Op. Dr. Ali Rahimi-Op. Dr. Bahadır İmer(Eurorhino)

Pamuk5 sen 3000 tl olarak belirtmissin fakat eger dedigin dr bahadir imer ise 2500 tl aliyor estetik ücreti olarak . bana öyle dedi yani

Merhaba, glz1988 umarım senin ameliyatın da başarılı geçer. ben şehir dışında olduğum için henüz muayene olmadım bahadır beye, bu ücrete neler dahilmiş biliyor musun acaba? yani tahliller ve 1 gece hastanede kalmak bu fiyata dahil midir? ben de bir de deviasyon sorunu var onu da yaptırcam ben.

Merhaba, glz1988 umarım senin ameliyatın da başarılı geçer. ben şehir dışında olduğum için henüz muayene olmadım bahadır beye, bu ücrete neler dahilmiş biliyor musun acaba? yani tahliller ve 1 gece hastanede kalmak bu fiyata dahil midir? ben de bir de deviasyon sorunu var onu da yaptırcam ben.

yani benim randevum var 13 nisanda henüz konusmadim. Benim bildigim hersey dahil 2500 tl. Hastanede kalmak zorundayiz ve ona ek bir ücret alinmiyor benim bildigim. arkadasim estetik olmustu bahadir bey e ve hersey dahil 2500 tl oldugunu söyledi bana. ek bir ücret olsaydi bana söylerdi kendisi :)
ama ögrendigimde söylerim. fakat sen ne zaman estetik olmak istiyorsun? ben sana bildiririm ögrendiklerimi. Aslinda ben randevumu öne almak istiyorum ve haftaya Dr beyle görüsmek istiyorum. yeniliklerden haberdar ederim. bir tecrübeli kisi bize biraz bilgi verse cok iyi olurdu aslinda..

yani benim randevum var 13 nisanda henüz konusmadim. Benim bildigim hersey dahil 2500 tl. Hastanede kalmak zorundayiz ve ona ek bir ücret alinmiyor benim bildigim. arkadasim estetik olmustu bahadir bey e ve hersey dahil 2500 tl oldugunu söyledi bana. ek bir ücret olsaydi bana söylerdi kendisi :)
ama ögrendigimde söylerim. fakat sen ne zaman estetik olmak istiyorsun? ben sana bildiririm ögrendiklerimi. Aslinda ben randevumu öne almak istiyorum ve haftaya Dr beyle görüsmek istiyorum. yeniliklerden haberdar ederim. bir tecrübeli kisi bize biraz bilgi verse cok iyi olurdu aslinda..

ben henüz cesaretimi toplayamadım aslında, bu doktorların yaptığı burunları da göremedim daha hiç, araştırıyorum şu anda. yeni bilgilerini benimle de paylaşırsan çok sevinirim.

ben henüz cesaretimi toplayamadım aslında, bu doktorların yaptığı burunları da göremedim daha hiç, araştırıyorum şu anda. yeni bilgilerini benimle de paylaşırsan çok sevinirim.

canim benimde bilgim yok..ama kulak burun bogazciyle birlikte calistigi icin biraz güvendim.. birde adamin bir sürü video lari filan var internette konusmalarini takip ettim.. :)
yani gidip konuscam eger icime sinmezse adamin söyledikleri, anlasamazsam yaptirmicam ben. Benim aklimda bir burun var yani cok hafif kemer var onu törpületmek istiyorum .. fakat doktorlar illa burun ucuna birsey yerlestirip kaldirmak istiyorlar filan yani ben öyle seyler istemiyorum illa kafasina göre yaparsa konusmasindan bunu sezersem kesinlikle yaptirmam .. bence görüsmeye git konus sadece.. icine sinmezse yaptirmazsin

canim ben gittim görüstüm dr bahadir bey ile.. coook iyi birisi kendisi önce seni dinliyor ne istedigini ögreniyor..
Sana detayli anlatayim istersen:
Simdi ben gittim bide karsida oturuyorum sabahin köründe ciktim yollara konusmaya dr beyle.. her neyse oraya vardik dr bahadir bey melek gibi bir insn zaten anlatti dedi iste 2-4 saat sürer ameliyatin burnuna aslinda estetik gerekmiyor.. Cok kötü burnun yok ama illa olacam diyorsan yardimci olurum.
Benim fotograflarimi cekti baya detayli bir tasarim yapti ama cok fazla yaptigi icin tekrar bir tasarim yapti benim istedigim sekilde..
Ben sadece törpü yaptirmak istiyorum cünkü burun ucum cok güzel hic gerek yok ellemesine.. her neyse sonra dedi burnunun icine nefes yollarina bakayim .. bakti . dedi iki tarafta hafif tikaniklik var.
Tek sorun ben hayatimda daha nefes sorunu yasamadim ve yasamadigim icin de nefes yollarimi elletmem..
ordan muhasebeye yolladi fiyat ögrenmek icin ilk 4000 tl dediler zam gelmis göya, sonra kadina dedim ögrenciim filan bu kadar degildi bunun ücreti.. aradi kadin doktoru ve birden 3000 tl ye indiler.
3000 tl komple olursan ameliyat yani kbb uzmani filan girip islem yaparsa ayriyetten ssk dan bi miktarini geri aliyorsun parani..
ama ben onu yaptirmicam parasinin hic bir önemi yok o icten ameliyat olanlarin tampon cekilirken bagrislarini duydum yetti bna.
o gün iste tekrar muhasabeden geri döndük doktorla görüsmek icin.
Odasinin önünde beklerken bir kiz geldi yeni ameliyat olmus birde bi cocuk ikisininde tamponlari cekilcekti.
erkegi iceri aldi öyle bir bagirdiki cocuk ben korktum basladim aglamaya zaten yüzleri maf olmus ikisininde mos mor sismis o bicim...
cocuk disari cikti burnu kaniyordu baya.. ondan sonra icini elletmemeye karar verdim yani hic hos degil..
ben 2800 tl ödücem bu ameliyata törpü yaptircam randevumda bu ayin 30 unda saat 7 de :)

canim 3000 tl ye hersey dahilmis bir gece hastane masrafi ilaclar ameliyatta kullanilan hersey

Merhaba kaiti. Özelden mesaj atamıyorum:(
Bahadır Bey bilgisayarda burun tasarımı yapıyor ancak gerçek tasarımı ameliyatta yapıyor sanırım. Hastasının ne istediğini dinliyor ve ameliyatta olabildiği ölçüde uyguluyor. O nedenle bilgisayar tasarımına çok takılmamak gerekiyor. Bana çok kabataslak bir tasarım göstermişti ve görüşmemiz çok kısa sürmüştü. Bu nedenle çok endişelendim, ameliyatta istemediğim bir şey yaparsa diye düşündüm. Sonra tekrar görüştük ve ben ona ne istediğimi yeniden anlattım. Ama ben yinede endişeli girdim ameliyata. Şimdi bakıyorum da ( anlaşıldığı kadarıyla) söylediklerimi dikkate almış Ben doğal bir burun olmasını istedim ve şişlikler inince öylede olacak gibi. Sadece burnum istediğimden biraz kalkık olmuş, ama bunun gerektiğini ve zamanla ineceğini söyledi doktorum.

canim ben de 30 nisanda ameliyat olacagim yani bi hemen hemen 10 gün sonra.. bana aceba yardimci olurmusun?? resimlerini göndersen.. yada bi görüssek seninle ltfn

Kızlar Bahadır İmer Ve Ali Beye ameliyat olan varmı ?

Arkadaşlar Benim ameliyatımı Nisan Sonu Bahadır İmer ve Ali Rahimi yaptı. Nereseyse burnumdan hiç nefes alamıyordum..Şu an çok rahatım. Bunun dışında aynı ameliyatta burun kemerim de alındı. Mükemmel diyebilirim. Henüz 2 ay olmasına rağmen neredeyse şişliklerimin tamamı indi..henüz hiç kötü yorum almadım. Herkesin ilk yorumu da 'mükemmel' olduğu yönünde.. İnsanlar yüzüme baktıklarında bir değişiklik olduğunu fark ediyorlar ; ama ne olduğunu anlayamıyorlar. Çok doğal oldu çünkü. Önü sivri kalkık vs. ameliyat olduğu bariz belli olan burunlar bence çok yapay ve başarısız. Bahadır Bey bu konuda 1 numara diyebilirim.. Hiç pişman değilim ve sonuna kadar tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar Benim ameliyatımı Nisan Sonu Bahadır İmer ve Ali Rahimi yaptı. Nereseyse burnumdan hiç nefes alamıyordum..Şu an çok rahatım. Bunun dışında aynı ameliyatta burun kemerim de alındı. Mükemmel diyebilirim. Henüz 2 ay olmasına rağmen neredeyse şişliklerimin tamamı indi..henüz hiç kötü yorum almadım. Herkesin ilk yorumu da 'mükemmel' olduğu yönünde.. İnsanlar yüzüme baktıklarında bir değişiklik olduğunu fark ediyorlar ; ama ne olduğunu anlayamıyorlar. Çok doğal oldu çünkü. Önü sivri kalkık vs. ameliyat olduğu bariz belli olan burunlar bence çok yapay ve başarısız. Bahadır Bey bu konuda 1 numara diyebilirim.. Hiç pişman değilim ve sonuna kadar tavsiye ediyorum.

Merhabe. Ben revizyon ameliyati olmayi düsünüyorum ve doktor bulmakta gercekten zorlaniyorum. Acaba Bahadir beye revizyon ameliyati olan varsa bilgilerini paylasabilirmi? Su ann aklimda Doktor olarak Necdet Ucar var, ama dedigim gibi karar vermek cok zor.

Birinci ameliyattan insan memnun kalmayinca, ikince kez daha fazla kararsizlik ve korku oluyor. Bu seferde burnun iyi olmazsa veya hayal kirikligi yasarsam diye düsünüp duruyor insan. Benim problemim burun ucu ve bence burun ucunu yapmak her zaman daha zordur. Hani burnumun önden de güzel görünmesini istiyorum

Back
X