Arkadaslar ben Dr. Nebil Bozdogan'a burun
estetik ameliyati oldum yaklasik 6 yil önce.
Ameliyati aynen dedigim gibi yaptigini ve kendi kafasina göre hareket etmedigini söyleyebilirim. Burnum yandan her nekadar güzel ve dogal duruyorsa da ön profilden burnumdaki asimetriligi düzeltmemis oldugunu farkettim. Üstelik ameliyatimin cok zor fakat basarili gecmis oldugunu söylemisti kendisi, ki sonrasinda kanamam olmustu. Morluklarimin bi kac haftaya gecer denilmisti, benim morluklarim aylarca gecmedi. Koca bir sene gecmedi diyebilirim ki artik bunalimlara girme durumuna geldim. Bu durumun kisiden kisiye degistigini söylemis olsalar da ameliyatimin zor gecmis oldugunu söylemesi aslinda herseyi acikliyordu...Üstelik onca sene sonra ameliyat öncesinde olmayan fakat simdi gözalti morlugu dedigimiz durum kaldi maalesef...
Bütün bunlarin disinda ameliyattan sonra burnum inanilmaz hassaslasti, sürekli tikaniyor (ama kuru bir tikanma) ve nefes alma konusunda zorlaniyorum.
Bu sebeplerden dolayi doktora gittigimde burnunuzda bir sorun yok fakat genel olarak burun iciniz cok dar bu yüzden sorun yasiyorsunuz dedi.
Ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu. Bu sorun ameliyat sonrasinda gelisti. Bu yüzden her nekadar burnumdan memnun olsam da (cünkü ameliyat oldugum hic belli olmuyor, cok dogal duruyor) burun mevzusu hakikaten cok hassas. Iyi düsünün iyi arastirin öyle yaptirin derim.
Yaklasik 7 ay önce de gögüs ameliyati oldum ama Nebil beyi tercih etmedim. Bu kez Ankara özel AKAY hastanesinde Op.Dr.Orhan Erbas beye oldum. Cokkkk cokkkk memnunum inanin ki.
Cok gercekci bir doktor olmasiyla birlikte cok ilgili, nazik ve sevecen. Ben cok dogal bir boy olsun istemistim. Ikimiz de ayni ortak nokta da bulustuk ve 275cc takildi bana. Su an gögüslerimden de boyutlarindan da cok memnunum. Sahsen herkese tavsiye ederim kendisini.
SEvgiler...