Op.Dr. Ahmet ÖZEK

figen yildirim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1
1
1
44
Hamilelik sürecimin tümünde yanımda bulunan bana sonsuz güven veren hoşgörüsü tavırları ve davranışlarıyla güzel bir hamilelik süreci geçirmemi sağlayan. Normal doğum için beni teşvik eden ve normal doğum yapmamda büyük emeği olan, aklımıza takılan her soruyu mesai süresi gözetmeksizin cevaplayan Op.Dr. Ahmet Özek'i rahatlıkla herkese tavsiye ediyorum. Sağlıcakla...

forum sitelerini karıştırırken birden doktorumun(Dr. Ahmet ÖZEK) ismini gördüm ve minnet duyma sevincimi paylaşayım istedim. Dr Ahmet beyle zorunlu hizmet görevi yaparken ilk bebeğim vasıtasıyla tanıştık. hamileliğim 16. haftalarına kadar samsunda başka bir doktora gidiyordum ve bebeğimde 3 boyutlu ultrason sonucu safra kesesinde kistler olduğunu ve önemli olduğunu söylediler. ağlamaktan yıkılmıştım ta ki Dr Ahmet bey le karşılaşıp onun eşsiz ultrason bilgisi ni duyana kadar. gerçekten mükemmel bir doktor. zaten ilk gördüğümde iyi bir doktor olduğunu kendine olan güveniyle bilgisiyle sıcaklığı ve samimiyetinden anlamıştım. doktora güven çok önemli. o sebeple ikinci bebeğimi de Dr. Ahmet bey nerdeyse ben ordayım dedim ve hiç yol uzak demeden aklımı başka doktorlar karıştırmadan düzenli Dr Ahmet beye gittim. Allahıma çok şükür olsun hiç bir sorunsuz onu da kucağımıza aldık. tabi ilk bebeğimde yaşadıklarım benim için tecrübe oldu. Dr Ahmet ÖZEK beyi herkese tavsiye ederim. ona minnet borçluyuz..gülen yüzü ve her zaman tebessümü olan ender doktorlarımızdan..

Back