hayat77 hayırlı olsun yeni burnun=) daha çok yeni zmn geçtikçe insan daha hayran kalıyo hem kendine hemde sevgili doktorumuza... bnm nerdeyse 6 ayım olucak yazdıklarını okuyunca 2 haftalıkkenki durumum geldi gözümün önüne=) masaj konusuna gelince emre bey önermediyse masaja gerek yok tekrar hayırlı olsun...
hayat77 beni eklermisin arkadaş olarak fotolarını görmek istiyorum da çok merak ettim.geçmiş olsun canım
emre bey bana da masaj fln önermedi.
ya benim burnumun icinde bi dikis war. birde ön kismind hani burnun daraltildigi yerlerde dikis war. amelyiat olali 5 hafta olmustur, peki bu dikisler ne zaman kendiliginden eriyor? emre bey kendiliginden eriyor demisti de....
Ekledim canım, artık görüyor olman lazım :))
canım benide ekler misn bende merak ediyorum hihoyyyt
emre bey bana da masaj fln önermedi.
ya benim burnumun icinde bi dikis war. birde ön kismind hani burnun daraltildigi yerlerde dikis war. amelyiat olali 5 hafta olmustur, peki bu dikisler ne zaman kendiliginden eriyor? emre bey kendiliginden eriyor demisti de....
Balyajlar alındı sonunda :lepi: Elapr, önden aynaya bakmayı yasaklama nedenini aynada kendime bakınca anlıyorum kaydirigubbakcemile3 şimdi de kaplanlık dönemi başladı sanırım, yüzümün önemli bir kısmını burnum kaplıyor. Bundan sonrası için sabır gerekiyor evet, benim gibi sabırsız biri için nasıl geçcek bu zaman bakalım.
Fakat itiraf etmeliyim ki ben estetik olayından o kadar korkuyordum ki hemşire bana sakinleştirici iğneyi yaptığı ana kadar vaz mı geçsem, çıksam mı hasteneden diye düşünüyodum. Sonuçta yüzünün tamamını etkileyecek bir karar veriyorsun. Şuan burnum iki haftallık ve bu haliyle bile iyi ki yaptırmışım diyorum. İki haftalık buruna bile iyi ki yaptırmışım dedirtecek kaç doktor vardır piyasada bilmiyorum. Bence doktor olarak Emre Beyi seçmek kader anıydı. İyi ki varsın Emre İlhan opuyorumnanaktan
yakında seninkilerde yok olur...bende yaklaşık 2 ay sonra erimişti...ama daha önc bi kismini ben cimbizla cekmiştim...
Aaa fotolara yorum yapamıyorum ya sinir oldummklava:
neysee bana yorum yapan arkadaşlara teşekkürü borç bilirimopuyorumnanaktan
hayat77 seninde burnun çok güzel olmuş doğal ve yüzüne çok yakışmış..güle güle kullanhihoyyyt
ayrıca doktorcum içerideki dikişleri sakınlmaz: çekme dedi,dokunmuyorum oyüzden pekte rahatsız etmiyo açıkcasısositososito
ben hep denilenin tersini yaparım...:hulya:
Hee bilelimde ona göre konuşalımlaelaelaelaelae
Ör ör bitmedimi hala kazaklar:hulya:
Aaa fotolara yorum yapamıyorum ya sinir oldummklava:
neysee bana yorum yapan arkadaşlara teşekkürü borç bilirimopuyorumnanaktan
hayat77 seninde burnun çok güzel olmuş doğal ve yüzüne çok yakışmış..güle güle kullanhihoyyyt
ayrıca doktorcum içerideki dikişleri sakınlmaz: çekme dedi,dokunmuyorum oyüzden pekte rahatsız etmiyo açıkcasısositososito
Nee dikişlerinimi söktün:1shok:
Nee sigaramı içtinakannehir
hemde 3 tanemii:bbo:
seni Emre Beye sölicemmmmmm :roflol::roflol: :dilcikar:
Emre Bey hastalarını az çok tanıyosa, benim dikişlerimi sökeceğimi ve sigara içeceğimi kesin tahmin ediyodur naniknanik
dikişlerini mi söktün:1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?