Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ahah nasıl kızıyolar:D napim canlar ya ben de insanım, ihtiyaçlarım var:) hayatta bazı şeylere karşı koyamıyorum:D yok yok içmicem, kimse de içmesin bi süre walla, ertesi gün bi kalkıyorsunuz ki balon olmuş burun, sonra indir indirebilirsen.. maydonoz diye bişi var neyse ki:smiley-cool:

Canım sadece şişmek değil, sigara dokuların iyileşmesini de çok geciktiriyor..Emre bey kesinlikle içilmeyecek diyo içen hastalarına..Ben 10 yıl günde bir paketi aşkın sigara içtim ve 3,5 yıl önce o illetten kurtuldum..Gerçekten isteyince yapılıyor..Ama ben yardım almıştım..Manyetik rezonans tekniği ile bıraktım..45 dk ve tek seans..Tavsiye ederim..Yeniden doğacaksınız, sigara denilen pis şeyi bırakınca..Bir de erkenden kırışıp buruşmak istemiyorsan esocum içmeeee:)) alsanaalsanasmile

Bayağı ciddi bi tedaviye benziyo bu Cevocum, sağol tavsiyen için;) şimdilik kendim idare edebiliyorum da o içtiğim bi iki dalı da içmeseydim, rüzgardan korunsaydım, haftalardır 3-4 saatlik uykuyla dolaşmasaydım, ağır şeyler kaldırmasaydım, bi de yormasaydım kendimi şimdi çok daha iyi durumda olurdum herhalde:)

Merhaba arkadaşlar.. Bende 2 kez burun ameliyatı geçirdim ve sonuç başarısız oldu. 3. ameliyatımı olacağım.. Önceki sayfalarda 2. revizyon ile 3. revizyon arasındaki fiyat farkından bahsedilmiş doğru mu ?? Özellikle revizyon ameliyatı geçiren arkadaşlar acaba yaklaşık fiyat konusunda bana bilgi verir misiniz?? Emre beyin son zamanlarda yaptığı burunların hepsi birbirinden güzel gerçekten.. Emre beyle görüşmeye gideceğim ama 6. ayın dolmasını bekliyorum..(2. ameliyattan önce kendisi ile görüşmüştüm ama malesef başka bir doktora oldum) Şu an düşündüğüm iki doktor var ilk tercihim tabii Emre Bey.. Sadece fiyat konusu benim için problem şu an.. Malum yakın zamanda geçirdiğim ameliyat beni sıkıntıya soktu.. Bu yüzden beni bilgilendirirseniz sevinirim.. Bir de fiyatlar burnun ne kadar sorunlu olduğuyla ilgili değişiklik gösteriyor mu??

insanın o an inanası gelmiyo ama Emre Bey iyileşecek geçecek falan diyosa kesin geçer kızlar.geçmicek şeye bu böyle kalabilir de der çünkü sizi teselli etmek için söylemiyo kesinlikle.o nedenle elinizle hissettiğiniz çıkıntıları yada şişlikleri çok takmayın kafanıza

Merhaba arkadaşlar.. Bende 2 kez burun ameliyatı geçirdim ve sonuç başarısız oldu. 3. ameliyatımı olacağım.. Önceki sayfalarda 2. revizyon ile 3. revizyon arasındaki fiyat farkından bahsedilmiş doğru mu ?? Özellikle revizyon ameliyatı geçiren arkadaşlar acaba yaklaşık fiyat konusunda bana bilgi verir misiniz?? Emre beyin son zamanlarda yaptığı burunların hepsi birbirinden güzel gerçekten.. Emre beyle görüşmeye gideceğim ama 6. ayın dolmasını bekliyorum..(2. ameliyattan önce kendisi ile görüşmüştüm ama malesef başka bir doktora oldum) Şu an düşündüğüm iki doktor var ilk tercihim tabii Emre Bey.. Sadece fiyat konusu benim için problem şu an.. Malum yakın zamanda geçirdiğim ameliyat beni sıkıntıya soktu.. Bu yüzden beni bilgilendirirseniz sevinirim.. Bir de fiyatlar burnun ne kadar sorunlu olduğuyla ilgili değişiklik gösteriyor mu??

canım emre beye 3. ameliyatını olanlar 6500-7000 arası ödedi benim bildiklerim,soruna göre değişmiyor diye biliyorum olumunekankayizsmile

Bayağı ciddi bi tedaviye benziyo bu Cevocum, sağol tavsiyen için;) şimdilik kendim idare edebiliyorum da o içtiğim bi iki dalı da içmeseydim, rüzgardan korunsaydım, haftalardır 3-4 saatlik uykuyla dolaşmasaydım, ağır şeyler kaldırmasaydım, bi de yormasaydım kendimi şimdi çok daha iyi durumda olurdum herhalde:)

Canım benim yapılmayacak herşeyi yapmışsın ama sen..Biraz daha dikkat et kendine..İyileşmek için düzenli uykuya ve beslenmeye ihtiyacın var...İnşallah bundan sonra dha dikkatli olursun ve çabuk iyileşir burnun...

ohh bütün sorularımı ve daha fazlasını yanıtlamışsın, ellerine sağlık:)
evet rüzgarda sızlama oluyor, ama rüzgarın şişlik yaptığını şimdi öğrendim, belki de sigara+rüzgar şişirdi beni bu kadar.. ve de sertleşti sanki eskisine göre, esnedikten güldükten sonra elimle düzeltme ihtiyacı duyuyorum..olsun bunlar güzel şeyler:p

canim sen daha yenisin ama eskiden ameliyat olmus arkadaslar belki daha iyi bilir mesela bu rüzgarda sizlama yada ne bileyim sürekli burna bisey olacak korkusu hep olacakmi ,böyle biblo gibi korumakmi gerek :) eskisi gibi olmuyormu birdaha ?

fadeout
Papatya

Giriş tarihi: May 2009
bencede Lay Lay Lom
Bak Mr.Laylaylom,

Amacım olayı uzatmak falan değil ama bence sende bunu yapmamalısın.Çünkü üyelik tarihinden bugüne kadar olan tüm mesajlarını tek tek printscreenle saveleyip okudum hepsi bilgisayarımda duruyor.O kadar bariz ki herşey millet burnuyla uğraşmaktan ya da toz konduramadıklarından farkedememiş. Oysa bir IP adresine bakar bu iş bu kadarda basit!!
Bence biz bundan sonraki aşamada hiçbirşey olmamış gibi davranalım çünkü onaylamasamda yargılamayacağım. Herkesin "ahlakı" buna "iş ahlakıda" dahil farklıdır beni ilgilendirmez ama bana karşı olan tavırda bir rahatsızlık duyarsam bunada tepki gösteririm. Her ne kadar olayı bu duruma getiren ben olduğumu düşünmesemde şöyle sonlandıralım -"ben değildim-ben öyle sandım"- ki en güzel çözümde bu sanırım,- hala birbirimizin yüzüne bakabilecek saygı kırıntıları kalsın aramızda

PS:Bu forumda kimse bana hangi tavrın yada hangi sözün yakışıp yakışmadığını önemsemez ama emin olun sizin tavrınız ve yazdıklarınızla herkes ilgilenir öğrenildiği zaman

Saygılar!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aslinda bunu paylasmicaktim ama baktim bu hanimefendi insanlara b.k atiyor sonra sacmaladigini anladiginda malesef bir cevap bile vermiyor.

Hanimefendi beni resmen EMRE ILHAN sanmis ve okadar eminki emre bey oldugumdan tehdit bile ediyor. :))))))))))))
Neden ben onuda anlamis degilim ama neyse sonucta ameliyat olmus kendi doktorunun bir kadin sitesine üye olup baska doktorlar hakkinda yorum yazdigini sanacak kadar saf biri. Dünyada bir o akilli geri kalan bir kac milyar kisi aptal. Doktorlarin bu siteyi bildigini artik coktan ögrendik yazilanlarida okuduklarinida biliyoruz ama yorum yapacak kadar aptal olacaklarini hic sanmiyorum.
Emre beyin bunu okuyacagina eminim umarim ozamana kadar silinmez. Emre bey senin yüzüne gayet rahat bir sekilde bakabilecek,peki ya sen? belkide nickinden dolayi kim oldugunuda biliyordur.Onu ahlaksizlikla sucladin nede olsa. :)
Ben sana sadece IP adresimi degil ev adresimi bile veririm FADEOUT. :)))

Benden sana tavsiye FADEOUT gid tedavi ol paranoya cok kötü bir hastaliktir ve eminim etrafindaki bir cok insani bundan dolayi kirmisindir. Burundan önce senin baska bir ameliyat olman gerekiyordu malesef kimse sana bunu söylememis.

not: yazdiklarimi bosa save etmisin yazik emegin bosa gitmis. yanarim yanarim bi ona yanarim ve allah razi olsun senden kisa yoldan beni doktor yaptigin icin yoksa uzun uuuzun seneler tip okumam gerekiyordu. :D

belki yine ban yerim ama olsun alistik artik. ;) Doktor beyin hastasinin onun hakkinda ne düsündügünü bilmesini istedim.Nasilsa bir kus ucurur ona bu haberi.;) Bir insanin yüzüne gülüp arkasindan konusmasi hic kimseye yakismiyor.

Son düzenleme:
canim sen daha yenisin ama eskiden ameliyat olmus arkadaslar belki daha iyi bilir mesela bu rüzgarda sizlama yada ne bileyim sürekli burna bisey olacak korkusu hep olacakmi ,böyle biblo gibi korumakmi gerek :) eskisi gibi olmuyormu birdaha ?

en az 1 - 1 bucuk sene o hassasiyet oluyo.. tabiki normale göre biraz daha özen istiyo soguk havalarda.. ama tabiki ömür boyu sürücek bisey degil diye düsünüyorum :)

laylaylom nooldu sımdı kurdele takalım mı sana ıster misin?sen gerkcekten Emre beyı düsünüor olsaydın bunu burda paylasmazdın. ozelden uyardın mı?soyledıın halde anlamadı mı fadeout.oyle dusunmesı gayet normal cunku her olumsuz yorumda bı yerden cıkıosun dr. edalarında yorumlar yapıosun..ozenıosan gec deıl basla tıp egıtımıne.. burda her gun mıllete laf yetıstırceıne otur kayda deger bıseyler yap.fadeout gayet normal bı ınsanda sana nasıl bı mudahele yapılırsa normale donersın onu bılmıorum...

laylaylom nooldu sımdı kurdele takalım mı sana ıster misin?sen gerkcekten Emre beyı düsünüor olsaydın bunu burda paylasmazdın. ozelden uyardın mı?soyledıın halde anlamadı mı fadeout.oyle dusunmesı gayet normal cunku her olumsuz yorumda bı yerden cıkıosun dr. edalarında yorumlar yapıosun..ozenıosan gec deıl basla tıp egıtımıne.. burda her gun mıllete laf yetıstırceıne otur kayda deger bıseyler yap.fadeout gayet normal bı ınsanda sana nasıl bı mudahele yapılırsa normale donersın onu bılmıorum...

ne o megumi sevgili arkadasinin söylediklerini yazdim diye cok mu üzüldün?. hani birseyler dönüyor demisti ya bence iste o dönen sey sensin. bir hafta önce ay söyle ay böyle birden hersey gecmis iyilesmisin. süper rol oynuyorsun. :)
sende burda kendini acindircagina git hayatini yasa sekerim. sana mi laf düsmüs ama dogru sonucta sende emre beyin arkasindan allah bilir neler söylüyorsun. :) fadeout gayet normal bir insan degil bence paranoyanin teki. gidip emre beyi sabah aksam övseydim anlardim ama onu bile yapmadigim halde beni sapik gibi takip etmesi gercekten hastalik. kabul edemiyorsaniz gidin köprüden assagiya atlayin. yalakaliga hic gerek yok. hersey ortada fadeoutun neler düsündügü bunlada sinirli degil sonucta. sen git burnundan baska birseyle ilgilenme ok. bana yazma demistim ama bakiyorum ucu sanada dokunmus.

bukadar.

ne o megumi sevgili arkadasinin söylediklerini yazdim diye cok mu üzüldün?. hani birseyler dönüyor demisti ya bence iste o dönen sey sensin. bir hafta önce ay söyle ay böyle birden hersey gecmis iyilesmisin. süper rol oynuyorsun. :)
sende burda kendini acindircagina git hayatini yasa sekerim. sana mi laf düsmüs ama dogru sonucta sende emre beyin arkasindan allah bilir neler söylüyorsun. :) fadeout gayet normal bir insan degil bence paranoyanin teki. gidip emre beyi sabah aksam övseydim anlardim ama onu bile yapmadigim halde beni sapik gibi takip etmesi gercekten hastalik. kabul edemiyorsaniz gidin köprüden assagiya atlayin. yalakaliga hic gerek yok. hersey ortada fadeoutun neler düsündügü bunlada sinirli degil sonucta. sen git burnundan baska birseyle ilgilenme ok. bana yazma demistim ama bakiyorum ucu sanada dokunmus.

bukadar.
Allahın sopası yok laylaylom senı evirir çevirir guzel bı hale getırır.ıstedıım kdr dönerım bugun berbat derım yarın muhtesem derım..bı anda gectı ıyılestım.Emre beyın arkasındanda konusurum yuzunede soylerım..fadeouta yalakalık yapsam noolck..bak cok guzel terapıler var tavsıye edıorum bı an once basla..senın durumun bendende kotu ıcler acısı hatta ne idüün belirsiz.cocukluuna ınmek lazım dıcemde hala cocuksun neyse ben dıyeceımı dedım..su an senden hıc bır farkım kalmadı o yuzden baska bısey yazmıorum..Allah yardımcın olsun..

Allahın sopası yok laylaylom senı evirir çevirir guzel bı hale getırır.ıstedıım kdr dönerım bugun berbat derım yarın muhtesem derım..bı anda gectı ıyılestım.Emre beyın arkasındanda konusurum yuzunede soylerım..fadeouta yalakalık yapsam noolck..bak cok guzel terapıler var tavsıye edıorum bı an once basla..senın durumun bendende kotu ıcler acısı hatta ne idüün belirsiz.cocukluuna ınmek lazım dıcemde hala cocuksun neyse ben dıyeceımı dedım..su an senden hıc bır farkım kalmadı o yuzden baska bısey yazmıorum..Allah yardımcın olsun..

allahin sopasi varki bak seni ne hale getirmis eee sükretmeyeni bilmeyenlere bu sopa gerek :)))
Evet mucize bir hafta icinde tüm sorunlar gitmis yerine yepyeni bir megumi gelmis. Ya resmen mucize bu. Fadeout yalakalik yapmana gerek yok nasilsa eminim beraber bunu konustunuz laylaylom kesin emre ilhan.
Güzel terapilerin oldugunu bildigine eminim anladigima göre zaten sabah aksam terapilerdesin. Vip üyeliginde vardir kesin orda. Ama sen bana kendi terapistini falan söyle sekerim baksana bir hafta icinde mucizeler yaratmis.
Asil benim sizden farkim kalmadi sizin seviyenize indim nerdeyse ama tek bir seyi beceremiyecegim o da baskalarin arkasindan konusup iftira atmak o konuda malesef sizi gecemiyecegim. Hadi simdi sen git dünyanin en güzel kizi ben degilim diye salya sümük zirla. Iki yüzlüsünüz siz gercekleri söyleyen biri geldiginde kafayi siyiriyorsunuz. Fadeout gibi iki yüzlü olsaydim zaten gider özelde yazardim herseyi ama bak ona o sansida verdim iki msj attim cevap vermedi. :)
Sende herseye maydanoz olma mügecik yine gelir bi sopa bu kez bir haftada mucize gerceklesmeye bilir.

kendine cici bak kafayi fazla üsütme cicim burun bu sükret kol bacak eksik degil diye ve tam gaz emre ilhana iki yüzlülüge devam. ;)

Dunyanınn ennn guzel kızıydımm sımdı dahada guzel oldum:):nazar: cnmmm doktorumm Emre Ilhana sonsuzzz tesekkurlerrrr...

Son düzenleme:
Dunyanınn ennn guzel kızıydımm sımdı dahada guzel oldum:):nazar: cnmmm doktorumm Emre Ilhana sonsuzzz tesekkurlerrrr...

Bilmemki resimlerde pek öyle durmuyorsun. :) evet sonsuz tesekkürler emre beye gecen hafta pek bi tesekkür ediyordun ona. kafamçokkarıştı seninde bir günün ötekine tutmuyor. dikkat cekmek böyle birsey demek güzel kiz. :D

esocum uzulme sen:)ben burdaki olumlu yorumlari okuduktan sonra gittim ameliyat oldum. olumsuz bi kac yorum okusaydim belki su an aglayanlardan biri olmazdim:).o yuzden lutfen herkez istediini yazabilsin.memnun olanlar yazabilioda olmayanlar nie yazamio onu anlamiorum.sadece bu topicte var boyle bisey bende maddi manevi cok emek verdim.su an cok buyuk bir hayal kiriklii yasiorum her gecen gun dahada kotu oluo 2.ameliyatimda berbatti ama bu kadar tuhaf deildi sifatim. resimlerimi gormek isteyenlere sadece burun deliklerimi gostersem bile yeterli olacaini dusunuorum.kusura bakmayin ne yazik ki wowww emre ilhann wuhuuu super muhtesem olduuu yeaaah dienlerden olamicm.cunku gercekten kotu.

Dokuz günde ne değişti..Neden insanları yanıltıyorsunuz ben anlamakta güçlük çekiyorum..Mutlu olmanıza çok sevindim..Ama çok kötüüüü diye bağırdığınız burun (ki ben çok kötü olduğuna hiç inanamadım nedense) 9 günde sizi dünyanın en güzel kızına çevirdiyse, gerçekten hayretler için de kalmamak mümkün değil..Burada insanlar derman arıyor ve her deneyim merakla okunup takip ediliyor..Neden ameliyat olmak üzere olan insanları hezeyanlarınızla demoralize ediyorsunuz..Biraz düşünüp öyle paylaşmak lazım diye düşünüyorum ben...Bu kadar kısa sürede bu kadar keskin değişiklikler hiç mantıklı değil...

Bilmemki resimlerde pek öyle durmuyorsun. :) evet sonsuz tesekkürler emre beye gecen hafta pek bi tesekkür ediyordun ona. kafamçokkarıştı seninde bir günün ötekine tutmuyor. dikkat cekmek böyle birsey demek güzel kiz. :D

evet her yerde dıkkat ceken bı kızım burdada cekmek ıstedım hahah.lay lay aslında hosuma gıdıo yazdıkların bole ıcn gıdıo tıtreme gelıodur kesın bırı bısey yazsada cvp versem dıe:))hadı neyse hepimiz cok guzeliz sende guzelsın:)uzatmayalım konunun dısına cıkmayalım..cnm doktorum Emre beye bır kez daha tesekkur edıorum..:)

Dokuz günde ne değişti..Neden insanları yanıltıyorsunuz ben anlamakta güçlük çekiyorum..Mutlu olmanıza çok sevindim..Ama çok kötüüüü diye bağırdığınız burun (ki ben çok kötü olduğuna hiç inanamadım nedense) 9 günde sizi dünyanın en güzel kızına çevirdiyse, gerçekten hayretler için de kalmamak mümkün değil..Burada insanlar derman arıyor ve her deneyim merakla okunup takip ediliyor..Neden ameliyat olmak üzere olan insanları hezeyanlarınızla demoralize ediyorsunuz..Biraz düşünüp öyle paylaşmak lazım diye düşünüyorum ben...Bu kadar kısa sürede bu kadar keskin değişiklikler hiç mantıklı değil...

9 gunde cok sey deıstı..burnum duzelmeye basladı kı gercekten kotuydu..detaylara takılmamaya basladım..takılırsam prob.var.ıyılesme surecı bıttınde gerekenler yapılacak..ondan sonrada aynı olursa yazdıım butun olumsuz yorumları guncellerım..sımdılık erken verılmıs bı tepkı olduunu dusunuorum.ayrıca sadece forumda okuduklarıyla benım gıbı bodozlama amelıyata gıdenler varsa yapmasınlar..sasırdım ben buraya ne yazcaımı ıı bıseyde kotu bıseyde yazsan sorun.bu kadar kısa surede bu kadar keskın deısıklıkler oldu bende sokta olduumu ıfade etmıstm ztn..artı benım sızlerden farklı olarak doktoruma kendımı ınandıramama gıbı problemım vardı bunuda goz onunde bulundurursak sevınırm.dunyanın en guzel kızıyım dememın nedenıde bırının yorumunun uzerınedır..bunuda mı acıklamam gerekıor.:))

Son düzenleme:
9 günde cok sey deyisebilir arkdslar ve hasta pisikolojisini hepimiz biliyoruz birgün begenip diyer gün begenmiye biliyoruz önemli olan simdi mutlu olmasi öyle deglmi. meguminin adina sevinmeliyiz. tartisma yaratmaya calismayn ;)

Back
X