Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

nekadar pozıtıf dusununce o pskoloji herseye yansıyor bende sevındım adına boyle dusundukce emın ol sonuc cok daha guzelleşecek

Herkese merhaba öncelikle,
Sayfaya yeni üye oldum arkadaşlar.Çok uzun süre misafir üye olarak Emre bey hakkında yapılan yorumları ve deneyimlerinizi okudum.Kendisiyle görüşmek iş yerimden iznimi ayarlayıp ameliyat olmak istiyorum.Sayfasından randevu talebinde bulundum.Ama sayfaları okurken Eylül sonrası fiyat değişikliği olacağını söyleyen arkadaşlar vardı.Eylülden sonra ameliyat olan arkadaşlar fiyat bilgisikonususnda yardımcı olabilirler mi?

ilk ameliyat ise 5000 tl canım

arkadaslar bu kadar cabuk olacaini dusunmuordum ama sukurler olsun dediim hersey icin cok pismanim.. estetik olmus bi kac kisi gordum o an doktoruma cok buyuk haksizlik ettiimi anladim...revizyon olacak arkadslar sizi huzursuz ettiysem kusuruma bakmayin...iyiki EMRE ILHAN`a ameliyat olmusum... kendisindende defalarca ozur dilerim....ilk defa bi seyden pisman olduuma sevindim:)) mutluyum hepinizin cooook cok mutlu olmasini diliorum..mcx

megumi cok sevindim senin adina walla gercekten:dance: ama sen benim mesajlarimi ignore ettin Çok üzgünüm çoook cevabini bekliorum....

Canım ben her iki kulaktan ve kaburgadan kıkırdak alınmasını kabul ederek ameliyata girdim..Emre bey öyle bir gereksinim olursa ameliyat sırasında diğer kulağından da alırım dedi..Ancak ameliyatta sadece bir kulak ve kaburga kıkırdağı yetmiş..Hiç endişelenme, zaten senin kıkırdakların ve kaynamama gibi bir risk yok..Ayrıca Emre bey ameliyattan sonra ilaçlar veriyor o bölgede kanlanma çabuk başlasın ve dokular beslensin diye..Ameliyattan sonra önemli olan iyi beslenmek ve bolca sıvı tüketmek..Vücudun zaten gerekeni yapıyor sonrasında...İz konusuna gelince benim ne kulağımda ne de kaburgamda iz kalmadı..Sadece kabugamdaki o da göğsümün tam altından alınmış pembe minik bir iz var..Kulağımı ise geçen gün kuaförüme gösterdim topuz bişey yaptırcaktım belli oluyo mu diye? Malum arkasını göremiyorum:)) O da ne iz görebildi. ne de iki kulak arasında farkı anlayabildi..sadece ben dokununca anlayabiliyorum..Emre bey zaten sana bunları uzun uzun anlatacaktır..Yaşayan birinin ağzından dinlemek tabiki başka...Yani ne iz kalıyor ne de kaynamama gibi bir durum söz konusu..Sen içini ferah tut..Gerisini Emre beye bırak..Hepsi halolur Allah'ın izniyle canım..kaydirigubbakcemile5
cnm cevom cok cok tesekkurler inan ki benim iz hic umrumda bile degil tek korkum kikirdaklarin kaynamamasi butun gibi durmamasi parca parca durmasi. senin disinda da pek ornek gormedim o yuzden korktum hep en kotusunu dusunurum :(( insallah emre bey duzeltecek burnumu. peki sen burnunu elleyince burnun butun gibi mi hissediyosun yoksa ek yerlerini hissediyomusun?

20ekimde ameliyat oluyorum aaaaaaaaaaaaaaaa :teytey:

kizlaar önümüzdeki sali ameliyat oluyorum , benim icin dua edineyvahedigeldismile

CarpeDiem de kasımda olacaktı..

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar:) inşallah çok güzel çok rahat bi süreç geçirirsiniz, herhangi bir şekilde herhangi bir şeye ihtiyaç duyarsanız söyleyin he:p gaz vermek görevimiz:D

hepinizinki dünyanın en güzel burunları olsun inş.. (ya dua smile ı vardı şu aşağıda, görmüyo gözüm şuan:) ondan yaptım;)

CarpeDiem de kasımda olacaktı..

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar:) inşallah çok güzel çok rahat bi süreç geçirirsiniz, herhangi bir şekilde herhangi bir şeye ihtiyaç duyarsanız söyleyin he:p gaz vermek görevimiz:D

hepinizinki dünyanın en güzel burunları olsun inş.. (ya dua smile ı vardı şu aşağıda, görmüyo gözüm şuan:) ondan yaptım;)

teşekkürler esoooo sürekli burun hayali kuruyorum netten burun resimlerine bakıyorum :D

Kurapiye ve Merve58 çok sevindim sizin adınıza..İyi haberlerinizi bekliyoruz..Herşey çok güzel olacak İnşallah...Şimdiden geçmş olsun size..kaydirigubbakcemile5

cnm cevom cok cok tesekkurler inan ki benim iz hic umrumda bile degil tek korkum kikirdaklarin kaynamamasi butun gibi durmamasi parca parca durmasi. senin disinda da pek ornek gormedim o yuzden korktum hep en kotusunu dusunurum :(( insallah emre bey duzeltecek burnumu. peki sen burnunu elleyince burnun butun gibi mi hissediyosun yoksa ek yerlerini hissediyomusun?

Canım benim Emre bey sana bir sürü revizyon gösterecektir, benimkine yakın...Ama benimki kadar kötü durumda olan bir burnun olmadığı için sıkıntı yaşayacağını hiç sanmıyorum..Emre bey koyduğu kıkırdakları, mesela kaburgadan aldıklarını buruna bütün halinde koyuyor..Çok değişik teknikleri var...Hepsini tek tek anlatır sana...Benim burun sırtım, burnumun yan tarafları yeniden kaburgayla yapılandırıldı..Burun kanatlarıma da kaburga koymuş..Ve ben çok ince derili bir hasta olduğum için ne yapsa görünme rsiki olduğundan bunların üstünü çok özel bir teknikle kapatmış..Ayrıca kulaktan alınan kıkırdaklada daha ince olduğu için burun septumumdaki deliği perforasyonu yani onunla onarmış..Burnum ellediğimde bir bütün halinde elime gayet düzgün muntazam geliyor..Kavisi ucu herşeyiyle tam istediğim gibi...Ben kesinlikle burnunun çok iyi olacağına inanıyorum canım...Hiç kafanı yorma..Bende senin gibiydim gerçi, herşeyini araştırırdım..İnsanın içi durmuyor..Nasıl olacak sorusunu durmadan soruyor..Ama kafana başka ne takılıyorsa buradan veya özelden istediğin zaman sor canım..Elimden geleni yaparım..İnşallah seninde güzel haberlerini alıcaz burdan...olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kizlar hepinize cok tesekkürler iyi dilekleriniz icin:))
kurapiyecigm sana da allah kolayliklar versin insallah istedigmiz burunlara kavusuruz:teytey:

bende ameliyat olacagım ama doktor konsunda endişeliyim sanırım bende emre beyden randavu alacağım emre beye amaliyat olanlar lütfen son şüpha kırıntılarını da alın benden....

Kizlar Emre bey beni aradiktan sonra ona bir mail yazdim ama hala cevap gelmedi.. bir kac sorum vardida. Size cevap verdimi acaba:1rolleyes:

Back
X