Op Dr Orhan Erbas a tarafima yaptigi karingerme ameliyatindaki basarisindan oturu sonsuz tesekkurler

bernaymis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
1
1
54
Ankara Akay Hastanesi doktorlarindan sn.Op Dr Orhan Erbas Beye tarafima yaptigi karingerme ameliyatindan dolayi tesekkuru borc bilirim.Bir senedir arastiriyordum aslinda Istanbulda oturuyorum fakat guven uyandiran kimseyi bulamamistim.Bir dr tavsiyesiyle tanistigim Orhan Bey sayesinde koca gobegimden kurtulup mutlu bir kadina donustum.Cok cok memnun kaldim.Orhan Bey gibi yaptigi isi hakkiyle yerine getiren doktorlari Allah basimizdan eksik etmesin.

Bende kendisine lazer lipoliz ve karın germe ameliyatı oldum..sonuçtan memnunum..çok ilgili ve işinde başarılı bir hekim...

17 yaşında annemin ameliyatını yaptığı için kendisi ile tanıştık ve meme ameliyatı olmaya karar verdim. Kibar , tatlı bir adamdır ama maalesef bana yaptığı işlemde beni mutsuz etti. Tübüler memeye sahiptim , kendisi ile görüştük ve artık memen büyümez yapılabilir dedi. Hafif bir sarkma ve çatlama olacağını ön görüp söylemişti ... tabi ki çok gözüme gelmedi sonuçta hafifti. (!) Memeler yoğun bi şekilde sarktı resim ekledim görebilirsiniz. Kendisi ile tekrar iletişime geçtim ve beni ameliyat etmek için tekrar 20 bin TL istedi sadece dikleştirme için hemde .... Dediğine göre kendi memem üstünden büyümüş o yüzden sarkmış ama ilk başta da büyümez demişti. Bu şekilde ameliyat etti beni . Şu anda hastanedeyim başka bir doktora ameliyat oldum ve ameliyattan çıkınca doktorum silikonlar kas üzerindeymiş Asya dedi şok oldum. Çünkü ameliyattan önce ve sonra kas altına koyacağını ve koyduğunu söyledi ve silikonlar kas üstünde olduğu için yattığım zaman sağa sola kayıyorlardı. Vıcık vıcıkdı sanki... ben zaten size sarkacağını söylemiştim diye bir cevap alacağımı tahmin ediyorum ama hiç bir genç kız güzel diri memelerini bırakıp bu memelere sahip olmak istemez. Ben olmazdım asla bu ameliyatı şu an 2. Kere ameliyat oldum ve tekrar ağrı çekiyorum. Her işlem mükemmel olamaz arada insandır , hata olacak ama tekrar revize etmek için sadece dikleştirme işlemine 20 bin istemek nasıl bi kafadır bilmiyorum ben gene aynı parayı verdim sorun değil ama hem sadece dikleştirme için piyasada bu fiyatı veren yok hem de göğüsü maaf etmişsin bi utanma olmalı isterken çok yazık... hiç yakıştıramadım ... görüşmeye gittiğim doktorlara da danıştım bu göğüsü ben yapmış olsam seni hiç üzmezdim dediler. Çok yazık , söylenebilecek çok şey var ama ben diğer hastalara referans olması için yazıyorum.

X