Op.Dr.Şenol Kalyoncu

SevgiTezcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
9
0
36
Ankara
Arkadaşlar ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim. daha sonra 1 senelik ikinci bebek denememizin olumsuz sonuçlanması ile Şenol Kalyoncu ya gittim. Jineklinik te kendisi. Bende kan pıhtılaşması eşimdede morfoloji bozukluğu olduğunu tespit ettik ve bu ay aşılama diğer ay inşallah gerek kalmaz ama tüp bebek tedavisi dedi. Gidenleriniz varsa Şenol Bey ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz:18:

Bu konuda mesleki anlamda cok daha deneyimli ve becerikli hekimlere gitmeni tavsiye ederim. durumunu firsata donusturmeyecek profesyonellere yonelmelisin.

Arkadaşlar ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim. daha sonra 1 senelik ikinci bebek denememizin olumsuz sonuçlanması ile Şenol Kalyoncu ya gittim. Jineklinik te kendisi. Bende kan pıhtılaşması eşimdede morfoloji bozukluğu olduğunu tespit ettik ve bu ay aşılama diğer ay inşallah gerek kalmaz ama tüp bebek tedavisi dedi. Gidenleriniz varsa Şenol Bey ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz:18:

canım bence şenol hocayı denemelisin tüp bebek dalında çokk iii bir doktor...

Şenol bey Jineklinikten ayrıldı arkadaşlar. Ben kendisine gidiyorum. Gene Tunalı da kendi muayenehanesini açtı. 2hafta kadar önce. Iletisim bilgisi isterseniz verebilirim.

Şenol Bey kesinlikle emin el kavraminin başında geliyor. Iyi demek kendisi icin az kalır. Herşeyden once hamile oldugunuzu unutmuyor. Psikolojinizden iyi anliyor. Tabi ona gore de parasi güzel yinede Helal olsun aldığı para diyeceginiz birisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X