Merhabalar İZMİR'den yazıyorum şuan 7 aylık hamileyim dr'um OP.DR.ARAL ÖZBAL kendisine çok tşkr etmek istedim kendisi hakkında araştırma yapan bayan arkadaşlarımada umarım tavsiye olur.İlk başta şunu söylemeliyim 7 aylık gebelığım boyunca birgün olsun tlf larıma cevapsız bırakmadığı için her soruma net ve acıklayıcı cevap verdiği için,ayrıyeten panik atak sendromlarımda bir tlf kadar yakın olan ARAL bey'e eşim ve ben minnettarız kendisi güler yüzlü ve manevi desteği olan bir doktor biz bayanlar için özellikle önemli olanda bu gebelığın verdiği bir takım stresler ve rahatsızlıklarımıza hemen çözüm istiyoruz ve ben bunu doktorumda buldum ilk bebeğimi kaybettim bunalımlarım vardı panık atagım yuzunden korkularımda vardı eşimle bebek istiyorduk önce allah sonra tabiki doktorum sayesınde 7 aylıkım hersey kontrollu ve düzenli gidiyor umarım İZMİR arastırma yapan arkadaslarıma tavsiyem olur banada tavsıye eden arkadasıma tup bebek uyguladı 15 GÜN içinde ıkızlerıne hamile kaldı arkadasım suan bebişleri 2 yasında allah uzun ömürler versin kendisine ve doktoruma dualarım sayısızdır allah razı olsun .....