Op Dr Hakan Çepni'ye estetik burun ameliyatı olanlar

ben de uzun yıllar boyunca burun ameliyatı olmak isteyen fakat tampon ve acıdan korktuğum için cesaret edemeyen biriydim. tesadüfen internette acısız ve tamponsuz ameliyatı haberi görünce direk atladım. şimdi yeniden doğmuş gibiyim. gerçekten de acısız bir ameliyattı sonrası da öyle oldu. doktorum hakan bey ameliyat sonrasında da hastayı sürekli takip muyaeden işini ciddiye alarak en iyisini yapmaya çalışan bir doktor.1 yıl oldu ve ameliyattan sonra hayatım değişti. kendime güvenim ,işimde başarım, insan ilişkilerim gelişti.yeniden doğdum sanki . şanslıydım çok başarılı bir doktorla karşılaştım. çok doğal ve yüzüme yakışan bir burnum var. tek tip burun yerine yüze yakışan bulup yapmak ve bir ameliyatla bunu başarmak herkesin harcı değil. onun için doktor seçimi önemli işinin arkasında duran insana değer veren bir doktor hakan çepni.

İlk sayfalarda asistanlardan bahsedilmiş ameliyatın içinde asistanlar varsa iki kez düşünün Konya'da rinoplasti üzerine isim yapmış kendini kanıtlamış doktor yok hepsi yaparız diyor fakat çıkan sonuçlar estetiğe yönelik değil elinizden geliyorsa İstanbul'da isim yapmış doktorlara ameliyat olmaya bakın..

alçı çıktı bandajlandım özgürümmmm...

cannımm hadi geçmiş olsunn :) nasıl gözüküyor burnunn?senin bununu senden çok merak ediyorum desem yeridir.
şu anda bu bilgisayarda msn yüklü değil buradan yazıyorum.ben tam atlatamadım gelecek haftaya bıraktım :/ ben de bandajlanmak istiyorummmmmmmmmm

hakan bey asistanla çalışmıyor. kendisi yapıyor her işlemi. önemli olan doktorun el becerisi. nam salmış bazı doktorların da kötü diye adlandırılabilecek veya hep bir örnek olan burunlar yaptığını da görmüyor değiliz. bu doktor adını duyurmuş kesinlikle iyi yapar diye bir yargı açıkçası bana doğru gelmiyor. herkes yaparız diyebilir ama hakan bey gerçekten iyi yapıyor.

süperim:))......ameliyatına geleceğim zaten.....sana dondurma alacağım ben..salı günü fırsat olursa kameralaşalım sen karar verirsin artık.. :82:

Ben de konyada yaşıyorum, burnumda bir kırık vardı ve yanlış kaynaması sonucu nefes alışımda ve görüntüsünde hafif bi anomali oluştu.. internette hakan çepni hakkında yapılan olumlu yorumları görünce, uzun zamandır Konyada doktor araştırdığım için, heveslendim..:) ama yorumlarınızın devamı gelmemiş pek. yani son durum nedir ameliyat olan arkadaşlar yazarlarsa çok memnun olurum. bir de Hakan çepni hangi hastanede görev yapıyor,bunu merak ediyorum.. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…