Ya arkadaşlar bende meme protezi ve liposakşın yaptrıcam. Burayı takip ede ede cesaretlendim. Bana da yardımcı olun lütfen, telefonunu atarmısınız bana lütfeeennnn. Yılbaşı girmeden olmak istiyorum
Ya arkadaşlar bende meme protezi ve liposakşın yaptrıcam. Burayı takip ede ede cesaretlendim. Bana da yardımcı olun lütfen, telefonunu atarmısınız bana lütfeeennnn. Yılbaşı girmeden olmak istiyorum
Canım en doğru seçimi yapmışsında Aylin hanıma bir ulaş bakalım. Geçen arkadaşımı götürdüm yurtdışına kaçacaktı bugünlerde,.
Canım benimde memelerin dikiş kısmının yukarısı uyuşuktu o zaman Aylin hanımla konuşmuştum başka bir hastasında memede yanma olmuş. Ufak sinirler kendini yenilerken bu şekilde yanma, karıncalanma olabiliyormuş. B vitamini kullanmak işe yarayabilirmiş. Ama sor sen genede Aylin hanıma
Benim hatırladıım B vitamini kullanmak kapsül oluşumunu tetikliyor. Onun için mutlaka dr.za sorun.
Ya arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen melda34 benimde iki doğum sonrası memlerim çok sarktı içi boşaldı, karnım yine öyle perişan doktor araştırıyorum , Aylin hanımın iyi olduğunu duyuyorum hep, napıcam bilemiyorum
Hayırlısı olsun taliaada. Benim pörsümüş sarkmış memelerimi ve karnımı süper hale getirdikten sonra senin memelerin çok daha iyi olur eminim canım. İnsanın hakikaten morali düzeliyor, kendine güveni geliyor. Kadınız biz ya memeler süper olmalı bence kadında
Canım benim Aylin hanım benim ameliyatlarımı en güzel şekilde yaptı biliyorsun. Tam karın germe ve meme dikleştirme+protez kondu. İlk olarak Aylin hanımla görüşerek işe başlayabilirsin. Zaten görüşünce iş ameliyat günü ayarlamıza kalacak, kendini onun uzman ellerine teslim edeceksin ve süper olacaksın. Merak ettiğin birşeyler olursa sormaya çekinme. Hergün giremiyorum ama arada bakarım, cevaplarım. Öpüyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?