op dr hakan çepni

gul_nihan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
181
3
118
Konya
arkadaşlar, konya'da dr hakan çepni'ye burun ameliyatı olan var mı?
varsa, paylaşımda bulursa sevinrim.

ya da kendisi ameliyat olmasa da bi tanıdığı ameliyat olan falan varsa, bilgiye ihtiyacım var.

arkadaşlar, konya'da dr hakan çepni'ye burun ameliyatı olan var mı?
varsa, paylaşımda bulursa sevinrim.

ya da kendisi ameliyat olmasa da bi tanıdığı ameliyat olan falan varsa, bilgiye ihtiyacım var.

evet canm ben oldum..çok memnunum hem cerrah olarak hemde insan olarak harika bir doktor..şimdiden geçmiş olsun.mart ayında oldum yani 8 ay oldu.gidersen nadire hanm dersen beni hatirlar çok sorunlu bir burnum vardı ama şimdi çok iyiyim.

nadire hanım, ben de hakan beye ameliyat olmak istiyorum. sakıncası yoksa mail adresimi versem burnunuzun fotografını yollayabilir misiniz? ben de kulak ameliyatı olmuştum gerçekten çok ilgili bir doktor çok samimi. buruna cesaret edemedim henüz ama inşallah şubatta ben de olmak istiyorum.

amylee benim bir arkadasım oldu. memnun. ağustos ortasında olmuştu. daha şişliği yeni yeni inmiş. bayramda görücem burnunun. sana yazarım canım.

canm şimdiden geçmiş olsun..benm burnum zaten örnek bir burun oldu beni görenler hiç teredüdsüz ameliyat oldular..bence korkma olman gerekiyosa hiç vakit kaybetme..doktorumda fotolar var zatenn.ben sık sık kulübe takılmıyom cevabımın geciktiği için kusura bakmayın..kişilik olarak ve doktor olarak harika bir doktor benm eşimde ameliyat olucak bahar gibi bakalım..

karamel ben de şubatta ameliyat olmayı düşünüyorum. ne yapmayı düşünüyosun? yeetrince araştırdın mı?
konuşalım bu konuyu istersen.

Kızlar bende meme büyültme ameliyatı oldum mayısın 23 de.burun ameliyatıda düşünüyorum bakalım.. Ama mütiş bir doktor yani çok ilgili güler yüzlü hastalarına önem veren işinde profosyonel...erzurumdan kalkıp bir daha ameliyat olmak için gidicem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…