Op.Dr. Güncel Öztürk Hasta Yorumları ( Botoks )

neslihanyare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
130
3
116
Aydın
Günümüzde en çok yapılan ameliyatsız estetik operasyon olarak bilinen botoks hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Buradaki yorumlarınız bence çok önemli çiçiş yorumlarını merak ediyorum :)

40 yaşındayım 33 yaşından beri yaptırıyorumçok memnunum herhangi bir yan etkisini görmedim. Tabiki dr ve kullanılan botoksun markasına dikkat edin. Kesinlikle konusunda uzman bir dr a yaptırın. Ben ankaradayım ve dr umdan çok memnunum. Ortalık çin malı botokslarla dolu her önüne gelen yapıyor. Aman dikkat!!!!

annem yılarca botoks yaptırdı, botoks sadece günü kurtarıyor, en son beraber örümcek ağı estetiği yaptırdık canım, çok memnun kaldık, annem ektradan yağ transferi yaptırdı bir de yüzüne, kalçasından yağ çekildi yüzüne eklendi, gerçekten çok iyi oldu, tavsiye ederim örümcek ağı estetiğini, botoksa ucuz diye para vermektense, bunlar çok daha iyi, bir de mimik kaybıda olmuyor, tercih tabi... bu arada ipeksudaye katılıyorum, kuaförede bile yapıldığını gördüm botoksun, sağlık bakanlığının çok büyük açığı var bu konuda, dikkat etmek gerekiyor, bence medikal estetikçilere bile gitmemek lazım, estetik cerrahın işi botoks

40 yaşındayım 33 yaşından beri yaptırıyorumçok memnunum herhangi bir yan etkisini görmedim. Tabiki dr ve kullanılan botoksun markasına dikkat edin. Kesinlikle konusunda uzman bir dr a yaptırın. Ben ankaradayım ve dr umdan çok memnunum. Ortalık çin malı botokslarla dolu her önüne gelen yapıyor. Aman dikkat!!!!
Bende 32 yaşındayım, kaz ayagi cizgilerim cok fazla oldu. botoks icin bir butcemde var fakat doktor icin ne diyosunuz. guzellik merkezleri de bu islemi yapabiliyor. ayrica size ne kadar botoks dayaniyor. ben bi ayda gectigini duydum. lutfen acil yardim edin.

Guncel beye dudak dolgusu yaptiran var mi lutfen, cok acil cunku Istanbul'da olacagim bir sureligine. Doktor beyin instagram fotograflarindaki kisilerde zaten dudaklarin pek dolguya ihtiyaci pek yok, ama benimkiler daha ince o yuzden yorumlarinizi merak ediyorum.

Back
X