Merhaba arkadaşlar 25 haftalık gebeyim ve şimdilik erbil beye gidiyorum fakat hakkında pek bir bilgim yok ve nettende bir şey bulamadım hakkında bilgi sahibi olan üyeler yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar 25 haftalık gebeyim ve şimdilik erbil beye gidiyorum fakat hakkında pek bir bilgim yok ve nettende bir şey bulamadım hakkında bilgi sahibi olan üyeler yardımcı olursa sevinirim.
merhabalar bende erbil beye gidiyorum 19 haftalık gebeyim bende ama çok memnunum yakın bir arkadaşım son 3 ayında erbil beye gitmeye başladı şu an 2 aylık kızı var ve sezaryan olmasına rağmen çok rahat bir doğum ve doğum sonrası geçirdi onu gördükten sonra çok rahatladım diyebilirim
Ben halen ayni hastanede mi bilemiyorum,kendi doktoruma ulasamayinca ona gitmistim.Bence cok iyi bir doktor.O zaman bebegimi yeni kaybetmistim ve hemen hamile kalmaya calisiyordum.Benimle oyle guzel ilgilendi ve bana anlatti ki 6 ay daha beklemeye karar vermistim.Simdi hangi hastanede?ve bildigim kadariyla riskli gebeliklerde uzman kendisi.
merhabalar bende erbil beye gidiyorum 19 haftalık gebeyim bende ama çok memnunum yakın bir arkadaşım son 3 ayında erbil beye gitmeye başladı şu an 2 aylık kızı var ve sezaryan olmasına rağmen çok rahat bir doğum ve doğum sonrası geçirdi onu gördükten sonra çok rahatladım diyebilirim
benimde ilk doktorum Erbil beydi.. Çok kibar ve ilgiliydi. ama ben 3 aylık hamileyken medikal parktan ayrıldı.. Su anda hangi hastanede bilmiyorum... Bana psikolojik olarakda çok yardımı olmuştu...
Merhabalar;
bende Erbil beye gidiyorum 18 haftalık hamileyim. Medikal park göztepeye gelmeye devam ediyor ama mesai bitimleri dısardan takip ediyor. Sizlerde doğum yapan var mı? ben Erbil beyin normal doğumu destekleyip desteklemediğini anlayamadım. sormak icin de daha erken, doktorlar 35. haftaya kadar doğumla ilgili konusmuyor. bende normal doğum yapmak istiyorum. cevap veren olursa cok sevinirim.