Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 796862
Sadece 14 günlük burnum ve en şiş hali buysa eğer indiğinde fındık gibi kalacak eminim :)
nefes almamı müthiş..
Salih Emre Bey e sonsuz teşekkürler..
benim 6. günüm bugun çok merak edyrm gerçi ameliyat btnce cekms foto bnm çok hoşuma gtti size de göstermk isterm ama henüz resm atamyrm sanırımbu arada sennkide çok güzel olmşcnm
![]()
sana da çok çok geçmiş olsun resimlerini görmek isterim..
burnum hala kocaman farkındayım ama bu hali bile yandan süper :) burnumun şişliğinden ziyade iki göz arasının şişliği benim canım sıkıyor.
ama maalesef face yok.twit var ??özel mesaj atamyrm sen bna link gönderirsen ben seni eklerm cnm
özel mesaj atamyrm sen bna link gönderirsen ben seni eklerm cnm
özelden mail adresimi gönderdim...
resimlerini bekliyorum :)
hyr cnm neresi kocaman samimi olarak söylyrm çok güzelfacebook kullanıyrsan eğer eklym sni ordan gönderm ftolarmı
![]()
Eki Görüntüle 796862
Sadece 14 günlük burnum ve en şiş hali buysa eğer indiğinde fındık gibi kalacak eminim :)
nefes almamı müthiş..
bayıldım canım,müthiş olmuş tek kelimeyle ve işte yine bir salih emre üregen klasiği,erken günlerde bile şişlik çok az ve şekil fındığımsı ama doğal:)çokda hoş bir kızmışsın ganos;mavi boncuk simgesini bulamadım, ekleyemedim:)maşallah sana...bu adam bu işi biliyor bea:)dahada bişey demiyorum:)
Eki Görüntüle 796862
nefes almamı müthiş..
Gule gule
Kullan guEl olmus bu domtor duzcedemi hala
çok çok teşekkür ederim nazar değmesin aman bir yerle çarpmayayım daha çok taze, Salih Emre ÜREGENE çok teşekkürler işinin ehli bir doktor hem burun etlerimi aldı nefes sorunum vardı aldı derken onları yaktı hem de burnuma şekil verdi.
bir taşla iki kuş vurdu yani :)
sen ne zaman kime oluyorsun ?
Gule gule
Daha yeniyim sitede
Gule gule
çok beğendim. müthişş