Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

pinar_86 sen revizion ameliyati olmaya düsüniorsun heralde okudugum kadarila...ben emre beyde oldum belki bir iki detayli seyleri anlatirsam kendi ameliyatimda biraz korkularin yada soru isaretlerin kaybolurr...benim hatta fotolarimda var..ilk diyim cok menunum ve bi okadar mutluyum burnum cok güzel oldu yani kendi sahsem ben cok memunum emre beyin yaptigi burnu..ne bir sorun yasadim ne aci :) ve biraz yüzüm simsiti ama morluk nerdeyse yoktu..her sorumu cevapladi ve her dayim soru sorabiliorum herzaman aciktirrr ve en kisa zamanda geri yazior bence buda cok önemlii..ve en önemlisi senin istedigin burnu cok iii anlatmak orda zaten sana dicek...bende ilk ameliyatim ii gecmedi ve üstelik nefes sorunu yasamaya basladi..simdi cok rahat nefeste aliorum ve burnumda istedigim gibi oldu hata abartmiorum daha güzel olduuu....ben olsam yine kesinlikle emre beyde olurum..nezaman sorun olursa banada herzaman danisabilirsinnn

teşekkür ederim canm:) senin bburnunu klinikte emre bey göstermişti ve bu sene ki en güzel revizyon ameliytımız demişti.haksızda değil bu konuda.gerçekten çok başarılı bir ameliyat seninkisi.revizyon ameliytı denince akla zaten ilk olarak emre bey geliuyor benimde aklıma.ameliyatınmı ona olucam zaten.
hepinizi uzaktanda olsa takip ediyorum forum sayesinde.az çok hepinizin ameliytının detaylarını biliyorum.ama kafama takılan bişeyler mutlaka sorucamkaydirigubbakcemile3

arkadaslar bisey sorucam emre beyde tasarımı sadece yandanmı yapıyor ? önden nasıl olacagınıda gösterebiliyomu ? yada böyle yapabilen herhangi bi doktor varmı ? :)

arkadaşlar ''tumena,cevo,kelebek etkisi'' dışında revizyon olan var mı forumda

bende duymadım, yinede bi sorayım dedim :) aslında önemli olan önden görüntü ama öyle bi teknoloji yok sanırım hala.

haklisin ama bisi diyimi yandan hosuna giderse öndende güzel olur ama önemlisi senin tarifin ucunu felan nasil istedigini tam anlatirsan güzel olur öndende:)

haletiruh ben de tasarımla ilgil bi iki şey ekleyeyim istedim belki yardımcı olur sana..
Tasarım olayını gözümde o kadar büyütmüştüm ki -zaten herşeyi büyütüyorum- yok dedim benim burnum düzelmiyo, çünkü tasarım o kadar soyut bir şey ki gerçekliğine inanamadım zaten, üzülmüştüm hatta ordaki halimi görünce, gerçeği tam anlamıyla yansıtmadığı için de tamam işte bu harika böyle olsun demedim, öyle demeyi beklememek lazım da zaten, o sadece bir öngörü, yandan da görsen önden de görsen üç boyutlu da görsen, adı üstünde, tasarım.. sonra öyle üzülünce geldim burda arkadaşlara sordum sizin tasarımlar nasıldı diye, hiç biri hatılamıyor bile.. şimdi ben de hatırlamıyorum.. herkes ameliyat sonrası çok daha güzel oldu dedi, aynen ben de şuan kendim için öyle olduğunu düşünyorum.. örnek fotoğrafla gidip istediğim bu istemedim bu demek bile çok dha önemli bence. Ama tasarımı görünce de için rahatlıyor en azından bir fikrin oluyor.. Yine de tasarıma hiiç takılmamak lazım..
üç boyutlu yapan doktorlar varmış, tasarımları da iyi değil, ameliyat sonraları daha da iyi değil bence:)

Revizyona girenler beni daha iyi anlıycaklardır. Şimdi ameilyat sonrası buruna tıkılan:) tamponlar var ya..Ben en çok ondan korkuyorum. Nefes alamıyoruz falan.. Emre beydemi onlardan kullanıyor? Yoksa değiştimi sistem?? Revizyonda kaç gün kalıyor o tamponlar???
Geçen aklıma geldi,...of of dedim.

Revizyona girenler beni daha iyi anlıycaklardır. Şimdi ameilyat sonrası buruna tıkılan:) tamponlar var ya..Ben en çok ondan korkuyorum. Nefes alamıyoruz falan.. Emre beydemi onlardan kullanıyor? Yoksa değiştimi sistem?? Revizyonda kaç gün kalıyor o tamponlar???
Geçen aklıma geldi,...of of dedim.

revizyonda tampon farklı mı oluyor ??

Yok bilmiyorum açıkçası. Bir ara duyuyodum forumda; bazı doktorlar farklı tampon kullanıyolar diye. Yani daha yeni teknik, daha rahat ve işkencesiz olan. Ben 2 gün tamponlar çıkasıya resmen saatleri saymıştım. Tek düşündüğüm o. Ve revizyonda fazla ellenmez ya tamponlar daha rahat oluyodur???? ??

Yok bilmiyorum açıkçası. Bir ara duyuyodum forumda; bazı doktorlar farklı tampon kullanıyolar diye. Yani daha yeni teknik, daha rahat ve işkencesiz olan. Ben 2 gün tamponlar çıkasıya resmen saatleri saymıştım. Tek düşündüğüm o. Ve revizyonda fazla ellenmez ya tamponlar daha rahat oluyodur???? ??

yokkçok geride kaldı o dönem.Hiç kimse onları kullanmıyor artık

haletiruh ben de tasarımla ilgil bi iki şey ekleyeyim istedim belki yardımcı olur sana..
Tasarım olayını gözümde o kadar büyütmüştüm ki -zaten herşeyi büyütüyorum- yok dedim benim burnum düzelmiyo, çünkü tasarım o kadar soyut bir şey ki gerçekliğine inanamadım zaten, üzülmüştüm hatta ordaki halimi görünce, gerçeği tam anlamıyla yansıtmadığı için de tamam işte bu harika böyle olsun demedim, öyle demeyi beklememek lazım da zaten, o sadece bir öngörü, yandan da görsen önden de görsen üç boyutlu da görsen, adı üstünde, tasarım.. sonra öyle üzülünce geldim burda arkadaşlara sordum sizin tasarımlar nasıldı diye, hiç biri hatılamıyor bile.. şimdi ben de hatırlamıyorum.. herkes ameliyat sonrası çok daha güzel oldu dedi, aynen ben de şuan kendim için öyle olduğunu düşünyorum.. örnek fotoğrafla gidip istediğim bu istemedim bu demek bile çok dha önemli bence. Ama tasarımı görünce de için rahatlıyor en azından bir fikrin oluyor.. Yine de tasarıma hiiç takılmamak lazım..
üç boyutlu yapan doktorlar varmış, tasarımları da iyi değil, ameliyat sonraları daha da iyi değil bence:)

eso_ ilk ameliyatımda bende senin gibi düsünüyodum :) sonucta bu bilgisayar ne kadar dogruyu yansıtırki diyerek doktorumdan böyle bi beklentim olmamıstı, ki ne kavis olsun ne düz kalsın ne de ayseye fatmaya benzesin vs gibi takıntılarım olmadan gitmistim doktora. siz bana yakısanı yapın, sadece domuz burunlu yapmayın beni dedim. nerden bileyim her estetik cerrahın estetik anlayısa sahip olmayacagını :) eger bi gün o parayı toplayıp emre beye gidersem artık kesinlikle isterim tasarım, en azından dedigin gibi fikir olur öncesinde. hatta artık takıntıları olan bi hasta olarak hepinizin resimlerini gösterip bunların karısımını yapın dicem :) hepinizinki birbirinden güzel.

Back
X