Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba öncelikle,
Sayfaya yeni üye oldum arkadaşlar.Çok uzun süre misafir üye olarak Emre bey hakkında yapılan yorumları ve deneyimlerinizi okudum.Kendisiyle görüşmek iş yerimden iznimi ayarlayıp ameliyat olmak istiyorum.Sayfasından randevu talebinde bulundum.Ama sayfaları okurken Eylül sonrası fiyat değişikliği olacağını söyleyen arkadaşlar vardı.Eylülden sonra ameliyat olan arkadaşlar fiyat bilgisikonususnda yardımcı olabilirler mi?
arkadaslar bu kadar cabuk olacaini dusunmuordum ama sukurler olsun dediim hersey icin cok pismanim.. estetik olmus bi kac kisi gordum o an doktoruma cok buyuk haksizlik ettiimi anladim...revizyon olacak arkadslar sizi huzursuz ettiysem kusuruma bakmayin...iyiki EMRE ILHAN`a ameliyat olmusum... kendisindende defalarca ozur dilerim....ilk defa bi seyden pisman olduuma sevindim:)) mutluyum hepinizin cooook cok mutlu olmasini diliorum..mcx
20ekimde ameliyat oluyorum aaaaaaaaaaaaaaaa :teytey:
cnm cevom cok cok tesekkurler inan ki benim iz hic umrumda bile degil tek korkum kikirdaklarin kaynamamasi butun gibi durmamasi parca parca durmasi. senin disinda da pek ornek gormedim o yuzden korktum hep en kotusunu dusunurumCanım ben her iki kulaktan ve kaburgadan kıkırdak alınmasını kabul ederek ameliyata girdim..Emre bey öyle bir gereksinim olursa ameliyat sırasında diğer kulağından da alırım dedi..Ancak ameliyatta sadece bir kulak ve kaburga kıkırdağı yetmiş..Hiç endişelenme, zaten senin kıkırdakların ve kaynamama gibi bir risk yok..Ayrıca Emre bey ameliyattan sonra ilaçlar veriyor o bölgede kanlanma çabuk başlasın ve dokular beslensin diye..Ameliyattan sonra önemli olan iyi beslenmek ve bolca sıvı tüketmek..Vücudun zaten gerekeni yapıyor sonrasında...İz konusuna gelince benim ne kulağımda ne de kaburgamda iz kalmadı..Sadece kabugamdaki o da göğsümün tam altından alınmış pembe minik bir iz var..Kulağımı ise geçen gün kuaförüme gösterdim topuz bişey yaptırcaktım belli oluyo mu diye? Malum arkasını göremiyorum:)) O da ne iz görebildi. ne de iki kulak arasında farkı anlayabildi..sadece ben dokununca anlayabiliyorum..Emre bey zaten sana bunları uzun uzun anlatacaktır..Yaşayan birinin ağzından dinlemek tabiki başka...Yani ne iz kalıyor ne de kaynamama gibi bir durum söz konusu..Sen içini ferah tut..Gerisini Emre beye bırak..Hepsi halolur Allah'ın izniyle canım..kaydirigubbakcemile5
kizlaar önümüzdeki sali ameliyat oluyorum , benim icin dua edineyvahedigeldismile
kizlaar önümüzdeki sali ameliyat oluyorum , benim icin dua edineyvahedigeldismile
hadi bakalim.. insallah hersey cok guzel gecer canim.. cok az kalmis yani iki hafta falan![]()
CarpeDiem de kasımda olacaktı..
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar:) inşallah çok güzel çok rahat bi süreç geçirirsiniz, herhangi bir şekilde herhangi bir şeye ihtiyaç duyarsanız söyleyin hegaz vermek görevimiz
hepinizinki dünyanın en güzel burunları olsun inş.. (ya dua smile ı vardı şu aşağıda, görmüyo gözüm şuan:) ondan yaptım![]()
cnm cevom cok cok tesekkurler inan ki benim iz hic umrumda bile degil tek korkum kikirdaklarin kaynamamasi butun gibi durmamasi parca parca durmasi. senin disinda da pek ornek gormedim o yuzden korktum hep en kotusunu dusunurum( insallah emre bey duzeltecek burnumu. peki sen burnunu elleyince burnun butun gibi mi hissediyosun yoksa ek yerlerini hissediyomusun?
ilk ameliyat ise 5000 tl canım