Op.Dr.Tevfik Sozen Ulus Liv Hospital'da

Efnan canım buralardayım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın lütfen.. her gün bakıyorum neler oluyor diye. tasarım geldi ama çok mutsuzum hiç hayal ettiğim gibi değil hayal kırıklığına uğradım. Tevfik hoca da belirtmiş gerçi fotoğraf çok yakından çekildiği için burun olduğundan büyük görünmüş ondan kaynaklı da olabilir ama ben hep kendimi tasarımı görünce içim rahatlayacak diye şartlandırmıştım acayip etkilendim çok kararsızım :(

@megline canım tasarım ne ki ,bu kadar kafana takiyorsun. Sonuçta bilgisayar üstünde resimle oynanıyor gercekte öyle olacak diye birsey yok. O sadece bir fikir... Hem ben tasarım bile yaptırmadım. Sonuçta ameliyatta neler olacak nasil bir burun yüzüne yakışacak bunu ancak Tevfik hoca bilir ve yapar .Hem Busranin tasarımını gormussundur .burnu tasarımdan cok cok daha guzel oldu. Sen canını sıkma. Ne istediğini Tevfik hocaya iyice anlat. Ben eminim Tevfik hoca yine harikalar yaratacaktir.

gitmeden önce tasarım mı yapmak gerekiyor:S
biraz daha düşünürsem kafayı yiyecegim, en kötü karar bile kararsızlıktan evladır diyerek gidip görmek lazım doktoru sanırım.

@Coyotee tasarımı sen istersen Tevfik hoca yapıyor ama bence gerek yok. Çünkü ben de tasarım yaptırmadım hatta nasil bir burun istediğimi bile dile getirmedim. Çünkü doktorlar bize en iyi burunu yapmak ve bizi mutlu etmek icin oradalar.Sen ne istediğini Tevfik hocaya anlat gerisini ona bırak. Bizi mutlu etmek icin eminim elinden geleni yapacaktır.
Ben de senin gibi yüzyuze görüşmeyle daha çabuk ikna olurum. Tevfik hocayla ilk görüştüğümde istedimki hemen beni ameliyat etsin o derece güven duydum .

@megline canım tasarım ne ki ,bu kadar kafana takiyorsun. Sonuçta bilgisayar üstünde resimle oynanıyor gercekte öyle olacak diye birsey yok. O sadece bir fikir... Hem ben tasarım bile yaptırmadım. Sonuçta ameliyatta neler olacak nasil bir burun yüzüne yakışacak bunu ancak Tevfik hoca bilir ve yapar .Hem Busranin tasarımını gormussundur .burnu tasarımdan cok cok daha guzel oldu. Sen canını sıkma. Ne istediğini Tevfik hocaya iyice anlat. Ben eminim Tevfik hoca yine harikalar yaratacaktir.

efnan çok haklısın canım yüz yüze görüşme imkanım olsa keske bir an önce, kendi çektiği resimle yaptığı tasarım çok farklı olacaktır eminim ama bunları bilmeme rağmende etkileniyorum işte...

efnan çok haklısın canım yüz yüze görüşme imkanım olsa keske bir an önce, kendi çektiği resimle yaptığı tasarım çok farklı olacaktır eminim ama bunları bilmeme rağmende etkileniyorum işte...

@megline canim Gaziantep'e geldiginde istersen önce Tevfik hocayla biraz konus rahatla zaman olursa tekrar bir tasarım yaptır ondan sonra ameliyat ol..ama yine söylüyorum tasarıma takilip kalma:))))

benım tasarımım yapıldı ama ortaya cıkan 500 katı daha ıyı :D senın cektıgın fotoda sıkıntı vardır yakındır vs vs benım... benım koyduguma bak bı o sekılde yolla ben paylasmıstım burda bı bak eskı sayfalarda sanırım .. sakın takılma tasarıma

@Megline yine kayboldun canım ya:)))

efnan buralardayım özel mesaj atamıyorum hala :) tevfik hoca aradı bugün konuştuk biraz tasarım üstünde çalışacak sanırım sana mail atıyorum hemen gönderdiği fotoğrafı :) yakın zamanda gelecek zaten gidip görüşecem kesinlikle ama aklım muhammet beye de kaymıyor değil ahh şu istanbulda 1 hafta kalma işi olmasa offf!

efnan buralardayım özel mesaj atamıyorum hala :) tevfik hoca aradı bugün konuştuk biraz tasarım üstünde çalışacak sanırım sana mail atıyorum hemen gönderdiği fotoğrafı :) yakın zamanda gelecek zaten gidip görüşecem kesinlikle ama aklım muhammet beye de kaymıyor değil ahh şu istanbulda 1 hafta kalma işi olmasa offf!

Canım Tevfik hoca isinde oldukça başarılı bir cerrah.yine sen bilirsin iki doktorun da yaptigi burunlar ortada bak ona göre karar ver. İcine hangisi siniyorsa ona ol:)

Canım Tevfik hoca isinde oldukça başarılı bir cerrah.yine sen bilirsin iki doktorun da yaptigi burunlar ortada bak ona göre karar ver. İcine hangisi siniyorsa ona ol:)

Mail attım canım bak bakalım :) kesinlikle başarılı bir cerrah ona şüphem yok yaptığı işler ortada, insan en iyisini istiyor işte...

Tevfik Bey de fotoğraftan sonra kayboldun ortalardan dedi :D hiç dönmedim sonra olumlu olumsuz hiçbir yorum yapmadım, benim yönlendirmemle şekilleneceğini söyledi. Aslında baktıkça gözüm alıştı şuan güzel bile geliyor ama insanların tepkisi korkuttu beni, ilk gördüğümde bana da öyle gelmişti belki onlarda alışır kim bilir :)

Kızlar İstanbul'daki başarılı doktorlara bir yenisi daha eklendi.Bu Gaziantep icin bir kayıp ama İstanbul icin müjdeli bir haber bence.Tevfik hoca zaten mecburi hizmetten dolayı Antep 'teydi.Hacettepe 'de aldığı egitim, bilgi ve deneyimleri ile artık İstanbullulara hizmet verecek. Ulus Liv Hospital sitesinden Dr. Tevfik Sozen'in ozgecmisi,aldığı egitimler,katıldığı kongreler ,aldığı ödüller hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ben ve arkadaslarim bir Antepli olarak Tevfik hocadan cok memnun kaldık. Israrlarımıza rağmen malesef onu Antep'te kalmaya ikna edemedik. İnşallah gittiği yerde de Antep'teki kadar sevilir ve takdir edilir. Ne diyelim "yolunuz hep açık olsun hocam.Allah sizin gibi başarılı doktorlari basımızdan eksik etmesin. "

Valla bravo liv hospital açılalı ne kadar oldu bir ay, genç bir doktor az zamanda çok iş..

Tevfik Bey de fotoğraftan sonra kayboldun ortalardan dedi :D hiç dönmedim sonra olumlu olumsuz hiçbir yorum yapmadım, benim yönlendirmemle şekilleneceğini söyledi. Aslında baktıkça gözüm alıştı şuan güzel bile geliyor ama insanların tepkisi korkuttu beni, ilk gördüğümde bana da öyle gelmişti belki onlarda alışır kim bilir :)

Tasarımı gören biri olarak söylüyorum tek kelimeyle harika. İstersen forumda paylas fotoyu kızların yorumlarına göre kararını ver:)

arkadaslar benım alcı cıkalı bugun 12 gunum oldu ama hala sabah kalkınca yuzum sısıyor göz altlarm morluklar oluo aksama dogru gecıo burnum bı kucuk oluo bı buyk oluo ve doktorum bana burnumu acmak ıcın bıse vermedı hala nefes alamıyorum bu normalmı?

mereda merhaba senin adına çok sevindim karar vermiş olabilmen en önemli yüz yüze görüşebilmen ne kadar güzel çok şanslısın bu konuda.. Rica etsem yaptığınız tasarımları paylaşabilir misin?

tabikide tatlımm ama hocamdan mail beklıyorum gelsin hemen atıcam.

efnancımm çokk sağol. Geldimm geldim çok iyiimm.. Tevfik hoca tek kelimeyle döktürmüş yüzümde ne morluk var ne şişlik. Burnum braz şiş ama inicek biliyorumm. Hastanede her zamanki gbi mükemmel bi karşılama sınırsız bi hizmett ve Tevfik hocanın güleryüzüü. Fotoğraf cekildik mail beklıyorum gelsinn konu acıcam cnkü anlatmam gereken çok şey var =))

efnancımm çokk sağol. Geldimm geldim çok iyiimm.. Tevfik hoca tek kelimeyle döktürmüş yüzümde ne morluk var ne şişlik. Burnum braz şiş ama inicek biliyorumm. Hastanede her zamanki gbi mükemmel bi karşılama sınırsız bi hizmett ve Tevfik hocanın güleryüzüü. Fotoğraf cekildik mail beklıyorum gelsinn konu acıcam cnkü anlatmam gereken çok şey var =))
Hosgeldin tatlım az önce diğer başlığa yazmışsın okudum cok sevindim senin adına.fotograflarını dört gözle bekliyorum.konu açmak istemen iyi olur en azından kararsız olanlara yardımcı olursun bu sayede.
Tevfik hocaya mail at istersen göndersin fotolarını merak ettim:)))

Back
X