Op. Dr.Nebil Bozdoğan

Beyzaylmzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
4
0
1
24
Ankara'daki en iyi estetik cerrah kesinlikle. Yakın zamanda burun ameliyatı oldum ve gerçekten çok memnunum. İyi ki Nebil beyi tercih etmişim. Ilk görüşmeye gittiğimde çok güleryüzlü çok ilgiliydi. O zaman anladım çok iyi bir doktor sectigimi. Ameliyattan önce de sonra da çok ilgiliydi. Sizin isteklerinizi göz önünde bulundurup tam istediğiniz şeyi ortaya koyan, işini en iyi şekilde yapan bir doktor. Hem güleryüzlü hem çok başarılı. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir doktor. İyi bir estetik cerrah ariyorsaniz kesinlikle Nebil bozdoğan...

Bence şu an revaçta Dr. Orhan Aydın var, kendisi de çok ilgili alakalı güler yüzlü bir doktor hastanın ne istediğini anlamak çok önemli ben kendisinden çok memnunum bu sıra kendini iyice gösterdi çok da yoğun tüm Ankara yığılmış durumda

Ankara'daki en iyi estetik cerrah kesinlikle. Yakın zamanda burun ameliyatı oldum ve gerçekten çok memnunum. İyi ki Nebil beyi tercih etmişim. Ilk görüşmeye gittiğimde çok güleryüzlü çok ilgiliydi. O zaman anladım çok iyi bir doktor sectigimi. Ameliyattan önce de sonra da çok ilgiliydi. Sizin isteklerinizi göz önünde bulundurup tam istediğiniz şeyi ortaya koyan, işini en iyi şekilde yapan bir doktor. Hem güleryüzlü hem çok başarılı. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir doktor. İyi bir estetik cerrah ariyorsaniz kesinlikle Nebil bozdoğan...

Nebil Bey sosyal medyasında hasta resimleri paylaşmamış. Siz muayenehanede yaptığı burunları gördünüz mü? Sizin ameliyatınızı açık teknikle mi kapalı teknikle mi gerçekleştirdi? Bir de güncel fiyatları nedir acaba?

Nebil Bey sosyal medyasında hasta resimleri paylaşmamış. Siz muayenehanede yaptığı burunları gördünüz mü? Sizin ameliyatınızı açık teknikle mi kapalı teknikle mi gerçekleştirdi? Bir de güncel fiyatları nedir acaba?
Muayene sırasında daha önceden yapmış olduğu ameliyatları gösteriyor. Hatta hafta hafta gösteriyor. İçiniz rahat olsun o konuda. Ben kapalı teknikle oldum. Fiyatları gidip görüşmeniz lazım çünkü yapılan işleme göre değişiyor.

Bence şu an revaçta Dr. Orhan Aydın var, kendisi de çok ilgili alakalı güler yüzlü bir doktor hastanın ne istediğini anlamak çok önemli ben kendisinden çok memnunum bu sıra kendini iyice gösterdi çok da yoğun tüm Ankara yığılmış durumda
Ben Nebil beyi eskiden beri tanıyorum gerçekten bu alanda çok başarılı. 15 sene önce annem de Nebil beye burun ameliyatı olmuştu o yüzden deneyimlerine güveniyorum. Şu anda çok memnunum...

Özelden fotoğraf atabilir misiniz acaba

Muayene sırasında daha önceden yapmış olduğu ameliyatları gösteriyor. Hatta hafta hafta gösteriyor. İçiniz rahat olsun o konuda. Ben kapalı teknikle oldum. Fiyatları gidip görüşmeniz lazım çünkü yapılan işleme göre değişiyor.
Acaba özelden fotoğraf atabilir misiniz

Eğer burnunuzda kemik eğriliği varsa ve nefes almakta güçlük çekiyorsanız AMELİYATI BEDAVAYA YAPSA BİLE KESİNLİKLE Nebil Bozdoğan'a ameliyat olmayın! Septum deviasyon sorunu açısından en ufak bir düzelme olacağını sanmıyorum. Septum deviasyon için bir KBB uzmanına ameliyat olmanızı öneririm. Nebil Bozdoğan'a ameliyat olduktan bir süre sonra nefes almamda hiçbir düzelme olmayınca muayene olduğum KBB doktoru burnumdaki kemik eğiriliğinin fena halde olduğunu söylemişti. Bu da ameliyatta kemik eğriliği adına en ufak bir işlem yapmadığı veya var olan eğriliği daha da kötü bir duruma soktuğunun göstergesiydi maalesef.

Öte yandan eğer Nebil Bozdoğan'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız da KESİNLİKLE UZAK DURUN derim. Allah korusun asimetrik bir burun ve kalıcı morluklarla baş başa kalma ihtimaliniz az değil. Tabi ki başarılı olduğu operasyonlar da vardır ama başarısız operasyonlarının da sayısının az olmadığını kendisi hakkında yapılan birçok olumsuz yorumdan görebilirsiniz.

Not: Kişilik olarak hocaya hiçbir sözüm yok, ilgili bir doktor. Ayrıca herhangi bir doktor önerim de yok. Sadece burun estetiği için uzak durmanızda yarar olduğunu belirtmek ve ameliyat olmayı düşünen kişileri uyarmak istedim. Yine de bütün uyarılara rağmen olmak isteyen riskleri göze alıp olabilir tabi ki. Bu durumda inşallah o arkadaşların ameliyatları sonrasındaki durum da hocanın başarısız burun ameliyatları gibi olmaz. Geçmiş olsun.

Back
X