Op.Dr.Tevfik Sozen Ulus Liv Hospital'da

istanbul evet, mesafe bana uzak düşüyor kocaelideyim ben ve vasıtasız ne yapacagımı inanın bilmiyorum ama tevfik hocaya kanımz kaynadı gözümüzü karartıp gidecegiz sanırım.sabah ezanıyla yola koyulur anca gideriz gittigimizde:p
inşallah efnan=)

Ben de ilk gördüğümde hocaya kanım kaynadı,icim ısındı ,bana guzel bir burun yapacagı güvenini hissettim. Cok şükür öyle de oldu.
Canım burnun icine sinsin de mesafeyi bosver ,sen o burunla bir ömür geçireceksin :))))

inşallah senin burnunda çok güzel olur.

inşallah=)
efnan inan doya doya gülümsedigim fotograflar çekilmek istiyorum o bahsettigin ömür boyunca;D bu mudur idealin demeyin, insan takıntı yapmaya görsün;D beni bekleyin kızlar, dönüşüm muhteşem olacak:P

@Coyotee burnunun seklinden mı rahatsizsin yoksa saglık sorunun mü var?
Bir de burnunu gorebilirmiyiz?

inşallah=)
efnan inan doya doya gülümsedigim fotograflar çekilmek istiyorum o bahsettigin ömür boyunca;D bu mudur idealin demeyin, insan takıntı yapmaya görsün;D beni bekleyin kızlar, dönüşüm muhteşem olacak:P

Canım seni cok cok iyi anlıyorum .ben ameliyattan önce kesinlikle yan profilden poz vermezdim ,bırak poz vermeyi insanlarla yan yana bile kolay kolay oturmamaya calisirdim. Senin de dediğin gibi bu estetik isini kafaya taktinmi olmadan olmuyor. Guzel fotolar çekilmek kesinlikle senin de hakkın.eminim dönüşün muhteşem olacakkkk:)))))

şeklinden rahatsızım efnan. uygun bir fotograf koyarım en kısa zamanda. bu gece bile belki. ama şimdi arşive bakmam gerek yad a yeni çekilmeliyim. tamam=)

efnan acele bir foto çekilip yükledim:P bakabilirsin.gülerken flan daha kötü bir hale geliyor burnum ayıptır söylemesi:D

efnan acele bir foto çekilip yükledim:P bakabilirsin.gülerken flan daha kötü bir hale geliyor burnum ayıptır söylemesi:D

Ahh bilmezmiyim canım aynı sorun önceleri bende de vardı inşallah sen de en kısa zamanda seni mutlu edecek bir buruna kavuşursun canım.
Fotolarını kaldırdın her halde su anda yorum yazacaktım ama göremedim.

fotograflar demişsin sanırım yanlışlıkla aynı fotoyu 2 kere yüklemiştim:) evet kaldırdım fotoyu, sonrası* hali de gelince yüklerim tekrar:)

efnann..!! sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Tevfik hocayı senin sayende buldum.. busra90 sayesinde onun attığı resimlerden sonra mail attım. Bu kadar ilgilenip bana dönüş yapıcağını tahmin etmıyodum. Görüştüğüm 6.doktorumdu hatta ondan önce baska doktora ameliyat günü bile almıştımm. Dün görüştüm mükemmel bi şekilde muayne etti,tasarım yaptı ve anında ameliyat gününe karar verdik persembe günü oluyorum inşallah.. Bütün tahlilllerim hersey tamamdırr.. Persembe gnünü beklıyorum.Bu yazıyı okuyupta karar veremeyen kızlar hiç düşünmeden Tevfik hocanın yanına gidinn... Bikere görüşmeniz yeterli =)).. ameliyat sonası fotoları atıcam.. Efnan tekrar teşekkürler..

ooff harikasıınn =)) kesinlıkle beklerim. Sabah 7bucukta hastenede olucam erken saatte alıcak beni ameliyata.. ne zaman istersen beklerim =))

sen amelıyatta cıktıgında odana gectıgınde ayılmıs olacaksın zaten :)) bende erkenden gırmıstım 8 bucuktu galıba.. ogleden sonra gelıcem yanınaa odanı sorar bulurumm :)))))))))))))

efnann..!! sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Tevfik hocayı senin sayende buldum.. busra90 sayesinde onun attığı resimlerden sonra mail attım. Bu kadar ilgilenip bana dönüş yapıcağını tahmin etmıyodum. Görüştüğüm 6.doktorumdu hatta ondan önce baska doktora ameliyat günü bile almıştımm. Dün görüştüm mükemmel bi şekilde muayne etti,tasarım yaptı ve anında ameliyat gününe karar verdik persembe günü oluyorum inşallah.. Bütün tahlilllerim hersey tamamdırr.. Persembe gnünü beklıyorum.Bu yazıyı okuyupta karar veremeyen kızlar hiç düşünmeden Tevfik hocanın yanına gidinn... Bikere görüşmeniz yeterli =)).. ameliyat sonası fotoları atıcam.. Efnan tekrar teşekkürler..

@Merada canım bu cooook guzel bir haber sabah sabah bunu duymak beni cok mutlu etti. Tevfik hoca dediğimiz kadar varmış degil mı ? Doktor olmasından ziyade bir arkadas,bir abi gibi...aşırı bir güven aşılıyor insana...biz cok mutluyuz gördüğün gibi zaten öyle olmasaydı burada bu kadar zaman harcarmiydik?
Demek Perşembe gunu ameliyat oluyorsun ,hangi arada gittin gorustun gun bile almissin. İnşallah canım bunu bütün kalbimle diliyorum sonuçtan memnun kalırsın bizler gibi. Zaten tasarimla az cok kafanda birsey olusmustur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma her ani paylassss:)))))))

ooff harikasıınn =)) kesinlıkle beklerim. Sabah 7bucukta hastenede olucam erken saatte alıcak beni ameliyata.. ne zaman istersen beklerim =))

Bu siteyi bu yüzden cok seviyorum. Ne guzel bir dayanışma ve yardımlaşma İçindeler insanlar.
Yok ben kesin İstanbul'a taşınacam:)))))))))))

Efnan canım buralardayım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın lütfen.. her gün bakıyorum neler oluyor diye. tasarım geldi ama çok mutsuzum hiç hayal ettiğim gibi değil hayal kırıklığına uğradım. Tevfik hoca da belirtmiş gerçi fotoğraf çok yakından çekildiği için burun olduğundan büyük görünmüş ondan kaynaklı da olabilir ama ben hep kendimi tasarımı görünce içim rahatlayacak diye şartlandırmıştım acayip etkilendim çok kararsızım :(

mereda merhaba senin adına çok sevindim karar vermiş olabilmen en önemli yüz yüze görüşebilmen ne kadar güzel çok şanslısın bu konuda.. Rica etsem yaptığınız tasarımları paylaşabilir misin?

gitmeden önce tasarım mı yapmak gerekiyor:S
biraz daha düşünürsem kafayı yiyecegim, en kötü karar bile kararsızlıktan evladır diyerek gidip görmek lazım doktoru sanırım.

Back
X