Gecen sali ben ameliyat oldum Betul Hanim'a.. Oncelikle cok tatli ve guleryuzlu..cok ilgili.. Gonul rahatligi ile ameliyat oldum.. Bandajlarim henuz acilmadi.. Bursa da yasadigim icin bandaj degisimi icin bugun burda bir dr gittim ve cok begendi. Cok guzel ve dogal gorundugunu soyledi... Zor karar verilen bir ameliyat, ben gonul rahatligiyla size oneririm..Merhaba Arkadaşlar,
Kasım ayı içinde burun estetiği olmayı düşünüyorum. İnstagramda Dr.Betül Cengiz'in bazı hasta resimlerini gördüm ve çok hoşuma gitti. Oldukça doğal ve başarılı. Acaba içinizde Betül hanıma ameliyat olan var mı? Ameliyat olan varsa lütfen bilgi ve resim paylaşabilir mi?
madem instagramda resimleri gördün burdan neden resim istiyorsun!!!Merhaba Arkadaşlar,
Kasım ayı içinde burun estetiği olmayı düşünüyorum. İnstagramda Dr.Betül Cengiz'in bazı hasta resimlerini gördüm ve çok hoşuma gitti. Oldukça doğal ve başarılı. Acaba içinizde Betül hanıma ameliyat olan var mı? Ameliyat olan varsa lütfen bilgi ve resim paylaşabilir mi?
Haklısınız bu karar çok zor bir süreçBenim kk ye guvenim kalmadi malesef cogu fake ve reklam pesinde zaten iyi olan bir doktor reklama ihtiyac duymaz. En iyisi instagramda hastalarin fotolarini görup doktorun kendisiyle görusmek ama yurtdisindayim bana oda zor
Canim bende yurt dışındayim sen neresinde kalıyorsun ve doktor bulabildin mi istersen özelden yaz ?Benim kk ye guvenim kalmadi malesef cogu fake ve reklam pesinde zaten iyi olan bir doktor reklama ihtiyac duymaz. En iyisi instagramda hastalarin fotolarini görup doktorun kendisiyle görusmek ama yurtdisindayim bana oda zor
Slm canım ameliyat oldun mu sonunda ve kime ne kadara ?Merhaba Arkadaşlar,
İYi de instagrama da güvenemiyoruz ki bazı doktorlar photoshop yapıyorlarmış kullandıkları resimlerde
kızlar bence reklam yapıyorsunuz. burdaki bir cok uye reklam yapmak için girmişler. daha yeni üye olup reklam yapanları cok iyi gözlemleyebiliyorum. gidin doktorla direkt konuşun,burda neden o nasıl bu nasıl diyorsunuz hepsinin instagramı ve face i var bakıp gözlemleyebilirsiniz. sizinde bu sekilde insanları reklam amaclı yönlendirmenizi ayıplıyorum!!!!!
madem instagramda resimleri gördün burdan neden resim istiyorsun!!!
Aslında yukarıdaki mesajlara binaen söylemiştim bunu, Betül Cengiz için değildi bu yorumum, evet bence de fotoğrafları orjinal duruyor tabi ama sadece instagramdan takip ederek doktora karar veremeyiz.Bana Betül hanımın instagram paylaşımları çok oynanmış gelmedi zira yaptığı burunlar inanılmaz kusursuz durmuyor. Hastalarının burunlarının bayağı şiş halleri falan var. Sosyal medyadan hastalarına yaklaşımı çok sıcak duruyor, görüşmeyi düşünüyordum ama açık teknik ve biraz fazla kalkık burunlar yaptığından uzaklaştım görüşme düşüncesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?