Op Dr Hakan Çepni'ye estetik burun ameliyatı olanlar

sanırım gül nihan dı bugün karşılaştığım:)) anestezi odası onunda sordu bana hakan çepni ye mi ameliyat olacaksın diye...benim ameliyatım yarın:S gül nihan da cuma:)...hayırlısıı...ikinci ameliyatım olacak stresim fazla ilki bi kbb uzmanı yapmıştı fakat başarılı geçmemiş..çok zor geçmişti..hakan bey gerekli görmezsem tamponu ameliyattan 3 4 saat sonra çıkarırım dedi sevindim benim derdim tampon zaten..

canım karşılaştığın bendim :) şimdiden çok geçmiş olsun. akşam hakan beyin yanına gittim iyice inceledim burunları ve içime fazlasıyla sindi. umarım ikimizinki de çok güzel olur.gelişmeleri bekliyorum :)

Merhaba, ben de Ocak ayının ilk haftası burun ameliyatı oldum. Hakan Bey yaptı ameliyatımı. Bugün 27.günüm. Hiç sıkıntı yaşamadım. Hakan Çepni Bey'i herkese tavsiye ederim.

evet ben hakan bey e ameliyat olmadım :) tıp fakültesinde bir kbb dr ına ameliyat olmayı düşünüyorum şuan. hazirana kaldı sanırım benim ameliyat işi :S

buarada size geçmiş olsun arkadaşlar. karamel yazdıklarını yeni gördüm.
ben hakan bey i elemiştim. ama eğer siz memnun kalırsanız bilgim olsun. bi ihtimal geri dönebilirim ona.

buarada size geçmiş olsun arkadaşlar. karamel yazdıklarını yeni gördüm.
ben hakan bey i elemiştim. ama eğer siz memnun kalırsanız bilgim olsun. bi ihtimal geri dönebilirim ona.

canım ben muayenehanesine gittiğimde 3 tane burun gördüm. inanılmaz doğal ve şık duruyorlardı. ben inşallah cuma olacağım :)

canım nasıl geçti ameliyatın, nasıl hissediyorsun kendini?

ben bugün oldum Hakan çepni ye...ve bu benim 2. ameliyatım öncesinde bi kbb uzmanına olmuştum..başarısız geçmiş tabiki..ve tampon 3 gün kalacak bende( çünkü sıkıntılı bi burna sahiptim..bugünde yatmadım hastanede evde kalıyorum..gayet samimi içten bi doktor wala kesinlikle tavsiye ederim..buz koymama rağmen fazla bi morarma ve şişlik olmadı..benden önce hastanede olanlarlada görüştüm hele onlarda h,ç morluk yoktu..biraz bünyeden kaynaklanıyor sanırım..eli hafif bi doktor gayet ilgili ve prensip sahibi..bi önceki ameliyatımda burnumu fazla koruyamadığım için yapışıklık oluşmuştu..iç dış düzeldi inş..

canım nasıl geçti ameliyatın, nasıl hissediyorsun kendini?

cuma günü çıkacak tamponlar karamel:))...sıkıntılı değilse seninki aynı günde çıkabilir zaten sorarım o gün seni doktora:)):.çok muntazam görünüyordu burnum için rahat olsun wala eli çok hafif..güvenlik görevlilerinin yanından geçerken bile hakan çepni iyidir iyiiii diyorlardı ameliyata giderken..ertelendi dün işte anestezi uzamnları problem çıkarmışlar bugüne kaldı..hadi sana da şimdiden geçmiş olsuunnn...

geçmiş olsun canım, oldun kurtuldun darısı başıma :) ayy zaman yaklaştıkça beni korku ve stres sardı :s ağrın oldu mu? nasıl hissediyorsun kendini? çok bulantın oldu mu? sen yine buzunu koy çünkü ertesi gün de morarabiliyormuş ya canım.

Arkadaşlar merhaba.. birkaç gün önce Hakan Beyin muayenehanesinde bir hatun kişi ile karşılaştım..yüzü felaket görünüyordu.adeta vücudunda estetik yapılmayan yer kalmamıştı..burnunu başka biri yapmış.Gögüslerine silikon takılmış (hatta erkekler olmasaydı gösterebilirdim gögüslerimi dedi)..göz altı torbaları alınmış,kaşlar kalkmış,daha bir çok estetik yapılmış.bu arada konyadaki bütün pilastik cerrahları tek tek denemiş bu arkadaş.Bir tanesi ile mahkemelik olmuşlar, diğerleri ile de çok büyük sorunlar yaşamış bu hatun.En son Hakan Beye bir ameliyat olmuş, memnun kalmış, başka bir ameliyat için görüşme yapmak amacı ile gelmiş karşılaştığımız gün.Ameliyatlar için harcadığım para ile çok lüx bir daire alabilirdim die bir ifade de kullandı..İçler acısı bir görüntüsü wardı..Bence denenmişi denemek wakit kaybı, ayrıca türlü rüskler taşır.ne estetik ameliyat hikayeleri ne üzüntü verici görüntülerle karşılaşıyoruz araştırınca..resmen katledilmiş suratlar.Dün 3. revizyon ameliyat olacak arkadaşın yüzünü gördüm şok oldum resmen, üzüldüm..insanın psikolojisibozulur.deneyimsiz işin ehli olmayan insanlar da maalesef ameliyat yapıyor
Hakan bey işini iyi yapıyo arkadaşlar,mesleği ile ilgili kendine fazlaca güveni war ve yaptığı işin arkasında duruyo.. gerek ekonomik gerekse de sosyal farklı sınıflardan hastası war.Bunu kontrollerime ameliyatımla ilgili görüşmelerimde gözlemledim..erkek hastası da çok..ama kadınlar daha çok tabiki..Sadece ne istediğinizi iyi bilin,sağlıklı bir karar verin ve isteklerinizi iyi ifade edin,hepsi bu..Plastik cerrahi ameliyatlarında doktoruna göre çoook uçuk abartılı fiyatlar da veriliyo özellikle Konya dışında..birçok doktor mesleğinde hizmet faktörünü unutup sadece ticari bir emtia gibi bakıyo hastalara..Son olarak özetlemem gerekirse denenmişi denemeyin, sağlık hata kabul etmiyor, ben kararsızlara Hakan Beyi bir kez daha tavsiye ediyorum..sewgiler...mucak

sakın buzu aksatma sen:)) ben acayip morardım bugün Allah tan hakan beyin burna yapışmayan tamponları fazla rahatsızlık vermiyor...yarını sabırsızlıkla bekliyorum tampon çıkacak tampon..

sakın buzu aksatma sen:)) ben acayip morardım bugün Allah tan hakan beyin burna yapışmayan tamponları fazla rahatsızlık vermiyor...yarını sabırsızlıkla bekliyorum tampon çıkacak tampon..

:SSS morardın mı. dün hiçbir şey yoktu yaa. benim en büyük korkum bu, bir an vazgeçesim geldi bunu okuyunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…