Op. Dr. Tevfik Sözen'e burun ameliyati oldum!!

aysemin92

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
59
2
18
35
- Yurtdışı
Merhaba kizlar ben yasemin. Uzun bir süredir bu sitede Tevfik bey hakkindaki yorumlarinizi takip ediyordum.Büsra, efnan, evhamli vs. O yorumlar beni Tevfik beye ameliyat olmaya tesvik etti :) sonuda ameliyat oldum, hersey basarili gecti cok sükür. Kendisi cok cok ilgili ve cana yakin bir doktor gercekten. Tevfik beye hemen hemen her gün ayni soruyu soruyorum burnumdaki sislik incek mi diye. Sabirla her defasinda cevapliyor :)ama zaten cok yogun ve ben sorularimla kendisini daha fazla mesgül etmek istemiyorum o yüzden tevfik beyin hastasi olanlar beni arkadas olarak eklerse cok sevinirim :)

Son düzenleme:
Merhaba kizlar ben yasemin. Uzun bir süredir bu sitede Tevfik bey hakkindaki yorumlarinizi takip ediyordum.Büsra, efnan, evhamli vs. O yorumlar beni Tevfik beye ameliyat olmaya tesvik etti :)7 ocakta liv hospitalde ameliyat oldum, hersey basarili gecti cok sükür. Benim icin ankaradan istanbula geldi saolsun. Kendisi cok cok ilgili ve cana yakin bir doktor gercekten. Tevfik beye hemen hemen her gün ayni soruyu soruyorum burnumdaki sislik incek mi diye. Sabirla her defasinda cevapliyor :)ama zaten cok yogun ve ben sorularimla kendisini daha fazla mesgül etmek istemiyorum o yüzden tevfik beyin hastasi olanlar beni arkadas olarak eklerse cok sevinirim :)

Yasemincim merhaba canım Arkadas olarak ekledim seni. ameliyat olmussun cok gecmis olsun. Burnunu da görmek isterim:)

Canım ben 8 Haziran 2012 de ameliyat oldum.

bende yeni oldum bugün 10. günüm yardımcı olur biraz lütfen çok kötü durumdayım yapay bi görüntü var yada ben hala alışamadım tam olarak bilmiyorum tamponsuz oldu ameliyat burun ucu şiş daha doğrusu şiş mi bilmiyorum şiş olduğu nasıl anlaşılır ik kaş arası ne zaman indi senin ki

Merhaba kizlar ben yasemin. Uzun bir süredir bu sitede Tevfik bey hakkindaki yorumlarinizi takip ediyordum.Büsra, efnan, evhamli vs. O yorumlar beni Tevfik beye ameliyat olmaya tesvik etti :)7 ocakta liv hospitalde ameliyat oldum, hersey basarili gecti cok sükür. Benim icin ankaradan istanbula geldi saolsun. Kendisi cok cok ilgili ve cana yakin bir doktor gercekten. Tevfik beye hemen hemen her gün ayni soruyu soruyorum burnumdaki sislik incek mi diye. Sabirla her defasinda cevapliyor :)ama zaten cok yogun ve ben sorularimla kendisini daha fazla mesgül etmek istemiyorum o yüzden tevfik beyin hastasi olanlar beni arkadas olarak eklerse cok sevinirim :)

alçı çıkıp kendini ilkgördüğünde neler hissettin

bende yeni oldum bugün 10. günüm yardımcı olur biraz lütfen çok kötü durumdayım yapay bi görüntü var yada ben hala alışamadım tam olarak bilmiyorum tamponsuz oldu ameliyat burun ucu şiş daha doğrusu şiş mi bilmiyorum şiş olduğu nasıl anlaşılır ik kaş arası ne zaman indi senin ki

Cok gecmis olsun canım 10 gun daha yorum yapmak icin cok erken ,burnun su an bayağı odemlidir kesin. Birkaç hafta sonra kendini daha iyi hissedersin. Benim alcim ilk çıktığında cok kalkık gelmişti burnum bana, bir tek onu yadırgamistim. Keske öyle kalsaydı:))))

Cok gecmis olsun canım 10 gun daha yorum yapmak icin cok erken ,burnun su an bayağı odemlidir kesin. Birkaç hafta sonra kendini daha iyi hissedersin. Benim alcim ilk çıktığında cok kalkık gelmişti burnum bana, bir tek onu yadırgamistim. Keske öyle kalsaydı:))))

tamponlu muydu ameliyat benim ki tamponsuzdu iki kaş arası şiş değil miydi senin ki

çok geçmiş olsun.resım koyacakmısız.

çok geçmiş olsun sızı arkadas olarak ekledım kabul edersenız resımlerınızı gormek ısterım.

çok gecmış olsun arkadas olarak ekledım sızı kabul edersenız resımlerınıze bakabılırmıyım

tevfik beye güveniyorum aslinda cok. Inecek daha hepsi diyor. Yandan bakinca gùzel ama önden asiri sis. Tlfdan giriyorum cok anlamiyorum henuz bu sitedeki ayarlari. Koycam ama daha resim yorumlarinizi merak ediyorum.

Back
X