fadeout
Papatya
Giriş tarihi: May 2009
bencede Lay Lay Lom
Bak Mr.Laylaylom,
Amacım olayı uzatmak falan değil ama bence sende bunu yapmamalısın.Çünkü üyelik tarihinden bugüne kadar olan tüm mesajlarını tek tek printscreenle saveleyip okudum hepsi bilgisayarımda duruyor.O kadar bariz ki herşey millet burnuyla uğraşmaktan ya da toz konduramadıklarından farkedememiş. Oysa bir IP adresine bakar bu iş bu kadarda basit!!
Bence biz bundan sonraki aşamada hiçbirşey olmamış gibi davranalım çünkü onaylamasamda yargılamayacağım. Herkesin "ahlakı" buna "iş ahlakıda" dahil farklıdır beni ilgilendirmez ama bana karşı olan tavırda bir rahatsızlık duyarsam bunada tepki gösteririm. Her ne kadar olayı bu duruma getiren ben olduğumu düşünmesemde şöyle sonlandıralım -"ben değildim-ben öyle sandım"- ki en güzel çözümde bu sanırım,- hala birbirimizin yüzüne bakabilecek saygı kırıntıları kalsın aramızda
PS:Bu forumda kimse bana hangi tavrın yada hangi sözün yakışıp yakışmadığını önemsemez ama emin olun sizin tavrınız ve yazdıklarınızla herkes ilgilenir öğrenildiği zaman
Saygılar!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aslinda bunu paylasmicaktim ama baktim bu hanimefendi insanlara b.k atiyor sonra sacmaladigini anladiginda malesef bir cevap bile vermiyor.
Hanimefendi beni resmen EMRE ILHAN sanmis ve okadar eminki emre bey oldugumdan tehdit bile ediyor. :))))))))))))
Neden ben onuda anlamis degilim ama neyse sonucta ameliyat olmus kendi doktorunun bir kadin sitesine üye olup baska doktorlar hakkinda yorum yazdigini sanacak kadar saf biri. Dünyada bir o akilli geri kalan bir kac milyar kisi aptal. Doktorlarin bu siteyi bildigini artik coktan ögrendik yazilanlarida okuduklarinida biliyoruz ama yorum yapacak kadar aptal olacaklarini hic sanmiyorum.
Emre beyin bunu okuyacagina eminim umarim ozamana kadar silinmez. Emre bey senin yüzüne gayet rahat bir sekilde bakabilecek,peki ya sen? belkide nickinden dolayi kim oldugunuda biliyordur.Onu ahlaksizlikla sucladin nede olsa. :)
Ben sana sadece IP adresimi degil ev adresimi bile veririm FADEOUT. :)))
Benden sana tavsiye FADEOUT gid tedavi ol paranoya cok kötü bir hastaliktir ve eminim etrafindaki bir cok insani bundan dolayi kirmisindir. Burundan önce senin baska bir ameliyat olman gerekiyordu malesef kimse sana bunu söylememis.
not: yazdiklarimi bosa save etmisin yazik emegin bosa gitmis. yanarim yanarim bi ona yanarim ve allah razi olsun senden kisa yoldan beni doktor yaptigin icin yoksa uzun uuuzun seneler tip okumam gerekiyordu.
belki yine ban yerim ama olsun alistik artik.

Doktor beyin hastasinin onun hakkinda ne düsündügünü bilmesini istedim.Nasilsa bir kus ucurur ona bu haberi.

Bir insanin yüzüne gülüp arkasindan konusmasi hic kimseye yakismiyor.