Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

9 günde cok sey deyisebilir arkdslar ve hasta pisikolojisini hepimiz biliyoruz birgün begenip diyer gün begenmiye biliyoruz önemli olan simdi mutlu olmasi öyle deglmi. meguminin adina sevinmeliyiz. tartisma yaratmaya calismayn ;)

Ben tartışma yaratmaya çalışmıyorum..İnsanlara hep yardımcı olmak için uğraştım..Aylardır bu siteye üyeyim..Çok insanın ameliyat sürecine katkım oldu..Ve ne yaşadıysam açıkca resimle v.s paylaştım...Biz de ameliyat olduk süreci biliyoruz..Ve burada dünya kadar deneyime şahit olduk..Arkadaşımız açısından yanlışa anlaşılaması çok olası bir konuda yorum yaptım ben..İnsan elbette bu sürecte olumsuz zamanlar da yaşıyor, ancak bir kaç gün evvel keşke ona ameliyat olmasaydıma varacak kadar yorumlar yapıyorsanız ister istemez inandırıcılığınız sorgulanır..Beni tartışma yaratmaya çalışmakla itham etmeniz yanlış olmuş..Asla böyle bir niyetim olamaz..Sonuç olarak biz de araştırmaya başladığımızda forumu bütün topicleri en başından okuduk..ve herkes öyle yapıyor çare bulmak için...Megumiye özel bir kişisel düşmanlığım yok tabiki..Ben gördüğümü yorumluyorum o kadar..İnşallah daha daha mutlu olur...Herkes için temennim bu yöndedir..

Ayrıca ben aylarca ikinci ameliyatımın sonucunu, ne kadar kötü olduğunu resimlerle destekleyerek paylaştım ve bu süreçte pek çok insana ikinci ameliyatımı yapan doktorun ismini paylaşarak belki de ona ameliyat olmamalarını sağladım..Gerçekten kötü ile çok iyi arasında epey bir fark vardır..Benim de burnum 3. ameliyattan sonra bir tarafı çok şiştiği için çok kötü gözüküyordu..Ama durumu doktorumla paylaştığımda Emre bey bana bunun geçici bir durum olduğunu ve düzeleceğini söyledi..Bir ay kontrolünde o şiş yere eliylle epey baskı yaptı ve eve döndüğümde artık şişlik yoktu..Ancak burnum 6 aya doğru gerçek şeklini aldı..Bu süreç herkeste farklı işliyor..Bunu herkes biliyor..Ama çok kötü dediğinizde bunu resimle desteklemek durumunda kalıyorsunuz..Çünkü kötü dediğinizde doktorun yaptığı işten bahsediyorsunuz..Ve ona ameliyat olmayı düşünen insanları etkiliyorsunuz. Aynı şey tam tersi için de geçerli..

Son düzenleme:
Ben tartışma yaratmaya çalışmıyorum..İnsanlara hep yardımcı olmak için uğraştım..Aylardır bu siteye üyeyim..Çok insanın ameliyat sürecine katkım oldu..Ve ne yaşadıysam açıkca resimle v.s paylaştım...Biz de ameliyat olduk süreci biliyoruz..Ve burada dünya kadar deneyime şahit olduk..Arkadaşımız açısından yanlışa anlaşılaması çok olası bir konuda yorum yaptım ben..İnsan elbette bu sürecte olumsuz zamanlar da yaşıyor, ancak bir kaç gün evvel keşke ona ameliyat olmasaydıma varacak kadar yorumlar yapıyorsanız ister istemez inandırıcılığınız sorgulanır..Beni tartışma yaratmaya çalışmakla itham etmeniz yanlış olmuş..Asla böyle bir niyetim olamaz..Sonuç olarak biz de araştırmaya başladığımızda forumu bütün topicleri en başından okuduk..ve herkes öyle yapıyor çare bulmak için...Megumiye özel bir kişisel düşmanlığım yok tabiki..Ben gördüğümü yorumluyorum o kadar..İnşallah daha daha mutlu olur...Herkes için temennim bu yöndedir..

cnm senı anlıorum bı gun paylasıcam resım.. daha fazla yorum yapmıcam su an gercekten mutluyum...kendınıze cokkk ıyı bakın..mcx

ameliyatınızla ilgili olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi bence resimlerle ifade etmek en dogrusu olur.. ben ameliyat oldugum gunden beri nerdeyse her ay resim paylastim.. memnuniyetimi dile getirdim, rahatsiz oldugum seyleride yine fotograflarla paylastim.. Cunku bu sefer düsüncelerinizdeki inandırıcılığı bi nebzede olsa perçinlemiş oluyosunuz.. güzel resimlerinizi bekliyoruz :) umarım herkes cabucak atlatir ve sonuctan memnun kalir..

evet her yerde dıkkat ceken bı kızım burdada cekmek ıstedım hahah.lay lay aslında hosuma gıdıo yazdıkların bole ıcn gıdıo tıtreme gelıodur kesın bırı bısey yazsada cvp versem dıe:))hadı neyse hepimiz cok guzeliz sende guzelsın:)uzatmayalım konunun dısına cıkmayalım..cnm doktorum Emre beye bır kez daha tesekkur edıorum..:)

Tabi kendimi acindirmakla bende heryerde dikkat cekerim hay hay haaay. :) ben sana hic inanmiyorum 9 günde cok sey degismez helede öyle cok büyük sorunlar ozaman senin sorunlar minicikti ve sen büyütüp durdun. ondan icin güzel olsun disin olsa ne olur hayatin yalan.:)

Tabi kendimi acindirmakla bende heryerde dikkat cekerim hay hay haaay. :) ben sana hic inanmiyorum 9 günde cok sey degismez helede öyle cok büyük sorunlar ozaman senin sorunlar minicikti ve sen büyütüp durdun. ondan icin güzel olsun disin olsa ne olur hayatin yalan.:)

laylaylom bak daha cok prım yaptırıosun bana..yeter bana yazıp durma daha cok dıkkat cekıorum:))

Ok, siz sorun biz söyleyelim:)

kızlar bu arada benim de sorum var yaklaşık bin tane,
bu kaşıntı olayı daha çok sürecek mi? nasıl tatlı kaşınıyo, kanırta kanırta kaşıyasım, söküp atasım var:p
o koku olayı ne zaman başlıyodu? daha olmadı bende (1 ay olacak nerdeyse) şimdiye kadar olmadıysa bundan sonra olmaz derseniz çok sevinicem..
bi de sigarayı test ettim gerçekten şişiriyomuş:) peki alkol de daha beter mi yapar acaba?
Ve bütün güzel şeyler neden yasak :)

:))) Esracığım güzel dediğin şeylere bak.Alkol ve sigara! :P
Ama kullananlar için içmemek,bırakmak zordur, empati kurabiliyorum :)

megumi cnm ben cok begendim burnunun yeni halini cok guzel olmus ilk ameliyatın da basarılıymıs tatlm ama 2. yi doktor nasıl o hale getrmiş anlamadım cidden neseki emre bey cok guzl yapmıs... Gözlerin de sen de ayrıca cok guzelsin cnm bnm geçmiş olsun simdiden... bu arada arkadaslar ben sanmıorm megumi dikkat cekmek için bole seler yazmıs olsun çünkü ilk haftalar hemen hemen herkesin basına gelio burnunu begenmeme olayı o da kişinin ifadesine alısamamasından diye dusunuorm... herkese guzel burunlu gunler:) mcxx..

megumi cnm ben cok begendim burnunun yeni halini cok guzel olmus ilk ameliyatın da basarılıymıs tatlm ama 2. yi doktor nasıl o hale getrmiş anlamadım cidden neseki emre bey cok guzl yapmıs... Gözlerin de sen de ayrıca cok guzelsin cnm bnm geçmiş olsun simdiden... bu arada arkadaslar ben sanmıorm megumi dikkat cekmek için bole seler yazmıs olsun çünkü ilk haftalar hemen hemen herkesin basına gelio burnunu begenmeme olayı o da kişinin ifadesine alısamamasından diye dusunuorm... herkese guzel burunlu gunler:) mcxx..

cnm cook tesekkur ederım..kucucuk bı ayrıntı ıcın 2.amelıyatı oldum bambaska bıseyle karsılastım.neden dava acmadım hala onu dusunuorum..Emre beyın yapmıs olduu burun gun gectıkce ılk amelıyatlı burnumu andırmaya basladı o yuzden dahada mutluyum.yapmıs olduum olumsuz yorumlarla nasıl bı dıkkat cekerım yada bana faydası nedır bılmıorum.tek bı faydası oldu doktorumun bana ınanmadııını dusunuodum yanlıs dusunuormusum bunu ogrendım..guzel yorumlarn ıcn mcx:)

Son düzenleme:
:nazar:
cnm cook tesekkur ederım..kucucuk bı ayrıntı ıcın 2.amelıyatı oldum bambaska bıseyle karsılastım.neden dava acmadım hala onu dusunuorum..Emre beyın yapmıs olduu burun gun gectıkce ılk amelıyatlı burnumu andırmaya basladı o yuzden dahada mutluyum.yapmıs olduum olumsuz yorumlarla nasıl bı dıkkat cekerım yada bana faydası nedır bılmıorum.tek bı faydası oldu doktorumun bana ınanmadııını dusunuodum yanlıs dusunuormusum bunu ogrendım..guzel yorumlarn ıcn mcx:)

Masallah canim cok güzelsin ve burnunda öyle. Sevmene cok sevindim, cok dogal ve muhtesem görünüyorsun. Gün gittikce dahada güzel olacaksin eminim bundan

:nazar:

Masallah canim cok güzelsin ve burnunda öyle. Sevmene cok sevindim, cok dogal ve muhtesem görünüyorsun. Gün gittikce dahada güzel olacaksin eminim bundan

tack så mycket:))bende kuzeyden kımse yok mu dıodum sen varmısın:))

Sevgili megumi, ben fotolarını göremiyorum ama profil fotonu küçük de olsa gördüm. Maşallah sana canım çok güzelsin, burnun da gayet güzel görünüyor... boshayallersmile :nazar:

det var bara sanhedenyerimseniben. Jag är från Danmark men bor i Malmö. Yani tam ortada kaldim ben, hehe.

yaa ben danımarkada yasamak ısterdım.oslo ıykk..malmöde reyhan var bursalı tanıomusun:)amelıyat ne zaman?ne cok soru sordum:)))

Sevgili megumi, ben fotolarını göremiyorum ama profil fotonu küçük de olsa gördüm. Maşallah sana canım çok güzelsin, burnun da gayet güzel görünüyor... boshayallersmile :nazar:

tesekkur ederım cnm..ekleme yolladım dierlerinede bakabilirsin.

megumi canım ben de fotolarını görebilirmiyim,emre beye ben de revizyon olmayı düşünüyorum opuyorumnanaktan

Back
X