9 günde cok sey deyisebilir arkdslar ve hasta pisikolojisini hepimiz biliyoruz birgün begenip diyer gün begenmiye biliyoruz önemli olan simdi mutlu olmasi öyle deglmi. meguminin adina sevinmeliyiz. tartisma yaratmaya calismayn![]()
Ben tartışma yaratmaya çalışmıyorum..İnsanlara hep yardımcı olmak için uğraştım..Aylardır bu siteye üyeyim..Çok insanın ameliyat sürecine katkım oldu..Ve ne yaşadıysam açıkca resimle v.s paylaştım...Biz de ameliyat olduk süreci biliyoruz..Ve burada dünya kadar deneyime şahit olduk..Arkadaşımız açısından yanlışa anlaşılaması çok olası bir konuda yorum yaptım ben..İnsan elbette bu sürecte olumsuz zamanlar da yaşıyor, ancak bir kaç gün evvel keşke ona ameliyat olmasaydıma varacak kadar yorumlar yapıyorsanız ister istemez inandırıcılığınız sorgulanır..Beni tartışma yaratmaya çalışmakla itham etmeniz yanlış olmuş..Asla böyle bir niyetim olamaz..Sonuç olarak biz de araştırmaya başladığımızda forumu bütün topicleri en başından okuduk..ve herkes öyle yapıyor çare bulmak için...Megumiye özel bir kişisel düşmanlığım yok tabiki..Ben gördüğümü yorumluyorum o kadar..İnşallah daha daha mutlu olur...Herkes için temennim bu yöndedir..