Op. Dr. Mustafa Demir

fakatmuzeyyen

tomorrow the world would be the same as yesterday
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
287
276
103
Kızlar selam, Mustafa beye ameliyat olan var mı aranızda? Cuma gününe randevum var, sanırım mustafa beye ameliyat olacağım yaptığı burunları çok beğeniyorum. Olumlu/olumsuz yorumlarınız benim için çok önemli bekliyorum görüşlerinizi 🙏

merhaba bende merak ediyorum konuşmalarım göre memnun olanda var hiç olmayanda elemk üzereyim randevudan sonra yazar mısınız. Birde ali evlice ve mustafa karaca hakkında bilginiz var mı

Ben eledim galiba, ramdevuyu iptal edeceğim. Hayır hiç bilgim yok ama biraz bakınıp araştırırım

Murat Üstündağ
Baver Şimşek
Hakan Avcı
İsterseniz bu doktorlara bir bakın ben de doktor arıyorum Bursa önceliğim ama içime sinen olmazsa İstanbul’da olacağım.
Çook teşekkür ederim, bende hasan emre koçak be turgut yüceye bakıyordum onlara da bakacağım hemen

Merhaba neden vazgeçteniz acaba ben muayene oldum çok ilgiliydi haftaya da ameliyatım var ver bir kaç eski hastasına mesaj attım çok olumlu konuştular bana da 17 ekim ameliyatım gelişmeleri yazarım...

Merhaba neden vazgeçteniz acaba ben muayene oldum çok ilgiliydi haftaya da ameliyatım var ver bir kaç eski hastasına mesaj attım çok olumlu konuştular bana da 17 ekim ameliyatım gelişmeleri yazarım...
Selam, bir hastasıyla konuştum biraz olumsuz yorum yaptı. Tabi burun estetiği biraz şans onun burnu öyle oldu diye sizinki de beğenmeyeceğiniz şekilde olacak değil umarım sizinki çok güzel olur. Bekliyorum gelişmeleri

Ben oldum tavsiye etmem öncelikle çok ilgisiz bir dr kendisi kendi bildiğini yapıyor kalkık bir burun istemiştim ama dümdüz bir burun yapmış düşme payını bile hesaplamamış

cevap veren kendisi değil asistanı kendisi hiç ilgili bir dr değil hastaya doymuş kibirli bir dr

merhaba bende merak ediyorum konuşmalarım göre memnun olanda var hiç olmayanda elemk üzereyim randevudan sonra yazar mısınız. Birde ali evlice ve mustafa karaca hakkında bilginiz var mı

13. Eylül'de P Promed kullanıcı adınız ile ilk yorumu yazarken dün K karml24 isimli hesabınızla yazdıklarınız sizin ne tür bir manyak olduğunuz konusunda fikir edinmemi sağladı.

şifre unutan da böyle yapmaz

Bu tür manyakları gördükçe estetik operasyon yapan hekimlere sabır diliyorum....

Son düzenleme:
yazdığım hakaretler için üzgünüm ama inanın bu normal bir davranış değil.

13. Eylül'de P Promed kullanıcı adınız ile ilk yorumu yazarken dün K karml24 isimli hesabınızla yazdıklarınız sizin ne tür bir manyak olduğunuz konusunda fikir edinmemi sağladı.

Bu tür manyakları gördükçe estetik operasyon yapan hekimlere sabır diliyorum....
İnanamıyorum gerçekten mi? Bu hanımefendi yüzünden randevumu iptal ettim burnunu beğenmediğini ve doktorun yaptığı burnun arkasında durmadığını söyledi çünkü. İnanılmaz kızgınım şu an. Teşekkürler haber verdiğiniz için

İnanamıyorum gerçekten mi? Bu hanımefendi yüzünden randevumu iptal ettim burnunu beğenmediğini ve doktorun yaptığı burnun arkasında durmadığını söyledi çünkü. İnanılmaz kızgınım şu an. Teşekkürler haber verdiğiniz için

ısrarla diyorum ki burada ki yorumlar sizin doktor seçiminizi etkilemesin. Yani bu yorumlar pozitif yönde de olabilir (burayı tıklayın) negatif yönde de olabilir.

Gidin bire bir görüşün, doktordan indirim istiyor doktor indirim yapmazsa gelip burada memnun değilim diye yazıyor, doktora bana düzenli dolgu yap yoksa seni kadınlar Kulübü'n de kötülerim diyor doktor 1-2 yapıyor üçte hadi şişine dedi mi gelip burada kötülüyor neler var neler.

Lütfen rica ediyorum, gidin doktorlar ile bire bir görüşün.

ısrarla diyorum ki burada ki yorumlar sizin doktor seçiminizi etkilemesin. Yani bu yorumlar pozitif yönde de olabilir (burayı tıklayın) negatif yönde de olabilir.

Gidin bire bir görüşün, doktordan indirim istiyor doktor indirim yapmazsa gelip burada memnun değilim diye yazıyor, doktora bana düzenli dolgu yap yoksa seni kadınlar Kulübü'n de kötülerim diyor doktor 1-2 yapıyor üçte hadi şişine dedi mi gelip burada kötülüyor neler var neler.

Lütfen rica ediyorum, gidin doktorlar ile bire bir görüşün.
Çok teşekkür gerçekten, tekrar randevu alacağım saçma sapan iş yapıyorlar. Zaten burnumun fotoğrafını atamam demesinden anlamam gerekiyordu

Burada bilinçli olarak bir sürü Sahte hesap açıp Özellikle bu doktoru kötüleyen birisi var evet . Hatta site Sahibi de uyarı yaptı. Bir sürü psikopat var bilemiyorsunuz ki ? Buradan görüş alıp elemek pek mantıklı değil,

Ben size katılıyorum . Bir sürü psikopat var . İnanmayın bu hesaba arkadaşlar yazık yaaa nelerle uğaraşıyorlar . Çok yazık . İnsanların emeğiyle oynuyorlar ,

Kesinlikle fotoğraf atmamasından şüphelenmelisiniz.. kesinlikle ameliyat olmamıştır veya güzel olmuştur ama doktorla başka bir derdi vardır. Buradaki yorumlara bakmayın. Kendiniz Görüşün

Back
X