Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.167
2.786
Op. Dr. Coşkun Levent Taşcı 1969 doğumludur. Işıklar Askeri Lisesi sonrası 1987-1993 yıllarında İstanbul Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamlamıştır. 1993-1998 yılları arasında İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde estetik ve plastik cerrahi departmanında çalışmıştır. Aydın Devlet Hastahanesi’nde plastik cerrahi kliniği şefliği görevinde bulunmuştur. Şişli Etfal plastik cerrahi kliniğinde el ve mikrocerrahi eğitiminde yer almıştır.

Estetik cerrahinin çok ileri teknolojik desteklerle yapıldığı ülkelerde bir çok kurslar ve eğitimlerde bulunmuştur. Estetik cerrahide teknolojik gelişmeler ve lazerlere olan ilgisi klasik cerrahi ameliyatlara yeni bir bakış açısı getiren lazer destekli minimal invazif yöntemini Türkiye’de yaygınlaştırmıştır. 13 yıldır uyguladığı eski klasik cerrahi ameliyatlarda elde ettiği başarılı sonuçların çok daha mükemmelini, teknoloji destekli yeniliklerle hastaları için daha konforlu ve hızlı elde etmenin Türkiye’de öncülerindendir.

Özel Uzmanlık ve Çalışma Alanları

  • Vücut Şekillendirme
  • Yüz Gençleştirme
  • Meme Estetiği
  • Lazerle Kıl Dönmesi Tedavisi
  • Lazlerle Terleme Tedavisi
  • Burun Estetiği
  • Estetik Kulak Operasyonları
  • Ameliyata Bağlı olan ve Olmayan İzler
  • Bellacountour Ultrason ve Lazerle Zayıflama
  • Saç Ekimi
 

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
Ben Op.Dr.Coşkun Levent Taşçı tarafından ameliyat edildim. Slim lipo yöntemiyle göbeğimden yağ aldı. Alınan yağların bir kısmı daha güzel ve yuvarlak hatlı bir popo istediğim için popoma enjekte edildi. Ameliyat sonucundan çok memnunum. ız yok, acı yok, narkozla uyutma yok. Liposuctiondan çok üstün bir yöntem. Zaten Op.Dr. Coşkun Levent Taşçı'yı doktorum olarak seçme nedeninimin başında, estetik cerrahideki en son teknikleri ve aletleri kullanıyor olması geliyor. Ayrıca çok iyi bir insan. Estetik cerrahi alanında çok bilgili ve yetenekli. Son olarak ameliyat bittikten sonra sizinle bağlantısını koparmıyor. Bir sorunla karşılaştığınızda hemen yardıma koşuyor.Şubat sonu gibi başka estetik ameliyatlar yaptıracağım kendisine. Örneğin, gıdımı ve göz altı torbalarımı aldıracağım. Bunların hepsi bıçaksız,neştersiz , son teknoloji lazerlerle yapılıyor. Ayrıca meme dikleştirme ve lazerle vajina daraltma yaptıracağım. Çünkü kendisine hem doktor hem insan olarak çok güveniyorum.
 

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
Merhabalar,
Benim bu siteye girme amacım başka hanımların bilgi ve deneyimlerinden yararlanmak ve kendi bilgi ve deneyimlerimi aktarmaktır. Hiç bir kimsenin ya da kuruluşun reklamı için burada değilim. 1 yıldır estetik cerrahi operasyonlar ve doktorlar konusunda araştırma yaparken Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı ve superplast kliniğini buldum. Kararımı verdim. Artık yeni bir estetik cerrah arayışında değilim çünkü her açıdan güvenebileceğim bir doktor buldum. 47 yaşındayım. Bunca sene, okuma,üniversite,iş, çocuk derken bir baktım ki yaşlanmışım. Şimdi gençleşme ve güzelleşme zamanı dedim kendime. Mart başı gibi tekrar Coşkun Levent Taşçı tarafından ameliyat edileceğim. Meme dikleştirme, gıdıdan yağ aldırma, göz altı torbalarını aldırma, lazerle vajina daraltma, burun ucu estetiği ve vücut kontorü yaptıracağım. Eğer kendisine güvenmesem bu operasyonlar için tekrar ona başvurmazdım. Yeni bir hastane açtıkları için bana mart başını beklememi söyledi. Bu hastane için yurtdışından yeni teknolojik aletler getirtmişler. Harika! En çok buna seviniyorum çünkü artık her şey teknoloji,lazer, bilgisayar v.b. teknik aletler tarafından kolayca gerçekleştirilebiliyor. Zaten Coşkun bey'in farkı burada. 10 sene öncenin tekniğiyle değil en son teknikler ve aletlerle ameliyat yapıyor. Peki ben bunları neden yazıyorum. ınanın açık ve dürüst konuşuyorum. Estetik cerrahi konusunda kendime doktor seçerken, araştırma yaparken öyle yanlış, hastayı hiçe sayan yaklaşımlarla karşılaştım ki içimden şöyle dedim, hiç olmazsa ben kendi deneyimlerimi aktarayım insanlar yine kendi özgür kararlarını versinler ama belki onlara bir yararım olur.Çünkü deneyim başka bir şey, hani damdan düşen hastaya doktor değil, damdan düşen birini bulun derler ya! O hesap.
 

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
Nisan ayı içinde Op.Dr.Coşkun Levent Taşçı bana 2.yağ enjekte ve slim lipo ameliyatı yaptı. Yeni açtıkları hastanede ameliyat oldum. Bütün çalışanlar çok ilgili ve kibar. Ameliyathane son teknolojiye sahip aletlerle donatılmış. Yakında kontrole gideceğim. Op.Dr. Coşkun Levent Taşçı'ya teşekkür edeceğim.
 

mernem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
345
1
ıyi günler peki Coşkun beye burun ameliyatı olan kimse yo mu?
 

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
ıyi günler peki Coşkun beye burun ameliyatı olan kimse yo mu?
Mernem,
Sana Coşkun beyle şahsen konuşmanı öneririm. Onun yaptığı burun ameliyatlarının farkı bazı durumlarda, hastanın burnunu kırmadan, lazerle düzeltmesi. Bence bu çok önemli bir fark. Doktor seçimi çok önemli iyi araştır ve kararını ona göre ver. Ancak benim önerim amelyata karar vermeden önce Coşkun beyle bir görüş. Randevu al ve görüş. Ön görüşme için ücret almıyorlar. Şu anda 6-7 katlı bir hastane açmışlar, ben ameliyat oldum. Çok memnun kaldım. Şimdi kontrollere gidiyorum. Kendim Ankara da yaşadığım için. Coşkun beyin ayrıca çok seçkin bir hastane olan Amerikan hastanesinde çalışma tecrübeside var. Amerikan hastanesi iş verdiği doktorları çok dikkatli seçer.Ben Estetik doktorum olarak onu seçerken onunla ilgili her ayrıntıyı araştırdım sonra kendi ihtiyaçlarıma hangi doktorun yardımcı olacağını araştırdım ve kararımı verdim. Umarım sen de en kısa sürede hayallerine kavuşursun.
 

odesssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
27
0
merhaba illuyanka.... günlerdir levent taşçı yı internetten takip ediorum.. çok büyük bir sorunum war gözaltı torbalarım... . izmirdeymm o yüzden oraya sadece randevu için gelemiorum... gözaltı na lazeryaptıracaını yazmışsınn... yaptırdın mıı die merak ettmm... ve en önemlisi sana ne kadar mal oldu... cewap yazarsan benii çook mutlu edersnn çok saol mafoldumben
 

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
merhaba illuyanka.... günlerdir levent taşçı yı internetten takip ediorum.. çok büyük bir sorunum war gözaltı torbalarım... . izmirdeymm o yüzden oraya sadece randevu için gelemiorum... gözaltı na lazeryaptıracaını yazmışsınn... yaptırdın mıı die merak ettmm... ve en önemlisi sana ne kadar mal oldu... cewap yazarsan benii çook mutlu edersnn çok saol mafoldumben

Merhaba, ben 48 yaşındayım. Ama yüzümde çok kırışık yok. Coşkun bey bana, lazerle gözaltındaki hafif torbayı kolayca yokedebiliriz, dedi. Nisan ayında superplast hastanesine gittiğimde orada eğitimini İtalya da yapmış Medikal estetisyen Hamiyyet Arietta ile tanıştım. Yüzüm için lazerle gençleştirme tedavisi yapılabilir mi diye sordum. Bana Fraxel lazerle tedaviyi önerdi ve 3 seans size yeter, dedi. Coşkun beyde bu tedaviyi onayladı. Mayıs ayında tedavim başlıyacak seni bilgilendiririm. Fraxel lazer göz altı torbaları da dahil tüm yüzü kapsadığı için ücreti farklı. Ben sadece göz altı torbası fiyatını bilmiyorum. Fraxel lazer uygulamasının seansı yanlış hatırlamıyorsam 1500-2000 YTL arasıydı galiba. net fiyatı tedaviden sonra söylerim. Üzülme, coşkun beyin yaptığı gözaltı torbası ameliyat sonrası fotoğrafları gördüm. Çok başarılıydı. Hasta tedavi için gelen bir İngilizdi. Oralarda çok pahalıymışta. Her derdin çaresi vardır. Gelemiyorsan, telefonla ulaş Coşkun beye. Olmadı atla git İstanbula. Bu estetik olayları yüzünden İstanbul yollarına düşüyorum. Bence bu işi en iyi yapanlar İstanbulda. Niye mahfoluyormuşsun ki! Çaresi var. Güçlü ol. Paranı ayarla, iyi bir doktor ve hastane seç. Kendini riske atma.
 

mernem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
345
1
Kızlar Coşkun beydeb randevu almaya çalıştım ama ıstanbulda olacağım tarihe te randevuları çok doluyumuş o yüzden gidemiyeceğim nerdeyse 15 gün sonrasına randevu verdiler kabul etmedim bu randevu işleri ne kadar kalabalık oluyor böyle. Birde Lazerden bahsedilmiş sanırım ama sadece bir seansı 1500-2000 Lira ise bence çok uçuk bir rakam başka doktorlarıda düşünmek gerek derimmmmm....:KK43:
 

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
Kızlar Coşkun beydeb randevu almaya çalıştım ama İstanbulda olacağım tarihe te randevuları çok doluyumuş o yüzden gidemiyeceğim nerdeyse 15 gün sonrasına randevu verdiler kabul etmedim bu randevu işleri ne kadar kalabalık oluyor böyle. Birde Lazerden bahsedilmiş sanırım ama sadece bir seansı 1500-2000 Lira ise bence çok uçuk bir rakam başka doktorlarıda düşünmek gerek derimmmmm....:KK43:
Mernem, ben mayısta fraxel lazerle operasyon geçireceğim net fiyatı yazarım. Ama lazerler kendi aralarında o kadar çeşitli ki. Şimdi en ucuz lazeri ve tehlikelisini kullanıp bu işi aynı paraya yapanları da gördüm. Eğer superplast'ın web sitesinde incelersen lazerde, ne kadar üstün bir teknoloji kullandıklarını görürsün. Örneğin bacaklarımda varis ve kılcal damar çatlaması vardı Ankara da bir yere gittim.İsmi lazım değil. 800.000ytl ödedim ve sonuç berbattı. Superplastta Hamiyyet Aritta hanım, Coşkun beyin onayıyla bana tedaviye başladı, daha 1. seansta sonuç harika. Kullandıkları lazeri gördüm, çok güçlü ve etkili bir soğutma sistemi var. Çünkü Hamiyyet hanım lazerle damarları temizlerken yardımcısı soğuk hava veriyor. Böylece ciltte yanma ya da lekelenme olmuyor. Belki senin bildiğin lazer fyatları daha düşük ve farklı lazer makineleri içindir. Ama istanbul da benzer estetik operasyonları arasında ben daha düşük kalite ve pahalısını gördüm ama aynı kalitede daha ucuzunu görmedim. Sen yine de iyi araştır ama ucuz diye bilmediğin lazer tedavilerine girme. Bir çok hanım lazer nedeniyle oluşan yanıklardan şikayetçi.Neden? Doktor iyi değil, kötü ve eski teknolijiye sahip lazer kullanıyorlar. Dikkatli ol.
 

odesssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
27
0
Merhaba, ben 48 yaşındayım. Ama yüzümde çok kırışık yok. Coşkun bey bana, lazerle gözaltındaki hafif torbayı kolayca yokedebiliriz, dedi. Nisan ayında superplast hastanesine gittiğimde orada eğitimini İtalya da yapmış Medikal estetisyen Hamiyyet Arietta ile tanıştım. Yüzüm için lazerle gençleştirme tedavisi yapılabilir mi diye sordum. Bana Fraxel lazerle tedaviyi önerdi ve 3 seans size yeter, dedi. Coşkun beyde bu tedaviyi onayladı. Mayıs ayında tedavim başlıyacak seni bilgilendiririm. Fraxel lazer göz altı torbaları da dahil tüm yüzü kapsadığı için ücreti farklı. Ben sadece göz altı torbası fiyatını bilmiyorum. Fraxel lazer uygulamasının seansı yanlış hatırlamıyorsam 1500-2000 YTL arasıydı galiba. net fiyatı tedaviden sonra söylerim. Üzülme, coşkun beyin yaptığı gözaltı torbası ameliyat sonrası fotoğrafları gördüm. Çok başarılıydı. Hasta tedavi için gelen bir İngilizdi. Oralarda çok pahalıymışta. Her derdin çaresi vardır. Gelemiyorsan, telefonla ulaş Coşkun beye. Olmadı atla git İstanbula. Bu estetik olayları yüzünden İstanbul yollarına düşüyorum. Bence bu işi en iyi yapanlar İstanbulda. Niye mahfoluyormuşsun ki! Çaresi var. Güçlü ol. Paranı ayarla, iyi bir doktor ve hastane seç. Kendini riske atma.
çok teşekkürler ilgin için... haklısın tabii ama benm orada kalıcak yerim yokk ... nete baktığımda coşkun bey tek bir seansta bunu düzelteceğini sölemiş... hani tek seans için 1500-2000 iide 2. 3. seansı önerirse batarm ben öğrenciym dahaa:) ilerde senin gibi yönetmen olucamm :) yaa hani günübirlik gidip yaptırıp ewime dönmek istiorum tek seanss sa eğer çookk ii olurdu:S napsam ki ben şimdi bilemedimm uykularım kaçıo wallaa:S:S
 

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
çok teşekkürler ilgin için... haklısın tabii ama benm orada kalıcak yerim yokk ... nete baktığımda coşkun bey tek bir seansta bunu düzelteceğini sölemiş... hani tek seans için 1500-2000 iide 2. 3. seansı önerirse batarm ben öğrenciym dahaa:) ilerde senin gibi yönetmen olucamm :) yaa hani günübirlik gidip yaptırıp ewime dönmek istiorum tek seanss sa eğer çookk ii olurdu:S napsam ki ben şimdi bilemedimm uykularım kaçıo wallaa:S:S

Tatlım, elbette bir öğrenci için ödenmesi kolay fiyatlar değil bunlar. Bence günü birlik yaptırıp evine dönebilirsin. Ben 2 kere slim lipo yaptırdım ve popo estetiği için yağ enjekte ettirdim. Uçakla da gittim geldim, kuşetli gece treniyle de. İkiside rahat. Demek yönetmen olucaksın!!!! Umarım olursun. Ben iki ay sonra yurtdışına gidiyorum. Bir kaç sene avrupada yaşayacağım. Ama Kadınlar Klubüyle bağımı koparmayacağım. Sevdim bu klubü.
 

odesssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
27
0
illuanka acaba doktoruna gittiğin zaman ve gözaltı torbalarınla ilgili işlemden sonraa bilgilendirirmisin....:)vereliniortak
 

odesssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
27
0
çok teşekkür edrm yaa..... inşallaahh gzel sonuçlar alırsınn.....bekliorumm sabırsızlıkla.... :teytey:
 

mernem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
345
1
Kızlar uzun süredir Coşkun beye burun ameliyatı olan birileri ile burada iletişime geçmek istiyorum hatta kendisi adına burun bölümünde sayfa bile açdım ama kimseler cevap vermiyor....:KK43:
 

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
Mernem,
Bende estetik ameliyatlara karar verdiğimde bazı doktorların adını vererek bu konuda deneyimlerini aktarmalarını istemiştim ama hiç yanıt gelmemişti.Sebebini bilemiyorum. Belki de bu yüzden ben deneyimlerimi paylaşıyorum.Bence acele etme.Kesinlikle doktorla bir ön görüşme yap.Orada ameliyat olmuş insanları görme şansın olabilir.
 

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
Ben burun ameliyatı yaptıracaktım Coşkun beye ama sadece kendime göre bazı kişisel nedenlerle vazgeçtim. O nedenlerin başında burnumun bu haliyle daha karakteristik olmasıydı. Çünkü aslında çok çirkin değil burnum.Coşkun bey ve Hüseyin Güner bildiğim kadarıyla Superplast hastanesinin kurucuları. Arı gibi çalışan bir hastane. Beni en çok etkileyen, her iki doktorun mesleki bilgisi yeteneği, hastaya yaklaşım tarzları. ıkinci olarak kullandıkları lazerler, diğer aletler hepsi son teknoloji ürünü. Üçüncüsü tertemiz, hijyenik,kalacak yer sorunun yok istersen hastanede kalıyorsun.Gerçi biraz meşguller onlara her an ulaşman çok kolay olmayabilir ama bir ameliyattan diğerine giren bu doktorları anlayışla karşılamak gerek. Sonuçta hastayı asla kendi kaderine terketmiyorlar.
 

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
Arkadaşlar, ben kontrol için Coşkun beye gittim. Bu arada Odessa için göz altı torbasının 1 seansta yok edilip edilmediğini sordum. Tek seansta göz altı torbası gidiyor ama kırışıklarınız varsa 2 seans gerekiyormuş. Ben Aynı hastanede çalışan ve çok bilgili ve yetenekli bir medikal estetisyen olan Hamiyyet Ariatta hanıma Fraxel lazer yaptırdım yani lazerle yüz gençleştirme. Henüz 3 gün oldu çok yeni. Bir hafta içinde sonuçları belli olur. Bu daha 1. seansım. Toplam 3 seans gerekiyormuş benim cildim için. Ayrıca yine aynı yerde koltuk altı ve genital bölge lazer epilasyon yaptırdım ve çok memnunum. Hiç acı duymadım.
 

jayjay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
1.587
7
iluyanka hos geldin
memnun olmana cok sevındım, benim sorularımı ıletebıldın mı canım coskun beye?
teşekkürler
 
X