Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

hayatımdaki ilk ameliyatım,1 tane bile dikişim yok şimdiye kadar..hem ameliyatı hemde sonrasını merak ediyorum şekil olarak falan

hmmm yani benimkide biraz sacma bir soruydu...kabul ediorum...:)
sekil olarak eminim cok güzel olacaktir...emre beye o konuda güvenebilirsin...:)

Merhaba kizlar, Emre bey hangi tampollardan kullaniyor? agri var mi tampolari çikardiginda?

foto isticektimde baktım varmış meğersem
Maşallah diyorum şahane olmuşşşyerimseniben

Emre bey hakkında neler söyleyebilirsin:) gerçi sonuç ortada ama yinede iyi kötü yorumlarını paylaşırsan sevinirim. :dance:

tsk ederim canim...:)

emre bey cok iyi bir doktor...yaptigi burunlara baktiginda zaten sende bana katilacaksin...mesela benim ücüncü ameliyatimdi...bir cok doktor daha önce hic ameliyat olmamis burunu bile dogru dürüst yapamiyorken emre bey benim daha önce iki kez baska doktor tarafindan mahvedilmis burunu bu hale getirdi...ondan benim icin kendisi bir kahramandir...:kedi: "burunman"...:P
birde hastalariyla cok ilgileniyor...güven veriyor...korkudan ölsen bile o korkuyu senden aliyor...uzun lafin kisasi...ondan baska kimseye ben burun teslim etmem...:lepi::nazar:

Merhaba kizlar, Emre bey hangi tampollardan kullaniyor? agri var mi tampolari çikardiginda?

agri yok ama olsa bile raziyim...eskiden kocaman tamponlari cekerken sanki beynini burundan disari cekiolar saniodun...bide o tamponlari nerdeyse gözüne sokuolardi...nekadar kan pislik varsa hepsi sana bakiodu...silikon tamponu bulan kisinin ellerinden öperim...:lepi:

agri yok ama olsa bile raziyim...eskiden kocaman tamponlari cekerken sanki beynini burundan disari cekiolar saniodun...bide o tamponlari nerdeyse gözüne sokuolardi...nekadar kan pislik varsa hepsi sana bakiodu...silikon tamponu bulan kisinin ellerinden öperim...:lepi:

super sevindim. eylulde doktorla gorusmeyi dusunuyorum. kendisi degisik fiyatlar veriyor, degisik hastanelerde mi ameliyati yapiyor?

Arkadaşlar, yakınlarda Emre Beye burnunu yaptıran var mı? Özellikle iki hafta sonra ne durumda olunduğu hakkında bilgi almak istiyorum. ışe şiş bir surat ve mor bir yüzle gitmek istemiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz geç oldu ama teşekkür ederim, içim rahatladı biraz. Benim ailem ameliyatı pek desteklemiyor, anasteziden ve tabi ki sonuçtan korkuyorlar ama ben çok istiyorum güzel bir burnum olmasını. Sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum, beni yalnız bırakmayın arkadaşlar :teselli:

en son hali 24.08.2009 -ameliyat tarihi 05.01.2008

resim613.jpg

bu arada buluşma için talepler özelden :oklava:​

Back
X