GTY Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2013 313 319 158 27 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi GTY #1 ARKADAŞLAR DOKTOR ENDER SİYEZ' İN ÖZGEÇMİŞİNE BAKIYORUM HİÇ BİR YERDE BULAMADIM DAHA ÖNCE MUAYANE OLAN VE TESE AMELİYATI OLAN VAR MI TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.
ARKADAŞLAR DOKTOR ENDER SİYEZ' İN ÖZGEÇMİŞİNE BAKIYORUM HİÇ BİR YERDE BULAMADIM DAHA ÖNCE MUAYANE OLAN VE TESE AMELİYATI OLAN VAR MI TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.
E Essin35 Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2015 26 10 8 39 2 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi GTY #2 GTY .!.: ARKADAŞLAR DOKTOR ENDER SİYEZ' İN ÖZGEÇMİŞİNE BAKIYORUM HİÇ BİR YERDE BULAMADIM DAHA ÖNCE MUAYANE OLAN VE TESE AMELİYATI OLAN VAR MI TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. Genişletmek için tıkla... İzmirmi?
GTY .!.: ARKADAŞLAR DOKTOR ENDER SİYEZ' İN ÖZGEÇMİŞİNE BAKIYORUM HİÇ BİR YERDE BULAMADIM DAHA ÖNCE MUAYANE OLAN VE TESE AMELİYATI OLAN VAR MI TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. Genişletmek için tıkla... İzmirmi?
GTY Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2013 313 319 158 2 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi GTY #3 Essin35 .!.: İzmirmi? Genişletmek için tıkla... evet izmir
E Essin35 Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2015 26 10 8 39 2 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi GTY #4 Üroloji Buca devlet hastanesinde olmuştu eşim..umarım karıştır motorun dur canım..
GTY Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2013 313 319 158 2 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi GTY #5 Essin35 .!.: Üroloji Buca devlet hastanesinde olmuştu eşim..umarım karıştır motorun dur canım.. Genişletmek için tıkla... evet canım eşimde ameliyatını oldu ve gayet başarılı geçti her şey doktor soğuk kanlı tamamen işine odaklı tecrübeli bir doktor
Essin35 .!.: Üroloji Buca devlet hastanesinde olmuştu eşim..umarım karıştır motorun dur canım.. Genişletmek için tıkla... evet canım eşimde ameliyatını oldu ve gayet başarılı geçti her şey doktor soğuk kanlı tamamen işine odaklı tecrübeli bir doktor
E Essin35 Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2015 26 10 8 39 2 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi GTY #6 GTY .!.: evet canım eşimde ameliyatını oldu ve gayet başarılı geçti her şey doktor soğuk kanlı tamamen işine odaklı tecrübeli bir doktor Genişletmek için tıkla... Biz başka doktorda varikosel ameliyatı olduk... Tam emin olamamistik ender beyden.. Sizin ameliyatını damı varikoseldi?
GTY .!.: evet canım eşimde ameliyatını oldu ve gayet başarılı geçti her şey doktor soğuk kanlı tamamen işine odaklı tecrübeli bir doktor Genişletmek için tıkla... Biz başka doktorda varikosel ameliyatı olduk... Tam emin olamamistik ender beyden.. Sizin ameliyatını damı varikoseldi?
GTY Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2013 313 319 158 2 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi GTY #7 Essin35 .!.: Biz başka doktorda varikosel ameliyatı olduk... Tam emin olamamistik ender beyden.. Sizin ameliyatını damı varikoseldi? Genişletmek için tıkla... bizde tedirgin olmuştu ondan burda danışmak istedim arkadaşlara eşim TESE ameliyatı oldu gayette başarılı geçti
Essin35 .!.: Biz başka doktorda varikosel ameliyatı olduk... Tam emin olamamistik ender beyden.. Sizin ameliyatını damı varikoseldi? Genişletmek için tıkla... bizde tedirgin olmuştu ondan burda danışmak istedim arkadaşlara eşim TESE ameliyatı oldu gayette başarılı geçti