Op.Dr. M.Nebil BOZDOĞAN Yorumları

Gamze_gamze_06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
5
1
45
Merhabalar..

Ankara'da Tunalı Hilmi caddesinde muayenehanesi bulunan Op.Dr. M. Nebil BOZDOĞAN hakkında tecrübelerinizi buradan paylaşırsanız çok sevinirim.

Bi arkadaşım burun estetiği yaptırdı ve çok memnun ama bir de bu forumdan teyit etmek istiyorum..

İyi akşamlar..

Merhabalar..

Ankara'da Tunalı Hilmi caddesinde muayenehanesi bulunan Op.Dr. M. Nebil BOZDOĞAN hakkında tecrübelerinizi buradan paylaşırsanız çok sevinirim.

Bi arkadaşım burun estetiği yaptırdı ve çok memnun ama bir de bu forumdan teyit etmek istiyorum..

İyi akşamlar..
Ben burun degil silikon yaptırdım ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgili bir doktor. Ben yaptırmadan önce gece aradım benim için doktorun telefonunun gece açık olması ameliyat sonrası için çok önemliydi ve rahatlatan ses tonu hastalara Babacan tavrı beyefendiligi bugün 11.gunum herkese tavsiye ederim Nebil Bozdoğan i

Merhabalar..

İyi akşamlar..
ke

Kesinlikle yaptiracaginiz en mükemmel doktorlardan ben kardeşim ve arkadasim kendisine burnum uzu yaptırdık sonuç mükemmel yıllardır hiçbir şikayetimiz yok seçim çok dogru

Kesinlikle yaptiracaginiz en mükemmel doktorlardan ben kardeşim ve arkadasim kendisine burnum uzu yaptırdık sonuç mükemmel yıllardır hiçbir şikayetimiz yok seçim çok dogru
bende burun ucu şikayeti olanlardanım ama belki de doktor tüm ameliyat gerekli görecek. açık ameliyat mı oldunuz burun ucundan

Merhabalar, forumdaki konuları tesadüfen gördüm ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek adına bunları yazmak istedim. Nebil Bey bir-iki yıl önce burun ameliyatımı yaptı. Kendisi kişilik olarak iyi bir doktor, sorularınıza cevap verip ilgileniyor. Ancak benim burun ameliyatım pek de başarılı geçmedi. Dahası Nebil Bey'e burun ameliyatı olup da simetri sorunu yaşayan bir kişiyi de duydum. Mesela benim ameliyatımdan sonra burnun üstünde ve her iki gözün çevresinde morluklar kaldı (gerekli buz uygulaması yapmama ve güneşten korumama rağmen). Şekil olarak simetrik değil ve burnumdaki fonksiyonel bozukluk da (kemik eğiriliği nedeniyle nefes alamama) tam olarak düzelmiş değil. Yani Nebil Bozdoğan'ı burun ameliyatı için KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM!.. Bu arada tavsiye edebileceğim bir doktor da yok maalesef ama en azından sadece ameliyat olan kişilerden tavsiye almanızı, doktorların daha önce ameliyat ettiklerini söyledikleri birkaç hastanın resmine bakarak karar vermemenizi öneririm. Şimdiden başarılı bir operasyon geçirmeniz ve en uygun doktoru bulabilmeniz dileğiyle. Hoşcakalın.

Kendisine burun yaptıranlar memnun mu acaba?

Arkadaslar ben Dr. Nebil Bozdogan'a burun estetik ameliyati oldum yaklasik 6 yil önce.
Ameliyati aynen dedigim gibi yaptigini ve kendi kafasina göre hareket etmedigini söyleyebilirim. Burnum yandan her nekadar güzel ve dogal duruyorsa da ön profilden burnumdaki asimetriligi düzeltmemis oldugunu farkettim. Üstelik ameliyatimin cok zor fakat basarili gecmis oldugunu söylemisti kendisi, ki sonrasinda kanamam olmustu. Morluklarimin bi kac haftaya gecer denilmisti, benim morluklarim aylarca gecmedi. Koca bir sene gecmedi diyebilirim ki artik bunalimlara girme durumuna geldim. Bu durumun kisiden kisiye degistigini söylemis olsalar da ameliyatimin zor gecmis oldugunu söylemesi aslinda herseyi acikliyordu...Üstelik onca sene sonra ameliyat öncesinde olmayan fakat simdi gözalti morlugu dedigimiz durum kaldi maalesef... :KK43:

Bütün bunlarin disinda ameliyattan sonra burnum inanilmaz hassaslasti, sürekli tikaniyor (ama kuru bir tikanma) ve nefes alma konusunda zorlaniyorum.
Bu sebeplerden dolayi doktora gittigimde burnunuzda bir sorun yok fakat genel olarak burun iciniz cok dar bu yüzden sorun yasiyorsunuz dedi.
Ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu. Bu sorun ameliyat sonrasinda gelisti. Bu yüzden her nekadar burnumdan memnun olsam da (cünkü ameliyat oldugum hic belli olmuyor, cok dogal duruyor) burun mevzusu hakikaten cok hassas. Iyi düsünün iyi arastirin öyle yaptirin derim.

Yaklasik 7 ay önce de gögüs ameliyati oldum ama Nebil beyi tercih etmedim. Bu kez Ankara özel AKAY hastanesinde Op.Dr.Orhan Erbas beye oldum. Cokkkk cokkkk memnunum inanin ki.
Cok gercekci bir doktor olmasiyla birlikte cok ilgili, nazik ve sevecen. Ben cok dogal bir boy olsun istemistim. Ikimiz de ayni ortak nokta da bulustuk ve 275cc takildi bana. Su an gögüslerimden de boyutlarindan da cok memnunum. Sahsen herkese tavsiye ederim kendisini.
SEvgiler...

Size katılıyorum, buradaki bazı yorumlar abartı. Maalesef Nebil BOZDOĞAN'ı burun ameliyatı için tavsiye edemeyeceğim. Bence iyice araştırıp doktorların sadece başarılı ameliyatlarının resimlerine bakarak karar vermemek lazım.

Merhabalar, forumdaki konuları tesadüfen gördüm ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek adına bunları yazmak istedim. Nebil Bey bir-iki yıl önce burun ameliyatımı yaptı. Kendisi kişilik olarak iyi bir doktor, sorularınıza cevap verip ilgileniyor. Ancak benim burun ameliyatım pek de başarılı geçmedi. Dahası Nebil Bey'e burun ameliyatı olup da simetri sorunu yaşayan bir kişiyi de duydum. Mesela benim ameliyatımdan sonra burnun üstünde ve her iki gözün çevresinde morluklar kaldı (gerekli buz uygulaması yapmama ve güneşten korumama rağmen). Şekil olarak simetrik değil ve burnumdaki fonksiyonel bozukluk da (kemik eğiriliği nedeniyle nefes alamama) tam olarak düzelmiş değil. Yani Nebil Bozdoğan'ı burun ameliyatı için KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM!.. Bu arada tavsiye edebileceğim bir doktor da yok maalesef ama en azından sadece ameliyat olan kişilerden tavsiye almanızı, doktorların daha önce ameliyat ettiklerini söyledikleri birkaç hastanın resmine bakarak karar vermemenizi öneririm. Şimdiden başarılı bir operasyon geçirmeniz ve en uygun doktoru bulabilmeniz dileğiyle. Hoşcakalın.

Marimar,siz DR.NEBİL Bozdoğan'a bir iki yıl önce ameliyat olduğunuzu yazmışsınız. Sorununuz varsa kendisine ilettiniz mi?Düzeltme teklif etti mi?sizinle irtibata geçmek istiyorum özelden yazabilirmisiniz bana

Bende ameliyTimi Nebil Bey e oldum gayet memnunum bence tamamen karalamak amacli yazmissiniz bu yazinizi cunku mesaj gecmisinize baktim cevirip cevirip ayni mesaji kopy past yapmissiniz ameliyat olali 3.ay olcak nerdeyse goren herkes cok dogal bir burnum oldugunu soyluyor tanimayanlar zaten ameliyat oldugumu anlamiyor bile burnumla ilgili cok guzel yorumlar aldim nebil bey oldukca ilgili ve basarili bir doktor gidip gorusun sonra kararini kendiniz verin sizin istegniz disina cikmayan ender doktorlardan kendisine burdanda tesekkuru bir borc bilirimm ben inanilmaz memnunum.

Size katılıyorum, buradaki bazı yorumlar abartı. Maalesef Nebil BOZDOĞAN'ı burun ameliyatı için tavsiye edemeyeceğim. Bence iyice araştırıp doktorların sadece başarılı ameliyatlarının resimlerine bakarak karar vermemek lazım.

Nebil bozdogan harika bi doktor bunu herzaman söylüyorum bende kız kardesimde arkadaslarimda bendeki sonucu gördüğü için yaptırıdilar kendisi gerçekten gidilebilecek nadir doktorlardan onu seçerseniz bu sizin şansınız olur

Kesinlikle haksızlık yaptığınız düşünüyorum benim kardeşimin ve arkadaslarimin burunlarini Nebil bey yaptı ve herkes görünce hayran kalıyor okadar söylüyorum sizde öyle bi sıkıntı olduysa kendisi kesinlikle düzeltmek için çaba harcar insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz

Bende ameliyTimi Nebil Bey e oldum gayet memnunum bence tamamen karalamak amacli yazmissiniz bu yazinizi cunku mesaj gecmisinize baktim cevirip cevirip ayni mesaji kopy past yapmissiniz ameliyat olali 3.ay olcak nerdeyse goren herkes cok dogal bir burnum oldugunu soyluyor tanimayanlar zaten ameliyat oldugumu anlamiyor bile burnumla ilgili cok guzel yorumlar aldim nebil bey oldukca ilgili ve basarili bir doktor gidip gorusun sonra kararini kendiniz verin sizin istegniz disina cikmayan ender doktorlardan kendisine burdanda tesekkuru bir borc bilirimm ben inanilmaz memnunum.

X