Op. Dr. Halil İbrahim Özkuş

merhaba, ben ona ameliyat olmuştum. ameliyattan sonra nefesim bozuldu. burnum sağa doğru asimetrik oldu (bu bir karalama değidir isteyene resim atarım). gittiğim doktorlardan hiçbiri düzeltme için garanti vermediği gibi bir de 10.000 lerin üstünde fiyatlar konuşuluyor. burnumun ucu patates gibi şiş (eskiden de öyleydi sonradan olmadı). şişlik ameliyattan birkaç ay sonra iner denmişti bekledik bekledik kaç yıldır inmedi :)

en önemlisi geceleri nefes alamıyorum kaç yıldır, gündüz gene idare ediyorum ama uyurken çok zor. gidip en tanınmış doktora yaptırıp birkaç aylık maaşımı yatıracağım ve rahat edeceğim gibi görünüyor en sonunda...
hep kötü şeylerden bahsetmeyeceğim tabiki, burun üst kısmı güzel oldu ama ucu hala şiş ve istediğim gibi olmadığı için güzellik belli olmuyor...bu arada burun üstünü yapmak en kolayı, önemli olan ucunu ve kanatlarını yapabilmek, o da hiçbir değişim olmadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.. Henüz düşünme aşamasındayım doktorlara da göz atıyorum acaba Halil İbrahim Özkuş'un hastaları var mı bu forumda?

merhaba, yazıyı şimdi okudum, çok geç kaldığımı biliyorum ama baska okuyanlar olur diye yazmadan edemeyeceğim. Lütfen ameliyat olmayın kendisine. Lütfen.

Ben oldum 2011 yılında. Ve hayattaki tek pişmanlığım. Operasyon başarılı olmadı, olmadığı gibi beni suçladı. Revizyon için para talep etti benim hatam gibi. Ve mobing uygulayıp beni sindirmeye çalıştı. Kavgacı bir tipe dönüştü ben hakkımı aramak istediğimde. Ameliyat belgelerim ile ispatlayabilirim. Sakın karalamak istiyor diye yazdığım düsünülmesin.

kendisinden bende muzdaribim. Maselef kötü bir ameliyata imza attı ve bunu belirttiğimde pek şık olmayan bir üslubla üste çıkıp beni sindirmeye çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…