- Konu Sahibi golgedemuhabbet
-
sanırım gül nihan dı bugün karşılaştığım:)) anestezi odası onunda sordu bana hakan çepni ye mi ameliyat olacaksın diye...benim ameliyatım yarın:S gül nihan da cuma:)...hayırlısıı...ikinci ameliyatım olacak stresim fazla ilki bi kbb uzmanı yapmıştı fakat başarılı geçmemiş..çok zor geçmişti..hakan bey gerekli görmezsem tamponu ameliyattan 3 4 saat sonra çıkarırım dedi sevindimbenim derdim tampon zaten..
buarada size geçmiş olsun arkadaşlar. karamel yazdıklarını yeni gördüm.
ben hakan bey i elemiştim. ama eğer siz memnun kalırsanız bilgim olsun. bi ihtimal geri dönebilirim ona.
sanırım gül nihan dı bugün karşılaştığım:)) anestezi odası onunda sordu bana hakan çepni ye mi ameliyat olacaksın diye...benim ameliyatım yarın:S gül nihan da cuma:)...hayırlısıı...ikinci ameliyatım olacak stresim fazla ilki bi kbb uzmanı yapmıştı fakat başarılı geçmemiş..çok zor geçmişti..hakan bey gerekli görmezsem tamponu ameliyattan 3 4 saat sonra çıkarırım dedi sevindimbenim derdim tampon zaten..
canım nasıl geçti ameliyatın, nasıl hissediyorsun kendini?
cuma günü çıkacak tamponlar karamel:))...sıkıntılı değilse seninki aynı günde çıkabilir zaten sorarım o gün seni doktora:)):.çok muntazam görünüyordu burnum için rahat olsun wala eli çok hafif..güvenlik görevlilerinin yanından geçerken bile hakan çepni iyidir iyiiii diyorlardı ameliyata giderken..ertelendi dün işte anestezi uzamnları problem çıkarmışlar bugüne kaldı..hadi sana da şimdiden geçmiş olsuunnn...
buarada size geçmiş olsun arkadaşlar. karamel yazdıklarını yeni gördüm.
ben hakan bey i elemiştim. ama eğer siz memnun kalırsanız bilgim olsun. bi ihtimal geri dönebilirim ona.
geçmiş olsun canım, oldun kurtuldun darısı başıma :) ayy zaman yaklaştıkça beni korku ve stres sardı :s ağrın oldu mu? nasıl hissediyorsun kendini? çok bulantın oldu mu? sen yine buzunu koy çünkü ertesi gün de morarabiliyormuş ya canım.
sakın buzu aksatma sen:)) ben acayip morardım bugünAllah tan hakan beyin burna yapışmayan tamponları fazla rahatsızlık vermiyor...yarını sabırsızlıkla bekliyorum tampon çıkacak tampon..
:SSS morardın mı. dün hiçbir şey yoktu yaa. benim en büyük korkum bu, bir an vazgeçesim geldi bunu okuyunca :)
bugün gittik muayenehanesine herkes bana bakıyor çünkü ben kadar moraran yok:)).tamponlar çıktı alçı yenilendi...şimdiden geçmiş olsun sana :)
karamel acaba siz ameliyyat oldunuzmu ben de rinoplasti dushunuyorum.zaten o amacli burayi bulub uye oldum.
5. günüm herşey yolunda görünüyor...perşembe çıkacak alçım:)) illede HAKAN ÇEPNİ derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?