Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

eso 15. gün fotoğraflarını yeni gördüm. Maşallah çok güzel olmuş :nazar:

Şekli çok güzel, yüzüne çok yakışmış. Bir de Kelebeketkisi'nden sonra gördüğüm en çabuk iyileşen kişisin. Şişlerin falan çok azalmış. Ben herhalde 3-4. ayımda böyle görünürüm.

Dudaklarının şişi gerçekten çok yakışmış. Burunla dudak arasındaki mesafeyi azaltmış, çok güzel olmuş. Şiş inince bence dolgu yaptır, çok yakışıyor.

:D canım çook sağoll ama bu dudak olayına bi açıklık getireyim ben en iyisi:D eski fotolarımdan yüklüyorum supernose bi bakar mısın şiş mi değil mi:D yanlış anlamazsan tabii, geyiğine yazıyorum sadece bişi ispatlamak için değil yoksa.. iyi niyetine sığınarak;)

süpernose benim ilk ameliyatimdada sisler baya cabuk inmisti sadece ucu hale kalinn evet o konuda sansliyim derim ince oldugu icin...ama önü halen sert ve sis tabi ;)

:D canım çook sağoll ama bu dudak olayına bi açıklık getireyim ben en iyisi:D eski fotolarımdan yüklüyorum supernose bi bakar mısın şiş mi değil mi:D yanlış anlamazsan tabii, geyiğine yazıyorum sadece bişi ispatlamak için değil yoksa.. iyi niyetine sığınarak;)

Canım eskiden de çok güzel ve dolgunmuş dudakların. Şimdi ameliyatın da etkisiyle birazcık daha dolgun. Asla birşey ispatlamana gerek yok deli misin. Benimkiler ilk hafta seninkilerden bile daha dolgundular. Bünyeden bünyeye değişiyor. Mesela benim de yanaklarım inmedi. 2 kişi yanaklarıma dolgu yaptırıp yaptırmadığımı sordu. Bir de estetik konularla pek ilgilenmeye insanlardı. Dolguyu bilmiyorlardı, "yanaklarına botoks mu yaptırdın?" diye sordular :)) Bazı insanlarda yanakların inmesi zaman alıyormuş, bazılarında dudaklar. Belki dediğin gibi burnun küçüldüğü için öyle gelmiştir bana. İnşallah öyledir, inşallah şiş değildir çünkü bu haliyle hem doğal hem de çok güzel görünüyor.

Bu arada sen eskisi gibi gülümseyebiliyor musun? Benim eskiden üst dişlerimin üstündeki dişetlerim görünecek kadar çok görünüyordu dişlerim. Şimdi yarısı görünüyor anca. Daha fazla yukarı çıkmıyor henüz. Senin de öyle mi?

Bugün kontrolüm vardı. Emre Bey şişliklerden öyle olduğunu, şişler indikçe düzeleceğini söyledi. Internetten de öyle okumuştum ama insan doktorundan duyunca daha bir rahatlıyor. Emre Bey ABD'den bugün dönmüş. Bir sürü seminere katılmış. Maşallah son gelişmeleri devamlı takip eden bir doktorumuz var.

Kızlar Emre beyle konuştum..Hastalarımla faceden daha iyi iletişim kurabiliyorum dedi..Emre beye ameliyat olanlar faceden doktorumuzu ekleyebilirler..Gelişmelerle ilgili daha verimli bilgi akışı olacaktır..Bilgilerinize...

kizlar kisa bi sureligine foto ekledim. yorumlarinizi bekliyorum. !!! 3. ameliyatim olacak. kim duzeltir bu brnu sizce??? emre ilhan duzeltebilir mi??

Canım eskiden de çok güzel ve dolgunmuş dudakların. Şimdi ameliyatın da etkisiyle birazcık daha dolgun. Asla birşey ispatlamana gerek yok deli misin. Benimkiler ilk hafta seninkilerden bile daha dolgundular. Bünyeden bünyeye değişiyor. Mesela benim de yanaklarım inmedi. 2 kişi yanaklarıma dolgu yaptırıp yaptırmadığımı sordu. Bir de estetik konularla pek ilgilenmeye insanlardı. Dolguyu bilmiyorlardı, "yanaklarına botoks mu yaptırdın?" diye sordular :)) Bazı insanlarda yanakların inmesi zaman alıyormuş, bazılarında dudaklar. Belki dediğin gibi burnun küçüldüğü için öyle gelmiştir bana. İnşallah öyledir, inşallah şiş değildir çünkü bu haliyle hem doğal hem de çok güzel görünüyor.

Bu arada sen eskisi gibi gülümseyebiliyor musun? Benim eskiden üst dişlerimin üstündeki dişetlerim görünecek kadar çok görünüyordu dişlerim. Şimdi yarısı görünüyor anca. Daha fazla yukarı çıkmıyor henüz. Senin de öyle mi?

Bugün kontrolüm vardı. Emre Bey şişliklerden öyle olduğunu, şişler indikçe düzeleceğini söyledi. Internetten de öyle okumuştum ama insan doktorundan duyunca daha bir rahatlıyor. Emre Bey ABD'den bugün dönmüş. Bir sürü seminere katılmış. Maşallah son gelişmeleri devamlı takip eden bir doktorumuz var.

yok maalesef eskisi gibi gülmek nerdee:) hala yanaklarımı tutuyorum gülerken gerilemiyor çünkü burun ucu, ve bu daha bi süre devam edecekmiş, en azında 1-2 ay.. üst dudak da dediğin gibi oynamıyo. Diş fırçalarken yukarı kaldırırız ya onu yapamıyorum yani şuan, ağzımı da tam açamıyorum:D
şişlikler için de şöyle söyleyeyim, ince derili insanlarda çok ödem olmazmış, kelebeketkisiyle ben oyüzden hemen inmiş görünüyoruz belki de.. yani ödem var ama deli gibi değil..bi de ben çok maydonoz suyu içtim, acaba onun etkisi mi oldu bi parça bilmiyorum

nie kimse bana yazmadi?? moralim cok bozuk kizlar :(((((((

fotonun altına yorum yaptım ben, canım sen beni çok önemsemiyorsun biliyorum, haklısın durumumuz çok farklı, sana revizyon olan arkadaşların fikirleri daha önemli geliyor, olsun yine de fikrimi ve dileğimi yazdım:) mutsuz olmaman için ne yapabilirsek yaparız sen yeter ki pozitif ol, istedikten sonra çözülmeyecek şey yok..

fotonun altına yorum yaptım ben, canım sen beni çok önemsemiyorsun biliyorum, haklısın durumumuz çok farklı, sana revizyon olan arkadaşların fikirleri daha önemli geliyor, olsun yine de fikrimi ve dileğimi yazdım:) mutsuz olmaman için ne yapabilirsek yaparız sen yeter ki pozitif ol, istedikten sonra çözülmeyecek şey yok..

tesekkur ederim esocum dilegin ve yorumun icin. ewt bana revizyon olan arkadaslarin yorumlari daha onemli geliyor cunku benim icin ilk ameliyati guzel yapan degil de bozuk bi burnu duzelten bir dr daha onemli. cok istiyorum, pozitif olamiyorum ama cok uzgunum :((( emre beye de fotolari attim bana burun ucundaki kemer alinmamis burnun yuzune gore cok ileride dedi ve duzeltirim dedi ama tum drlar ameliyattan once oyle diyorlar kfam cok karisik.

birdbeak bence sen fotograflarini emre beye yolla bakalim o ne dicek ama bence yapilir neden yapilmasinki moralini bozma yani, ama fotograflarina bakarak yapilip yada nasil yapilacagi hakkinda en iyi emre bey yorum yapabilir.

tuh keske bu seminerlerden sonra ameliyat olsaydim.

Emre Bey devamli seminerlere gidiyor bizim ameliyatlardan önce de gitmişti. Hep en son yenilikleri takip ediyor.

Ben senin fotoğraflarını görmüştüm. Bana burnun güzel gelmişti. Hepimizin şişlikleri var. 6. aydan sonra daha da güzel olacak eminim. Ki 6. aydan sonra bile değişip güzelleşiyormuş.

Geçen gün demothy'nin fotoğraflarına baktım forumlardan. 1.5 aylık fotosuyla 2 yıl 8 aylık fotosu o kadar farklı ki iki farklı insan dersin. Başka bir arkadaşta da 3 aylık ve 2 yıllık fotolar çok farklıydı. o yüzden moralini bozmak için inan çok erken. Bir de ne düşünürsen onu çekersin, biraz pozitif düşünmeye çalış canım. Negatif düşünmek için sebep yok zaten. Daha çok değişecek burunlarımız.

yok maalesef eskisi gibi gülmek nerdee:) hala yanaklarımı tutuyorum gülerken gerilemiyor çünkü burun ucu, ve bu daha bi süre devam edecekmiş, en azında 1-2 ay.. üst dudak da dediğin gibi oynamıyo. Diş fırçalarken yukarı kaldırırız ya onu yapamıyorum yani şuan, ağzımı da tam açamıyorum:D
şişlikler için de şöyle söyleyeyim, ince derili insanlarda çok ödem olmazmış, kelebeketkisiyle ben oyüzden hemen inmiş görünüyoruz belki de.. yani ödem var ama deli gibi değil..bi de ben çok maydonoz suyu içtim, acaba onun etkisi mi oldu bi parça bilmiyorum

Yaa ben de maydonoz suyu içeyim. Vücuttaki ödemi attığına göre yüzdeki şişkinliği de azaltıyordur herhalde. İyi söyledin eso.

Back
X