Op.dr Muhammet Dilber ameliyat günlüğüm

Çok teşekkür ederim tunaderya.inşaalah sende çok kolay bir şekilde atlatırsın ameliyatını.Sendemi Muhammet beye olacaksın?Tamponları çıkarırken inanki hiçbir acı olmadı.hatta benim burnumda hem silikon tampon hem digerinden vardı.acı yok ama tuhaf bir his yani anlatamıyorum ama garip bir his .sonrasında ise çok rahatlıyorsun.hem daha rahat nefes alıyorsun hemde bi rahatlama oluyor burnunda.Hatta sana şunuda söyleyim;dün kontrol için gittigimde Muhammet beyin iki hastasıyla daha karşılaştım.Onlar tampon aldırmaya gelmişlerdi.İkiside çıktıklarında hiç acımadını söylediler.onlar benim burnumu bende onlarınkini gerçekten çok begendim.İnşaalah ömürlük sorunsuz ve güzel olur .Darısıda sana ve tüm isteyenlere olsun canım.

evet ben de Muhammet Bey e olucam inşallah. zaman geçsin istiyorum artık zaten :)
ameliyat sonrası kaç defa gitmek gerekiyor doktora.
sanırım sen ameliyattan 2 gün sonra tamponlarını aldırdın ardından yeniden muayene gittin.

Olur tabi daha 6. Gunun suan sekli bile yok aslinda her ay degisiyor burun guzellesiyor ben cok memnunum seklinden morluk bende hic olmadi gibi bisey bunyeye bagli canim sisliklerim oldu ama 7. Gunden itibaren sislikler yanak altlarina iniyor sonra bir bakiyorsun gitmis sadece burunda kalmis sislikler. :)))

Ayy inşaallah canım ya.Maglesef ben çok morardım.Yapı itibarı ilede çok zor iyileşen bir bünyem var.Ama zaten ben kendimi bildigim için bunlar bekledigim durumlardı.bu arada dr umuzla ilk görüşmede yaptıgı burunları gösrerirken "sonucunu en begendigim burunlardan"diyerek senin burnunu gösterdi.Gerçektende Muhammet Dilber bu işte uzman.İnşallah benim burnumda önce sorunsuz sonrasındada çok güzel olur inşaallah.

evet ben de Muhammet Bey e olucam inşallah. zaman geçsin istiyorum artık zaten :)
ameliyat sonrası kaç defa gitmek gerekiyor doktora.
sanırım sen ameliyattan 2 gün sonra tamponlarını aldırdın ardından yeniden muayene gittin.

Evet canım benim derim çok aşırı ince oldugu için tomponlarım erken alındı.2gün sonra tekrar kontrol edip bantları degiştirdi.en son olarakta haftaya pazartesi dikişlerim alınacak inşaallah.zaten ogünde 12 de ucagım var.inşaallah hiç bir sorun çıkmaz da bir dahada yolum düşerse istanbula ozaman giderim kontrole.

Evet canım benim derim çok aşırı ince oldugu için tomponlarım erken alındı.2gün sonra tekrar kontrol edip bantları degiştirdi.en son olarakta haftaya pazartesi dikişlerim alınacak inşaallah.zaten ogünde 12 de ucagım var.inşaallah hiç bir sorun çıkmaz da bir dahada yolum düşerse istanbula ozaman giderim kontrole.

oh maşallah benim de böyle sıkıntısız, çizelgeden taşmayacak şekilde biter gider umarım.
çalıştığım için zaman kısıtım var benim bu yüzden bi 15 günde herşeyin bitmesi gerek :))
bu arada çok merak ediyorum burnunu :21::21:

oh maşallah benim de böyle sıkıntısız, çizelgeden taşmayacak şekilde biter gider umarım.
çalıştığım için zaman kısıtım var benim bu yüzden bi 15 günde herşeyin bitmesi gerek :))
bu arada çok merak ediyorum burnunu :21::21:[/QU

İnşaallah canım senin ameliyatın,ameliyat sürecin dahada kolay dahada sorunsuz olur umarım.Valla şu anda yüzümde en güzel duran yerin burnum oldugunu söyleyebilirim çünkü gözlerimin içi kanlı dışı mor,yanaklarım şiş aşagı sarkmış gibi:27:
Tabii insaallah normal bir görüntüye geldigimde bide evime gidiyim resim ekleyecegim.

Ayy inşaallah canım ya.Maglesef ben çok morardım.Yapı itibarı ilede çok zor iyileşen bir bünyem var.Ama zaten ben kendimi bildigim için bunlar bekledigim durumlardı.bu arada dr umuzla ilk görüşmede yaptıgı burunları gösrerirken "sonucunu en begendigim burunlardan"diyerek senin burnunu gösterdi.Gerçektende Muhammet Dilber bu işte uzman.İnşallah benim burnumda önce sorunsuz sonrasındada çok güzel olur inşaallah.

Olsun morartilar hemen gecicek sonunda kafana takilan birsey olursa mesaj atabilirsin canim yardimci olurum. Bu arada cok sevindim benim burnumu gostermesine senin begenmenede sevindim canim guzel olacak burunlarimiz daha da guzel olacak sonucta muhammet dilber imzali :)))

kızlar selamlar, en sonunda ben de ameliyatımı oldum. ameliyat günü hariç 5. günüm bugün.
ben de mor ve şişim ama çok deil.
benim eski burnum kemikli olduğu için şuan fark çok belli oluyor, tatlı mı tatlı bir minnoş olacak inşallah şişlikler indikten sonra :)

albeni sen ne durumdasın foto filan ekledin mi çok merak ediyordum ben seni:52::52:

kızlar selamlar, en sonunda ben de ameliyatımı oldum. ameliyat günü hariç 5. günüm bugün.
ben de mor ve şişim ama çok deil.
benim eski burnum kemikli olduğu için şuan fark çok belli oluyor, tatlı mı tatlı bir minnoş olacak inşallah şişlikler indikten sonra :)

albeni sen ne durumdasın foto filan ekledin mi çok merak ediyordum ben seni:52::52:

Yeni ameliyat olan kizlar hepinize gecmis olsun :16:lüften fotograflarinizi bekliyoruz :52:

bu arada çok merak ediyorum burnunu :21::21:[/QU

İnşaallah canım senin ameliyatın,ameliyat sürecin dahada kolay dahada sorunsuz olur umarım.Valla şu anda yüzümde en güzel duran yerin burnum oldugunu söyleyebilirim çünkü gözlerimin içi kanlı dışı mor,yanaklarım şiş aşagı sarkmış gibi:27:
Tabii insaallah normal bir görüntüye geldigimde bide evime gidiyim resim ekleyecegim.

Gecmis olsun canim...
Sakincasi yoksa fiyatini ogrenebilir miyim?
Ben bugun Dr'a gidip bilgi aldim ve benim burnumda (icerde) anormal bir sey olmadigi icin
sigortanin karsilamayacagini soyledi... en az 2800€ diye de bi rakkam verdi...
TR disindayim ve Turkiye'de daha uygun ise orda olmayi tercih edecegim mecburen...
Lutfen fiyat bilgisi verir misin?

Olsun morartilar hemen gecicek sonunda kafana takilan birsey olursa mesaj atabilirsin canim yardimci olurum. Bu arada cok sevindim benim burnumu gostermesine senin begenmenede sevindim canim guzel olacak burunlarimiz daha da guzel olacak sonucta muhammet dilber imzali :)))
Muhammed bey ve ameliyat ile ilgili bilgi almama yardım edebilir misiniZ acaba ?

Merhabalar, cok basarili olmus. Gule gule kullanin. Ben de yaptirmak istiyorum ve Muhammet Bey'in cok methini duydum. Fiyatlar bircok etkene gore degisiyo ama ortalama bi fikir olmasi acisindan fiyat bilgisi paylasma sansiniz var midir?

Back
X