Op.dr. Gaffar aslan

zgrbnnr

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
44
1
16
İstanbul
Kızlar merhaba,

Op. Dr. Gaffar Aslan' da ameliyat olan , ya da ameliyat olan bir yakınınız varmı ?? ben kendisine muayene için gitmek istiyorum ama sadece internetten şimdilik araştırdığım bilgiler var rinoplasti ameliyatlarını ağırlıklı yapan bir doktor? ameliyatları nasıldır acaba???

GENEL BİLGİLER

Doğum Yeri, Tarihi:

Malatya, 15.03.1972

EĞİTİM BİLGİLERİ

1989-1995

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

Ankara

Tıp Doktoru
1999-2004

Ankara

Kulak Burun Boğaz ABD

İŞ DENEYİMİ

1996-2000

Ankara Üniversitesi

Sehir
KBB asistan eğitimi

2000

Cankent Hastanesi

Ankara
2000

Kayseri Askeri Hastanesi

Kayseri
2000-2011

Florence Nightingale Hastanesi

İstanbul

KBB Bölümü

2008

Ankara
KBB-BBC 3 aylık rotasyon
TIBBİ İLGİ ALANLARI

•Rinoloji ( Septo-Rinoplasti, endoskopik sinüs cerrahisi, endoskopik DSR operasyonları, endoskopik balonsinüsoplaty)
•Otoloji-Başboyun cerrahisi.

MESLEKİ ÜYELİKLERİ

•Türk Tabibler Birliği,
•Türkiye Kulak Burun Boğaz Vakfı
•İstanbul KBB-BBC Uzmanları Derneği
•Profesyonel ses derneği
•Fasial Plastik Cerrahi Derneği

Bu doktor hakkında yarum gelmeyince 8 eylüldeki randevumu iptal mi etsem diye düşünmüyor değilim:(

Kızlar merhaba,

Op. Dr. Gaffar Aslan' da ameliyat olan , ya da ameliyat olan bir yakınınız varmı ?? ben kendisine muayene için gitmek istiyorum ama sadece internetten şimdilik araştırdığım bilgiler var rinoplasti ameliyatlarını ağırlıklı yapan bir doktor? ameliyatları nasıldır acaba???

Canım selam, benim aklımdaki üç dr dan birisi. Önümüzdeki haftalarda görüşmeye gidicem inşallah. Bi arkadaşım aracılığıyla görüşücem. Ama fiyat konusunda endişelerim var. Sen bilgi edinebildinmi canım. Bende görüşünce buraya yazarım

Kızlar selam uzun süredir dr araştırıyorum, nihayet bugün ilk görüşme için randevu aldım. florence nightingale de dr Gaffar Aslan la görüşücem bakalım nasıl geçicek. Dr hakkında hep iyi şeyler duydum ancak kk forumda hiç bilen yok sanırım . Fikri olan varsa yazabilirse çok sevinirim

Konu biraz eski ama, ben Dr. Gaffar Aslan'a ameliyat olmuş biri olarak, eğer doğal bir burun istiyorsanız kendisine ameliyat olmanızı öneririm. Aslında çok ciddi bir sorunum yoktu. Burnumun ucu çok tombuldu ve kanatları genişti. Burun ucumun genişliği beni rahatsız ediyordu. Dr. Gaffar Aslan ile görüştüğümde fotoğrafımı çekti ve bilgisayarda tam da istediğim burnu yaptı. Ben de ameliyat olmaya karar verdim. Burun kemiğim kırılmadığı için çok rahat bir iyileşme dönemi geçirdim. Burnumu yaptırdığımı da kimsecikler anlamıyor şimdi. Bazen biraz kalkık mı olsaydı biraz küçük mü olsaydı acaba diye düşünüyorum, doğal bir burun istediğim için arada pişman olduğum oluyor. Ama rahat nefes alabilmek ve eskisinden daha iyi görünmek gerçekten çok önemli.
Ameliyat öncesi ve 1 yıl sonrasındaki fotoğraflarımı da paylaşıyorum merak edenler için.
$image (3).webp $image (4).webp

çok iyi ve doğal ya cok begendım

Şimdi kayıt olabildim, bu sene burun ameliyatı olacaklara belki yardımcı olabilirim, şuracıkta dursun diye yazıyorum. Yukarıda bir arkadaş demiş çok doğru demiş, bana demişti ameliyat olduktan sonra arkadaşların yüzüne bakıcak ve sende bir değişiklik var diyecekler ama anlamayacaklar diye. Ayynen dediği gibi oldu. 2 sene oldu ben ameliyat olalı ve çok çok memnun kaldım. Profesyonelliğinin dışında da çok çok harika bir insan. Hiç düşünmeden gidin yaptırın

Şimdi kayıt olabildim, bu sene burun ameliyatı olacaklara belki yardımcı olabilirim, şuracıkta dursun diye yazıyorum. Yukarıda bir arkadaş demiş çok doğru demiş, bana demişti ameliyat olduktan sonra arkadaşların yüzüne bakıcak ve sende bir değişiklik var diyecekler ama anlamayacaklar diye. Ayynen dediği gibi oldu. 2 sene oldu ben ameliyat olalı ve çok çok memnun kaldım. Profesyonelliğinin dışında da çok çok harika bir insan. Hiç düşünmeden gidin yaptırın

Back
X