Op. Dr. Salih Emre Üregen imzalı "buruncuk" :) ***-- resimli --***

arzukaraoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
28
5
98
İstanbul
arkadaşlar burun estetiği olanlar kervanına katıldım. bugün 8. günüm. ve bu 8 gün zarfında bir kez bile, ne ağrı ne sızı ne acı yaşamadım.4. gün hem tamponlarım hem alçım alındı. ilk günden itibaren çok rahatım .süreci merak edenler için baştan sona fotografladım .merak ettiğiniz bir şey olursa severek cevaplarım ..

$tasarım.webp$10 dk.webp$12. saat.webp$17.saat.webp$20.saat.webp$25.saat.webp$33.saat.webp$39.saat.webp$44.saat.webp$49.saat.webp$64.saat.webp$65.saat.webp

başta teşekkür ederim çünkü resim koymakta herkez sizin kadar cömert olmuyor..doktoru tebrik etmek gerek tasarımdakinin aynısını çıkarmış...güle güle sağlıkla kullan...darısı benim başıma..inşallah..

güzel dileklerinize çok teşekkür ederim , evet resim konusunda haklısınız bende araştırma aşamasında çok zorlandım.
hiç örnek bulamadım desem yeridir.
bu sebeple arayanlara rehber niteliğinde olması için bir kaç saatte bir resim çektim.
bir de genelde morluklu resimleri eklemiyorlar.ben hiç atlamadım.ne varsa ekledim:)
ayrıca doktorum gerçekten çok başarılı ve çok iyi bir insan.yanında kendinizi güven içinde hissediyorsunuz.
çok da bilgili , ben çok çok takıntılı bir insanım , çok bilmişlik ederim ,
mutlak tatmin ararim, bi ton şey sorarım ve iflah olmaz bir simetri hastasıyım.
ama emre bey ve eşi çiğdem hn çok sabırlı ve anlayışlıydılar ,beni kovmadılar mesela :))
sadece çok zor bir hasta olduğumu söyledi :) ama hiç zorluk çıkarmadım , güven meselesi işte..
şunu da belirteyim resimler içinde en acılı görünen halinde bile hiç bir acı ağrı duymadım. garip bir morluktu mesela toplamda yüzümde 16 saat kaldı , birden kayboldu ,karararak yeşererek gitmedi. birden hop diye gitti:))

güzel dileklerinize çok teşekkür ederim , evet resim konusunda haklısınız bende araştırma aşamasında çok zorlandım.
bu sebeple arayanlara rehber niteliğinde olması için bir kaç saatte bir resim çektim.
bir de genelde morluklu resimleri eklemiyorlar.ben hiç atlamadım.ne varsa ekledim:)
ayrıca doktorum gerçekten çok başarılı ve çok iyi bir insan.yanında kendinizi güven içinde hissediyorsunuz.
ama emre bey ve eşi çiğdem hn çok sabırlı ve anlayışlıydılar ,beni kovmadılar mesela :))
sadece çok zor bir hasta olduğumu söyledi :) ama hiç zorluk çıkarmadım , güven meselesi işte..
şunu da belirteyim resimler içinde en acılı görünen halinde bile hiç bir acı ağrı duymadım. garip bir morluktu mesela toplamda yüzümde 16 saat kaldı , birden kayboldu ,karararak yeşererek gitmedi. birden hop diye gitti:))

burnun çok güzel olmuş güzellik..bir salih emre üregen klasiği diyelim mi:)sana sonuna kadar katılıyorum, bende biraz takıntılı bir tipim, dr beyi çok uğraştırmadım sanıyorum çünkü güzel iş çıkarttı:)ama çiğdem hanım bayağı kahrımı çekti,her dakka bir şey sormaya aradım kızcağızı, hakkını helal etmiştir inşalla.aslında dediğin gibi dr beyin yanında garip bir güven ve yanlarında huzur duyuyor insan.salih emre beyin bilgisi,genç yaşına ragmen tecrübesi,çok etkilemişti benide.ben bir başka estetik türü için daha emanet ettim sonra kendimi,güvenle...ailemizin estetik cerrahı:))ama ben malesef senin kadar değil hiç resim ekleyemedim.eşim biraz tutucu bu anlamda..takıntılı diyelim:(dediğin gibi insan araştırırken resimde görmek istiyor,düşünenlere örnek olsun diye çok istedim ama neyse..sözel elimden geldiğince yazarım,o aşamalardan geçmeyen bilemez..sende anlayışlı kızmışsın ve tebrik ediyorum..soranlara yazsak elimize mi yapısır,kıskançlığa lüzum yok,biz faydalandık,isteyen herkezde faydalansın:)

Tasarımdan daha güzel olmuuuuşş:) umarım benim de öyle oluur bu arada doktorun Ankarada ameliyat yapıyor mu ve ne kadar ödedin sakıncası yoksa paylaşır mısın?

teşekkür ederim, inşallah sende hayallerini gerçekleştirirsin en kısa sürede.
aklımda ankarada da operasyon yaptıgına dair bişey kalmış .ama kesin bilemiyorum, sormak lazım..
bi telefon aç istersen çiğdem hanıma ,hemen bilgi verir sana kendisi süper şeker bir insan.

tel : 0212 215 57 22- 0533 300 91 70

fiyat olarak da ben 5500 tl ödedim.ama benim ilave olarak nefesle ilgili bir problemim daha vardı. burna göre değişir sanırım.
ama şu kadar söyliyeyim ;başarı , tecrübe ve sonuç memnuniyeti olarak üst sınıf bir doktor, fiyat konusunda denk olduğu cerrahlar arasında en uygun fiyatı verendi. umarım yardımcı olabilmişimdir..

selam, resimler çok güzel ve burnun harika olmuş..dr salih emre beyin eline sağlık,konuşturmuş gene sanatını..bana hem kulak hem burun yaptı,her ikisi de muhteşem ama daha albümdeki bir foto hariç resim ekleyemedim.seni tebrik ederim bende:)

teşekkür ederim, inşallah sende hayallerini gerçekleştirirsin en kısa sürede.
aklımda ankarada da operasyon yaptıgına dair bişey kalmış .ama kesin bilemiyorum, sormak lazım..
bi telefon aç istersen çiğdem hanıma ,hemen bilgi verir sana kendisi süper şeker bir insan.

tel : 0212 215 57 22- 0533 300 91 70

fiyat olarak da ben 5500 tl ödedim.ama benim ilave olarak nefesle ilgili bir problemim daha vardı. burna göre değişir sanırım.
ama şu kadar söyliyeyim ;başarı , tecrübe ve sonuç memnuniyeti olarak üst sınıf bir doktor, fiyat konusunda denk olduğu cerrahlar arasında en uygun fiyatı verendi. umarım yardımcı olabilmişimdir..

Emin ol çok yardımcı okdun teşekkür ederim.

Merhabalar,

O zaman size sorum olacak :) 1. ay ile 6. ay arasında ne gibi değişiklik oluyor?
Yada ciddi değişiklikler oluyor mu?
Şişlikler ne kadar sürede tam olarak %90 ı iniyor?
Benim bu gün 24. günüm yüzüm hala şiş, burnumda. Bir şişiyor, bir iniyor bende anlamıyorum ne oluyooo...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Merhabalar,

O zaman size sorum olacak :) 1. ay ile 6. ay arasında ne gibi değişiklik oluyor?
Yada ciddi değişiklikler oluyor mu?
Şişlikler ne kadar sürede tam olarak %90 ı iniyor?
Benim bu gün 24. günüm yüzüm hala şiş, burnumda. Bir şişiyor, bir iniyor bende anlamıyorum ne oluyooo...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

benim 6,5 ay oldu.ilk 6 ay dediğiniz gibi devamlı değişiyor burunda,yüzde.bir fotoda süper görünüyor,ertesi gün bir fotoda şiş duruyor.ama şimdi artık oturdu diyorum.oldukça hoşuma gidiyor,çevremdekilerin beğeni dolu sözleri günden güne arttı,benim mutluluk kat sayımda tabiiki:)salih emre bey bu halinin bile şiş olduğunu bundan daha da ineceğini söylüyor,o zaman nekadar memnun olucağımı düşünemiyorum.(genelde 1 yıl deniyor son şeklin alması için gerekli süre, beklemek zor tabii:)
1.ay 2.ay hiç değerlendirmeye almamak lazım bence çünkü,geceden sabaha bile değişiyor.insan anlıyor zaten bu kadar değişimin nedeni şişlik olduğunu.
rica ederim,24 gün çok çok çok erken...6 aydan önce bir beklentiye girmeden, şişliğin az olduğu günlerin tadını çıkartın derim.

Sonuc cok guzel gercekten ama surec korkuttu beni morluklar ve sislikler korkutuyo. Ben bursa'da alper bayraktar'dan randevu aldim persembe gunu gorusmeye gidecegim inanilmaz heyecanliyim. Cok agri olmadigini soyluyolar genelde ama ben inanamiyorum pek :(

benim 6,5 ay oldu.ilk 6 ay dediğiniz gibi devamlı değişiyor burunda,yüzde.bir fotoda süper görünüyor,ertesi gün bir fotoda şiş duruyor.ama şimdi artık oturdu diyorum.oldukça hoşuma gidiyor,çevremdekilerin beğeni dolu sözleri günden güne arttı,benim mutluluk kat sayımda tabiiki:)salih emre bey bu halinin bile şiş olduğunu bundan daha da ineceğini söylüyor,o zaman nekadar memnun olucağımı düşünemiyorum.(genelde 1 yıl deniyor son şeklin alması için gerekli süre, beklemek zor tabii:)
1.ay 2.ay hiç değerlendirmeye almamak lazım bence çünkü,geceden sabaha bile değişiyor.insan anlıyor zaten bu kadar değişimin nedeni şişlik olduğunu.
rica ederim,24 gün çok çok çok erken...6 aydan önce bir beklentiye girmeden, şişliğin az olduğu günlerin tadını çıkartın derim.

Canim cok morarman oldumu bide emre bey anadolu yakasinda bi hastaneyle anlasmali calisiyomu sen hangi hastanede oldun ameliyattan sonra kac gunde morarmalarin gecti

ya burun çok güzel olmuş daha 1 haftası olmasına rağmen ki hafif şişlik var ama 2 ay sonrasını düşünemiyorum CİLLOP gibi . Çok yakışmış maşallah diyeyimde nazar deymesin :( Ben randevu alacağım emre beye umarım benimki de senin ki kadar güzel durur . Ve paylaşımın için çok teşekkür ederim bende ^^

Canim cok morarman oldumu bide emre bey anadolu yakasinda bi hastaneyle anlasmali calisiyomu sen hangi hastanede oldun ameliyattan sonra kac gunde morarmalarin gecti

ameliyatın ikinci günü hafif göz altlarımda morluk olur gibi oldu.inanılması güç fakat değil bir gün sadece bir kaç saatte bile hemen azaldı o hafif morluklar.anadolu yakasını bilmiyorum ama ben nişantaşında oldum.çok çok memnun kaldım ilgi alaka süper,ekip çok profesyoneldi.şimdi zaman geçti tabii üstünden ama tam birinci haftada kuzenimin sünnet düğünü vardı, makyajımı yapıp gittim morluk falan yoktu yani.herkez 1 hafta olduğunu duyunca şok geçiriyordu nazarları değcek diye korkuyordum:)
sen naaptın görüştünmü salih emre beyle?
umarım herşey gönlünce olur

selam, resimler çok güzel ve burnun harika olmuş..dr salih emre beyin eline sağlık,konuşturmuş gene sanatını..bana hem kulak hem burun yaptı,her ikisi de muhteşem ama daha albümdeki bir foto hariç resim ekleyemedim.seni tebrik ederim bende:)

sizin nasıl oldu, albümünüz var mı görebilir miyim?

eski burnun önden nasıldı cnm çok sorunlu bir burun muydu şimdiki hali güzel olmuş son durum nedir şişlikler indi mi

Back
X