OP. DR. ÖZGÜR ÖZER İSTANBUL KADIN DOĞUM veya OP. DR. FİLİZ AK tanıyanınız var mı?

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
Ben 2 yıllık evliyim doğum kontrol hapını bırakalı bu 3. ayım artık bu ay inşallah olur,elimizden gelen herşeyi yapmaya çalıştık,testler,düzenli beslenme yumurtlama hesabına göre düzen falan:)artık gerisi Allaha kalmış,hayırlısı:)12 gün kaldı anlamam için:)
Şişlide oturuyoum,burada APEX tıp merkezine yeni dr. gelmiş,adı Özgür Özer,AVCILAR medicanadan gelmiş,tanıyanınız var mı?
Özel osmanoğlu hast. FİLİZ AK var yine ona mı gitmeliyim acaba,şimdiden bi hekimle tanışıp onunla devam etmek istiyorum çünkü.

merhaba, umarım en kısa sürede mutlu haberi alırsın. ama bu ay olmazsa da üzülme (korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay ila 1 yıl içerisinde ... )
özgür hanım benim doktorum. kızım şimdi 2,5 yaşında ve hamileliğimin başından itibaren, halen devam eden süreçte, Özgür hanımla irtibat halindeydik. site içinde Özgür Tetikcan olarak ararsan kendisiyle ilgili bilgilere ulaşabilirsin. biz çok iyi anlaştık, normal doğum yaptım ve gecenin bir yarısı doğumumda da yanımdaydı. gerçekten seviyorum o kadını :) yakın çevremde özgür hanımın hastası olan birçok tanıdığım var ve hepimiz çok memnunuz. soranlara da gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. belki de elektrik meselesidir. bizim elektriğimiz tutmuş demekki :)

merhaba, umarım en kısa sürede mutlu haberi alırsın. ama bu ay olmazsa da üzülme (korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay ila 1 yıl içerisinde ... )
özgür hanım benim doktorum. kızım şimdi 2,5 yaşında ve hamileliğimin başından itibaren, halen devam eden süreçte, Özgür hanımla irtibat halindeydik. site içinde Özgür Tetikcan olarak ararsan kendisiyle ilgili bilgilere ulaşabilirsin. biz çok iyi anlaştık, normal doğum yaptım ve gecenin bir yarısı doğumumda da yanımdaydı. gerçekten seviyorum o kadını :) yakın çevremde özgür hanımın hastası olan birçok tanıdığım var ve hepimiz çok memnunuz. soranlara da gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. belki de elektrik meselesidir. bizim elektriğimiz tutmuş demekki :)

ayyy çok sevindim tanıyan birini duyunca.ben de çok iyi elektrik aldım ve ona devam etmek istiyorum.çok çok teşekkürler...

Merhabalar, Özgür hanımı tanıyanlardanım ben de. Oğlum şuan 3 yaşında, başından sonuna kadar hep onunlaydım. İnanılmaz pozitif, güleryüzlü ve sevgi dolu bir insandır. Şuanda 18 haftalık hamileyim ve hala onunlayım. Sezeryanla ameliyat oldum. İkinci gün ayaktaydım, belki bu biraz benim acıya dayanıklılığımla alakalıydı ama ameliyat yeri ne iltihap yaptı ne de başka bir şey. Çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Valla bende ilk defa bu kadar iyi bir doktora rastladım uç gün önce doğum yaptım akşamına ayağa kalktim. Allah razı olsun keşke tüm doktorlar böyle olsa

Back
X