinin yaptigi burunlarida begeniyorum ve bende sadece septum egriligi var bunu naci beyde yapiyor. eger yapamasaydi emre beye düsünmeden giderdim.
Ameliyata karar verdikten sonra bu kadar karasiz kalabilecegimi hic sanmazdim :(

Moonshine anladigim kadariyla sende Naci beyi taniyorsun degil mi?
Aslinda Emre bey icin acilan bu forum sayfasinda diger doktorlar hakkinda olumlu ya da olumsuz yorum yapmak ne kadar dogru bilmiyorum... Kusura bakmayin arkadaslar belki yalnis birsey yapiyorum.

Gercekten cok kararsizim. Bende de septum egriligi söz konusu, bunlari Naci bey tek ameliyatta hallediyor fakat iltihap sorunlarina el atamiyor KBBci olmadigi icin dogal olarak.
Emre beyi hic tanimiyorum kendisiyle dün yaptigim telefon görüsmesi haricinde tabii.
Bazen diyorum sinüzit iltihabi kalsin ama yine de Naci beyde olayim ameliyatimi cünkü kendisine sonsuz güvenim var. Burun degil ama baska bir estetik ameliyati oldum kendisinde. Bir de kuzenimin sonucu muhtesem olan burun ameliyati da var...

Emre bey bana telefonda 11 senedir burun estetigi yaptigini ve bu konuda ona güvenmem gerektigini belirtti. Ama iste iste bu karasizlik yok mu. Ben yurtdisinda yasiyorum. Burda sorunsuz bir KBB uzmanina ameliyatimi olabilirim aslinda... üstelik bütün masraflari sigortam karsilayacak. Fakat ben bu ameliyati Türkiye’de olmakta kararliyim. Emre beyin sagliksal sorunlarimi ameliyat edebileceginden en ufak bir süphem bile yok, beni kararsiz kilan sey estetik olayi...

saglik sorunlarin da oldugu icin o bölümün ücretini yurtdisi sigortandan geri alma sansinda var ama gitmeden sigortaya sormak gerekmis.
Iki doktorumuzu telefondan taniyorum yüzyüze tanimiyorum canim. burda emre beyin yaptigi cok güzel burunlar var bence onlara bakmalisin kararini kolaylastiracaktir .

Megumi, ben senin yerinde olsaydım, çok ciddi söylüyorum, dünyaları ben yarattım diye dolanırdım ortalarda..Resmen doğa üstü güzelliğin var ve burnun da harika oldu, ben doc a beğendiğim burun örneklerini gösterirken ilk sıralarda sen vardın, hep senin ne kadar güzel olduğunu söyleyip durdum, ah bi megumi gibi olsam daha ne isterim diyordum:) o yüzden bence yaşadığın her ne ise -ki bu eminim senin hayatındaki başka şeylerle ilgilidir- (kendimden biliyorum, ben de sapıtıp sapıtıp birilerine ya da bir yerlerime saldırıyorum) gel konuşalım, emin ol herkes seni senden daha çok beğeniyor, kendine çok büyük haksızlık ediyorsun bence canım, gerçekten kusursuz güzellikte bi yüzün var

bi zamanlar öyle dolandıım için bu hale geldim sanırım:Pistersen özelden yaz adresini msnden fln konusalım.

Moonshine anladigim kadariyla sende Naci beyi taniyorsun degil mi?
Aslinda Emre bey icin acilan bu forum sayfasinda diger doktorlar hakkinda olumlu ya da olumsuz yorum yapmak ne kadar dogru bilmiyorum... Kusura bakmayin arkadaslar belki yalnis birsey yapiyorum.

Gercekten cok kararsizim. Bende de septum egriligi söz konusu, bunlari Naci bey tek ameliyatta hallediyor fakat iltihap sorunlarina el atamiyor KBBci olmadigi icin dogal olarak.
Emre beyi hic tanimiyorum kendisiyle dün yaptigim telefon görüsmesi haricinde tabii.
Bazen diyorum sinüzit iltihabi kalsin ama yine de Naci beyde olayim ameliyatimi cünkü kendisine sonsuz güvenim var. Burun degil ama baska bir estetik ameliyati oldum kendisinde. Bir de kuzenimin sonucu muhtesem olan burun ameliyati da var...

Emre bey bana telefonda 11 senedir burun estetigi yaptigini ve bu konuda ona güvenmem gerektigini belirtti. Ama iste iste bu karasizlik yok mu. Ben yurtdisinda yasiyorum. Burda sorunsuz bir KBB uzmanina ameliyatimi olabilirim aslinda... üstelik bütün masraflari sigortam karsilayacak. Fakat ben bu ameliyati Türkiye’de olmakta kararliyim. Emre beyin sagliksal sorunlarimi ameliyat edebileceginden en ufak bir süphem bile yok, beni kararsiz kilan sey estetik olayi...

Naci bey ne kadar yapıyor ameliyatı ki?

sana ders gelen şeyin burdaki herkesten binlerce kat daha iyi bir görüntü olduğunu da unutma ama bence:) arada bi hatırlasan başka bişey istemiyorum.. Evangeline Lilly'i benzetilmek demek ne demek yahu:D şu dünyada kime denk gelir böyle bişey..senin bakışın da duruşunda hala öyle bana göre (senin dışındaki herhangi biri adına söylüyorum:)

Öyle oldu birdbeakkcim:) umarım sen de en kısa sürede atlatırsın..beğenmene çok sevindim, çok teşekkürler;)

sana ders gelen şeyin burdaki herkesten binlerce kat daha iyi bir görüntü olduğunu da unutma ama bence:) arada bi hatırlasan başka bişey istemiyorum.. Evangeline Lilly'i benzetilmek demek ne demek yahu:D şu dünyada kime denk gelir böyle bişey..senin bakışın da duruşunda hala öyle bana göre (senin dışındaki herhangi biri adına söylüyorum:)

esocum geçen seneydi o:) neyse şükretmeyi öğrncm baskada bişiy demicim:)resim ekledim karışık:D

pinar_86 sen revizion ameliyati olmaya düsüniorsun heralde okudugum kadarila...ben emre beyde oldum belki bir iki detayli seyleri anlatirsam kendi ameliyatimda biraz korkularin yada soru isaretlerin kaybolurr...benim hatta fotolarimda var..ilk diyim cok menunum ve bi okadar mutluyum burnum cok güzel oldu yani kendi sahsem ben cok memunum emre beyin yaptigi burnu..ne bir sorun yasadim ne aci :) ve biraz yüzüm simsiti ama morluk nerdeyse yoktu..her sorumu cevapladi ve her dayim soru sorabiliorum herzaman aciktirrr ve en kisa zamanda geri yazior bence buda cok önemlii..ve en önemlisi senin istedigin burnu cok iii anlatmak orda zaten sana dicek...bende ilk ameliyatim ii gecmedi ve üstelik nefes sorunu yasamaya basladi..simdi cok rahat nefeste aliorum ve burnumda istedigim gibi oldu hata abartmiorum daha güzel olduuu....ben olsam yine kesinlikle emre beyde olurum..nezaman sorun olursa banada herzaman danisabilirsinnn

Back
X