Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Sağolun arkadaşlar, olur böyle şeyler, takmayalım hakikaten:)
Herkese ayrı ayrı yazasım, cevap veresim var ama malesef zaman yok:) ellerinize sağlık..
Zaten baktım da gerçekten herkes farkındaymış durumun, bi kaç kişi dışında..
Foto paylaşmaya, takılmaya devamkaydirigubbakcemile5

kurapiyecim şuan anladımki özelden msj atamıorum o yüzden burdan cvp vereyim sana öncelikle çok teşekkür ederim:) benim kaburgamdan kıkırdak alındı tek çektiğim ağrı o oldu onun dışında burnumda hiç bir ağrı olmadı çok rahat geçirdim ki düşün benim 4. ameliyatımdı. hiç sorun yaşamadım için çok rahat olsun emre bey muhteşem bi doktor ben burnumun bu şekle geleceğini hayatta düşünmezdim o kadar hayal kırıklığından sonra. oluomuş meğer:) aklına takılan her şeyi sorabilirsin takip edicem senin durumunu:)

kurapiyecim şuan anladımki özelden msj atamıorum o yüzden burdan cvp vereyim sana öncelikle çok teşekkür ederim:) benim kaburgamdan kıkırdak alındı tek çektiğim ağrı o oldu onun dışında burnumda hiç bir ağrı olmadı çok rahat geçirdim ki düşün benim 4. ameliyatımdı. hiç sorun yaşamadım için çok rahat olsun emre bey muhteşem bi doktor ben burnumun bu şekle geleceğini hayatta düşünmezdim o kadar hayal kırıklığından sonra. oluomuş meğer:) aklına takılan her şeyi sorabilirsin takip edicem senin durumunu:)

gözünaydın canım :) ya ben doktoru görmediğim halde gerçekten güveniyorum burdaki arkadaşlar olmasa çatlıycam heralde , çevremdekiler deli ediyo beni taktuk kırcaklar burnunu , çok pişman olacaksın filan dedi demin biri kapa çeneni dedim kocaman adama hala komik olduğunu sanıyo kurbanlık koyun gibi yatıracaklar seni filan diyo sinir küpü ettiler ya ameliyatına 5gün kalmış birine bunlar denir mii :S

Sağolun arkadaşlar, olur böyle şeyler, takmayalım hakikaten:)
Herkese ayrı ayrı yazasım, cevap veresim var ama malesef zaman yok:) ellerinize sağlık..
Zaten baktım da gerçekten herkes farkındaymış durumun, bi kaç kişi dışında..
Foto paylaşmaya, takılmaya devamkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin esooo =)

gözünaydın canım :) ya ben doktoru görmediğim halde gerçekten güveniyorum burdaki arkadaşlar olmasa çatlıycam heralde , çevremdekiler deli ediyo beni taktuk kırcaklar burnunu , çok pişman olacaksın filan dedi demin biri kapa çeneni dedim kocaman adama hala komik olduğunu sanıyo kurbanlık koyun gibi yatıracaklar seni filan diyo sinir küpü ettiler ya ameliyatına 5gün kalmış birine bunlar denir mii :S

ameliyattan benim kadar korkan başka birisi yoktur heralde
ben korkumdan 2 senedir erteliyodum bu ameliyatı
2 senedir de bu forumdayım
25 gün önce oldum ameliyat
ve inan hiçbir zorluğu yok
uyuyorsun ve uyanıyorsun , o kadar
ne ağrı ne sızı, ne morluk
hiçbir şey çekmedim ben
içini ferah tut =)
ben bile bu ameliyatı olmuşsam herkes olabilir zannımca =))

Arkadaşlar 27 Aralıkta burun ameliyatım var. ama aynı anda çene implantı da olacak. Emre Bey'in burun estetiğindeki başarısı artık tartışma götürmez ama aranızda çene implantı olan var mı? bu konuda ne kadar iyi? çok korkuyorummmm!!!

ameliyattan benim kadar korkan başka birisi yoktur heralde
ben korkumdan 2 senedir erteliyodum bu ameliyatı
2 senedir de bu forumdayım
25 gün önce oldum ameliyat
ve inan hiçbir zorluğu yok
uyuyorsun ve uyanıyorsun , o kadar
ne ağrı ne sızı, ne morluk
hiçbir şey çekmedim ben
içini ferah tut =)
ben bile bu ameliyatı olmuşsam herkes olabilir zannımca =))

canım çok geçmiş olsun aslında ben burdakiler ve gördüğüm fotolar sayesinde korkuyu attım ama insanlar moral bozmaktan acayip zevk alıyo bi de böyle konuşanların da hiçbirinin burnu güzel değil.kendileri cesaret edemiyo ben kan görünce bayılan bi insanım zor bela karar vermişim evdekileri ikna etmişim hala vazgeçirmek için uğraşıyolar.çirkin olursam çok mutlu olacaklar inan biz sana demiştik demek için can atıyolar.

neyse sakinleştim biraz :) nasıl bi burun oldu senin ben dra ne istdiğimi nası tarif etcem bilmiyorum:D

canım çok geçmiş olsun aslında ben burdakiler ve gördüğüm fotolar sayesinde korkuyu attım ama insanlar moral bozmaktan acayip zevk alıyo bi de böyle konuşanların da hiçbirinin burnu güzel değil.kendileri cesaret edemiyo ben kan görünce bayılan bi insanım zor bela karar vermişim evdekileri ikna etmişim hala vazgeçirmek için uğraşıyolar.çirkin olursam çok mutlu olacaklar inan biz sana demiştik demek için can atıyolar.

neyse sakinleştim biraz :) nasıl bi burun oldu senin ben dra ne istdiğimi nası tarif etcem bilmiyorum:D

eskiden bu ameliyat çok zor olduğundan insanlar hala öyle zannediyorlar
benim bazı arkadaşlarım da bu ameliyatın çok zor olduğunu düşünüyorlardı
beni görünce bu düşünceleri silindi gitti =)

inan çok kolay , hiç ağrı sızısız atlattım
ben burnumu çok beğendim ama ben başka bir doktora oldum canım
emre beyin yaptığı burunlar da güzel
benim resimlerimi albümümden görebilirsin istersen =) ama önce arkadaş olmamız gerekiyor , albüm sadece arkadaş listemdekilere açık =)

eskiden bu ameliyat çok zor olduğundan insanlar hala öyle zannediyorlar
benim bazı arkadaşlarım da bu ameliyatın çok zor olduğunu düşünüyorlardı
beni görünce bu düşünceleri silindi gitti =)

inan çok kolay , hiç ağrı sızısız atlattım
ben burnumu çok beğendim ama ben başka bir doktora oldum canım
emre beyin yaptığı burunlar da güzel
benim resimlerimi albümümden görebilirsin istersen =) ama önce arkadaş olmamız gerekiyor , albüm sadece arkadaş listemdekilere açık =)

ekledim canım seni inşallah yeni burnunla çok mutlu olursun hep :)

:) ameliyat videosu izlemeseydin keşke kuzum ya, bi rahat dursaydın:) unut o görüntüleri, çiçek böcek ya da ne bilim jude law'ı filan düşün:)

ne bilim eso ya biri dedi izlesene diye ona yok kafayı yemedim ben desem de duramadım ama aralıklı aralıklı izledim sadece bi kaç sahnesini görebildim :D

ne bilim eso ya biri dedi izlesene diye ona yok kafayı yemedim ben desem de duramadım ama aralıklı aralıklı izledim sadece bi kaç sahnesini görebildim :D

o videolar eski teknik burun ameliyatları
ben de izlemiştim
günümüzdeki rinoplasti operasyonlarıyla alakası yok =)
artık öyle harala gürele girişilmiyor buruna
daha minimal işlemler yapılıyor =)

o videolar eski teknik burun ameliyatları
ben de izlemiştim
günümüzdeki rinoplasti operasyonlarıyla alakası yok =)
artık öyle harala gürele girişilmiyor buruna
daha minimal işlemler yapılıyor =)

emre bey bana internetten herşeyi okuma kafan karışır dedi ama ben okumayı bırak dayanamyıp bi de izledim :D

ama güzel olcak inşallah inanıyorum çok teşekkürlerr cnm :))

emre bey bana internetten herşeyi okuma kafan karışır dedi ama ben okumayı bırak dayanamyıp bi de izledim :D

ama güzel olcak inşallah inanıyorum çok teşekkürlerr cnm :))

kızlar yarın ön görüşmem var emre beyle heycandan bayılmak üzereyım hihoyyyt ve bende izledim dayanamayıp merakımı gidermek için. iyimi ettim kötümü ettim.bilemıyorum.ön görüşmede neler konuşulur içeriği ne olur biliyomusunuz kızlar? tek mi gitsem ailemlemi?

faverand benımde pazartesı ön gorusmem var sen denyımlerını paylasrsan sevınırım yarın bende neler konusuluyr bı tasarım yapaılıor mu merak edıorum

61_remzıye_61 çok gecmıs olsun umarım burnun tam ıstedgın gıbı olur ılerleyen zamanlarda burnunu gormek ısterım arkadas olarak eklıorum kabul edrsen sevınırım

faverand benımde pazartesı ön gorusmem var sen denyımlerını paylasrsan sevınırım yarın bende neler konusuluyr bı tasarım yapaılıor mu merak edıorum

yarın bi gideyım canım ilk işim KK 'ya girmek olcak:)) merak etme. görüşmenin içeriğini bende merak edıyorum bakalım görücez yarın.. sizce tek mi gitsem?kızlar

Back
X