- Konu Sahibi arzukaraoglu
-
başta teşekkür ederim çünkü resim koymakta herkez sizin kadar cömert olmuyor..doktoru tebrik etmek gerek tasarımdakinin aynısını çıkarmış...güle güle sağlıkla kullan...darısı benim başıma..inşallah..
güzel dileklerinize çok teşekkür ederim , evet resim konusunda haklısınız bende araştırma aşamasında çok zorlandım.
hiç örnek bulamadım desem yeridir.
bu sebeple arayanlara rehber niteliğinde olması için bir kaç saatte bir resim çektim.
bir de genelde morluklu resimleri eklemiyorlar.ben hiç atlamadım.ne varsa ekledim:)
ayrıca doktorum gerçekten çok başarılı ve çok iyi bir insan.yanında kendinizi güven içinde hissediyorsunuz.
çok da bilgili , ben çok çok takıntılı bir insanım , çok bilmişlik ederim ,
mutlak tatmin ararim, bi ton şey sorarım ve iflah olmaz bir simetri hastasıyım.
ama emre bey ve eşi çiğdem hn çok sabırlı ve anlayışlıydılar ,beni kovmadılar mesela :))
sadece çok zor bir hasta olduğumu söyledi :) ama hiç zorluk çıkarmadım , güven meselesi işte..
şunu da belirteyim resimler içinde en acılı görünen halinde bile hiç bir acı ağrı duymadım. garip bir morluktu mesela toplamda yüzümde 16 saat kaldı , birden kayboldu ,karararak yeşererek gitmedi. birden hop diye gitti:))
Tasarımdan daha güzel olmuuuuşş:) umarım benim de öyle oluur bu arada doktorun Ankarada ameliyat yapıyor mu ve ne kadar ödedin sakıncası yoksa paylaşır mısın?
güzel dileklerinize çok teşekkür ederim , evet resim konusunda haklısınız bende araştırma aşamasında çok zorlandım.
hiç örnek bulamadım desem yeridir.
bu sebeple arayanlara rehber niteliğinde olması için bir kaç saatte bir resim çektim.
bir de genelde morluklu resimleri eklemiyorlar.ben hiç atlamadım.ne varsa ekledim:)
ayrıca doktorum gerçekten çok başarılı ve çok iyi bir insan.yanında kendinizi güven içinde hissediyorsunuz.
çok da bilgili , ben çok çok takıntılı bir insanım , çok bilmişlik ederim ,
mutlak tatmin ararim, bi ton şey sorarım ve iflah olmaz bir simetri hastasıyım.
ama emre bey ve eşi çiğdem hn çok sabırlı ve anlayışlıydılar ,beni kovmadılar mesela :))
sadece çok zor bir hasta olduğumu söyledi :) ama hiç zorluk çıkarmadım , güven meselesi işte..
şunu da belirteyim resimler içinde en acılı görünen halinde bile hiç bir acı ağrı duymadım. garip bir morluktu mesela toplamda yüzümde 16 saat kaldı , birden kayboldu ,karararak yeşererek gitmedi. birden hop diye gitti:))
teşekkür ederim, inşallah sende hayallerini gerçekleştirirsin en kısa sürede.
aklımda ankarada da operasyon yaptıgına dair bişey kalmış .ama kesin bilemiyorum, sormak lazım..
bi telefon aç istersen çiğdem hanıma ,hemen bilgi verir sana kendisi süper şeker bir insan.
tel : 0212 215 57 22- 0533 300 91 70
fiyat olarak da ben 5500 tl ödedim.ama benim ilave olarak nefesle ilgili bir problemim daha vardı. burna göre değişir sanırım.
ama şu kadar söyliyeyim ;başarı , tecrübe ve sonuç memnuniyeti olarak üst sınıf bir doktor, fiyat konusunda denk olduğu cerrahlar arasında en uygun fiyatı verendi. umarım yardımcı olabilmişimdir..
Merhabalar,
O zaman size sorum olacak :) 1. ay ile 6. ay arasında ne gibi değişiklik oluyor?
Yada ciddi değişiklikler oluyor mu?
Şişlikler ne kadar sürede tam olarak %90 ı iniyor?
Benim bu gün 24. günüm yüzüm hala şiş, burnumda. Bir şişiyor, bir iniyor bende anlamıyorum ne oluyooo...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
benim 6,5 ay oldu.ilk 6 ay dediğiniz gibi devamlı değişiyor burunda,yüzde.bir fotoda süper görünüyor,ertesi gün bir fotoda şiş duruyor.ama şimdi artık oturdu diyorum.oldukça hoşuma gidiyor,çevremdekilerin beğeni dolu sözleri günden güne arttı,benim mutluluk kat sayımda tabiiki:)salih emre bey bu halinin bile şiş olduğunu bundan daha da ineceğini söylüyor,o zaman nekadar memnun olucağımı düşünemiyorum.(genelde 1 yıl deniyor son şeklin alması için gerekli süre, beklemek zor tabii:)
1.ay 2.ay hiç değerlendirmeye almamak lazım bence çünkü,geceden sabaha bile değişiyor.insan anlıyor zaten bu kadar değişimin nedeni şişlik olduğunu.
rica ederim,24 gün çok çok çok erken...6 aydan önce bir beklentiye girmeden, şişliğin az olduğu günlerin tadını çıkartın derim.
Canim cok morarman oldumu bide emre bey anadolu yakasinda bi hastaneyle anlasmali calisiyomu sen hangi hastanede oldun ameliyattan sonra kac gunde morarmalarin gecti
selam, resimler çok güzel ve burnun harika olmuş..dr salih emre beyin eline sağlık,konuşturmuş gene sanatını..bana hem kulak hem burun yaptı,her ikisi de muhteşem ama daha albümdeki bir foto hariç resim ekleyemedim.seni tebrik ederim bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?