Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Teşekkür ederim Merfee. Senin de burnun hayırlı olsun. 6 ay olduğunu benimde gözüm görcek mi acaba, bu işin en zor tarafı sabretmek. Emre Bey masaj yap demedi, 15 gün sonra gittiğimde aaa sölemeyi unuttum demez di mi naniknanik

5 hafta olmuş, dikişler hala duruyo mu? Ben de benimkiler yakında erir gider diyodum :sinifsinif: bilen arkadaşlar bizi bilgilendirirseniz seviniriz, ben de merak ettim :uhm:

hayatcıım çok güzel olmuş çok dogal harika geçmiş olsun.eski fotolarını da koycakmısın?ne meraklıyım bende:kedi:.güle güle kullan

yakında seninkilerde yok olur...bende yaklaşık 2 ay sonra erimişti...ama daha önc bi kismini ben cimbizla cekmiştim...

iyki hemsire igneyi vurmuş...vazgecseydin simdi güzel burnun olmazdi...:)

yakında seninkilerde yok olur...bende yaklaşık 2 ay sonra erimişti...ama daha önc bi kismini ben cimbizla cekmiştim...

ben dün ayni seye tesebbüs ettim canim aldim cimbizi. cekiordum. kipkirmizi oldu az kanamaya basladi biraktim. simdi normale döndü dikislerin ikisi icinde

Aaa fotolara yorum yapamıyorum ya sinir oldummklava:

neysee bana yorum yapan arkadaşlara teşekkürü borç bilirimopuyorumnanaktan

hayat77 seninde burnun çok güzel olmuş doğal ve yüzüne çok yakışmış..güle güle kullanhihoyyyt

ayrıca doktorcum içerideki dikişleri sakınlmaz: çekme dedi,dokunmuyorum oyüzden pekte rahatsız etmiyo açıkcasısositososito

ben hep denilenin tersini yaparım...:hulya:

ya bu foto altlarına nie yorum yapılamıyor lmaz: Bende Elapr gibi yorum yapanlara burdan teşekkür ediim :) Bu arada ben de bi dikişimi kendim sökmüştüm, Emre Beye gittiğimde sakın dokunma bunlara dedi, tabi ki dokunduğumu sölemedim kaydirigubbakcemile3

Bu arada bugün ilk iş günümdü. Bi çok kişi anlamadı estetik olduğumu. Herkes sen de bi hoşluk var diyodu sadece Çok mutlu oldum tabi :1rolleyes:
Ama ben bugün kötü bişi yaptım, sigara içen arkadaşların arasına girince dayanamayıp sigara içtim sonra yine içtim ve az önce yine içtim. Bugün içerisinde üç sigara içmiş oldum. Başıma kötü bişi gelir mi acaba :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Nee dikişlerinimi söktün:1shok:
Nee sigaramı içtinakannehir
hemde 3 tanemii:bbo:

seni Emre Beye sölicemmmmmm :roflol::roflol: :dilcikar:

Nee dikişlerinimi söktün:1shok:
Nee sigaramı içtinakannehir
hemde 3 tanemii:bbo:

seni Emre Beye sölicemmmmmm :roflol::roflol: :dilcikar:

Emre Bey hastalarını az çok tanıyosa, benim dikişlerimi sökeceğimi ve sigara içeceğimi kesin tahmin ediyodur naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…