Op. Dr. Rohat Kutlay ve Hasta Yorumları (Gaziantep)

eskidenPeriydim

Olağanüstü Sıradan.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
251
0
46
Diğer
Merhabalar.
Gaziantepte uzunca bir suredir doktor arayışındaydım , bir çok doktorla goruştum ama bir turlu cesaret edip ameliyat olamadım. Neyseki Rohat Kutlayla tanışıp kesin kararımı verdim. İşini çok iyi yapan ,tecrubeli ve çok cana yakın bir doktor. Sitede ismini goremeyince çok şaşırdım. Ben bir kaç hastasıyla yuzyuze goruştukten sonra kesin kararımı verdim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Belli sebeplerden dolayı siteye fotoğraf koyamıyorum ama bana ulaşırsanız her turlu yardımcı olmaya çalışırım :)

9. Gunumde bandajlarım çıktı , ödemlere ve şişliklere rağmen çooook tatlı bir burnum oldu. kalkıklığı ve kavisi tam ayarında. normal hayatıma çabucak geri döndüm.mutluyum. Rohat hocama buradan teşekkur ediyorum.

Merhabalar.
Gaziantepte uzunca bir suredir doktor arayışındaydım , bir çok doktorla goruştum ama bir turlu cesaret edip ameliyat olamadım. Neyseki Rohat Kutlayla tanışıp kesin kararımı verdim. İşini çok iyi yapan ,tecrubeli ve çok cana yakın bir doktor. Sitede ismini goremeyince çok şaşırdım. Ben bir kaç hastasıyla yuzyuze goruştukten sonra kesin kararımı verdim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Belli sebeplerden dolayı siteye fotoğraf koyamıyorum ama bana ulaşırsanız her turlu yardımcı olmaya çalışırım :)

Bana yardimci olur musun lütfen bekliyorumseni kabul edersen rohat beyle ilgili sorularim olacak

Merhabalar.

ben de yardım bekliyorumm isim soyismini söylesen de facebooktan eklesem özel mesaj atamıyorum buradan :(

Kesinlikle Rohat beye ameliyat olurken bir kez daha düşünün, hiç bir şekilde alakadar değil yaptığı şeyle burnum ikinci ameliyatı olduğu halde berbat halde, kendisi suçu burnumda buluyor ama revizyon ameliyatlarının bir sene dolmadan yapılmayacağını bilmiyor.Keşke ben bilseydim de bunu ikinci ameliyat için 6 ay daha bekleseydim. Tercih ederken ikinci alternatifiniz olsun bayanlar

Kesinlikle Rohat beye ameliyat olurken bir kez daha düşünün, hiç bir şekilde alakadar değil yaptığı şeyle burnum ikinci ameliyatı olduğu halde berbat halde, kendisi suçu burnumda buluyor ama revizyon ameliyatlarının bir sene dolmadan yapılmayacağını bilmiyor.Keşke ben bilseydim de bunu ikinci ameliyat için 6 ay daha bekleseydim. Tercih ederken ikinci alternatifiniz olsun bayanlar
Ben de rohat beyin hastalarındanım. Genellikle iyi iletişimli bir diye biliyorum. Nooldu size canım bak bende meraklandım şimdi. Teçrübeli bir doktor diye biliyorum ama.... Bende çok araştırıp öyle gitmiştim hiç olumsuz yorum görmemiştim. Şaşırdım valla. İlk amaliyatıda rohat bey mi yaptı?

Ben de rohat beyin hastalarındanım. Genellikle iyi iletişimli bir diye biliyorum. Nooldu size canım bak bende meraklandım şimdi. Teçrübeli bir doktor diye biliyorum ama.... Bende çok araştırıp öyle gitmiştim hiç olumsuz yorum görmemiştim. Şaşırdım valla. İlk amaliyatıda rohat bey mi yaptı?
Evet canım ilk ameliyatı da o yaptı burnum eskisinden daha çirkin bi halde 3. ameliyatımı olmak zorundayım bu yüzden ben çok pişmanın tercihim için, şahsi fikrim, bende oldukça başarısız bir iş çıkardı.

Asla ROHAT KUTLAY a burun ameliyati olmayin nefesinizden olmak istemiyorsaniz tek yapabildigi burnu
rastgele kirip bicimsiz bisey ortaya cikarmak kendine gore ne olucakki torpuler alt tarafi olamasa bidaha bidaha tabi insanlar onun icin hayatlarin bir onemi yok yaptigi vahseti kabul etmeyen bir yaşam hirsizi o alakasi yok yapmaya calistigi isle hakikaten yok para icin insanlarin hayatlarini mahvediyorlar

Back
X