operasyon yaptıranlar,lütfen yardım!!!!

minosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
142
0
26
İstanbul
Arkadaşlar ben bu ay sonu akın beyden randevu almayı dusunuyorum.kafam coook karısık.paranoyaya bagladım resmen.ben bu konuda doktor akına gıdıp sonuc alanları gormek ıcın acıyorum.ya da gıtmeyı dusunenler..ozellıkle gıdenlere sruyorum.gercekten sadece operasyon dahıl sadece 2 kez mı gıdılıyor.daha sonra gıtmeye gerek kalmadıgı dogrumu?benı en cok cezbeden konusması bu olmustu..bunuun gercek oldugunu duymaya ıhtıyacım var.ve bende 3 yırtık var.ılk nısanlımla bırlıkte oldum.4 senedırde hıc kımseyle hıc bısı yasamadım..ama 3 yırtık olayı kafamı bulandırıyor acaba tutar mı ??

Ben de Akın beye gitmeyi düşünüyorum,bu işlem doğum yapmış kadınlara bile uygulanabilen bi işlem,ama tutup tutmaması tamamen kişi dokusuna ve kendisine bakmasına bağlı.. Dolayısıyla yaptırmadan bilemeyiz..

Kızlar fiyat aldınız mı akın beyden.Bende arada derede kaldım akın beyi sitede duydum.Aklımda da korkut arslan vardı.Hagisi iyidir?

Geçici 1000 kalıcı 1300 diyorlar şişli medde.. ama daraltma da olunca fiyat değişiyomuş 2200 diyolar

Geçici 1000 kalıcı 1300 diyorlar şişli medde.. ama daraltma da olunca fiyat değişiyomuş 2200 diyolar

çok saçma değil mi sizce?geçici için 1000 kalıcı için 1300...Normalde geçiciyi 500-800 arası yapıyorlar.Kalıcıda tutturabildiklerine sanırım.Yani ne bilim.Şişli med benim aklımı çok karıştırdı.Kalıcı ve estetikle birlikte 1800 yada 2000 arasında ödemede kolaylık sağlayarak yapıyor birçok doktor.Bilemiyorum araştırdıkça kafam bulandı.Korkut Arslanda yaptıran bir arkadaş olumlu sonuç almıştı.Ne yapsak acaba???

bana geçiciyi 1200 tl dediler çok para yaa, ama yapacak bişey yok işte

canım korkut aslan düğüne 3 gün kala tekrar çağırıyor twoche diye bi arkadaşımız yaptırmıştı düğünden 3 gün önce dikiş atmış :26:

canım bursadayım ben, başka yapacak birini bulup güvenip de gidemedim, neyse cezamız çekicez artık

Evet haklısın canım.Ama inan günlerdir okudukça daha çok moralim bozuluyor.Kalıcıya %100 garanti veriyorlar ama kimiside geçiciye %100 garanti veriyor.Her ikisinide yaptım ama olmadı diyende yok.Ne bilim ben anlamadım gitti.İşlemden sonra muayne zamanına kadar umutsuz olan herkesin iyi haberlerinide aldık.Bilemiyorum yani.Kafam allak bullak oldu benim iyice.Bende istanbulda korkut arslana gitmeyi düşünüyorum.Yaptıran biri var forumdan,onun başarılı oldu ve evlendi.Sorunda çıkmadı.Allah yardımcımız olsun.Ben sadece bir kez kontrole gitmiştim.Ondada bana doktor çok şanslısın zarının yapısı yarım ay yani C şeklinde.İlişkiye girdiğinde bozulmayabilir ama bozuladabilir.Genelde ilişki sırasında o açıklıktan giriyor,o yüzden diğer taraflara birşey olmuyor demişti.Nasıl bir şans ki bu?Kan gelmedikten sonra şansımız falan yok.Bayan olmak çok zor bu hayatta

canım korkut aslan düğüne 3 gün kala tekrar çağırıyor twoche diye bi arkadaşımız yaptırmıştı düğünden 3 gün önce dikiş atmış :26:

Evet bazı arkadaşları çağrıyorlar bazılarını çağırmıyorlar.Doktorların çoğu 3 gün kala çağrıyor zaten garanti olması için.Artık bir şekilde kaçıp gidicez ama önemli olan ilk gece tutması...

evet kimisi geçiciye garanti diyor kimi kalıcıya, benim de kafam çok karıştı. ama kalıcı yaptırdığım halde düğünden 3 gün önce gideceksem, geçici yaptırırım daha iyi diye düşündüm ben.

Bende şöyle bişi düşündüm.Kalıcı için 3 gün önce sıfırdan yaptırmış olcam,bunun koşturmacası var topuklusu var,gelinliği indisi bindisi var.Risk olur gibi geldi.Birde duş olayı yani.Çok çok çok özel dikkat etmek lazım.

gerçi doğru, son günlerin koşuşturmacası içinde bunun için vakit bulmak zor oluyor. ama benim gideceğim doktorun asistanı kalktığınızda hiç bir şey yok gibi gideceksiniz korkmayın dedi, ve genel anestezi ile yapacakmış

Yok canım birşey yok gibi kalkıyorsun zatende.Benim bir arkadaşım bahsetti,fazla hareket etmemek falan lazımmış.Yani bende emin olamadım oyüzden kalıcı mantıklı geldi.Hani yaptırıyorsun,sonra kontrol var.Doktor gelme birdaha diyebilir kaynarsa,her ihtimale karşı çağırsa bile en azından iş garanti.

duş sorun oluyormuymuş ki?

Canım kalıcıda bile ilk birkaç gün duş almıyoruz.Kaldı ki geçiciyi düğüne 3 gün kala yapıyorlar.3 gün boyunca duş almadan nasıl olacak.Birde ilk gece tutki eşin duş alalım dedi olay gerçekleşmeden önce???Sonuçta kalıcıda son 3 günde çağırma sebebi garantiye almak durumu.Zaten tutmuş ama üstüne sağlama alıyor.Benim düşüncem bu,her ihtimali düşünüyorum.Öyle yada böyle para çıkcak elden.En azından durum kontrol altında ve doktorun sorumluluğunda.

öyle ama bir kere bile ortadan zor kaybolurken, 2-3 defa kaybolmam imkansız gibiydi. bana en uygunu geçiciydi, ve dün akşam yaptırdım. Hareketlerimi kısıtlayacak bi durum olmadı, şuan gayet iyiyim. ama korkudan bacaklarımı bile açamıyorum. dün eve gelince bütün gece yattım. genel anestezi de korktuğum gibi olmadı. Doktor %100 kanayacak dedi ama bakalım, haftasonu göreceğiz, inşallah kanar da kurtulurum

bana doktor ayakta duş alabilirsin, zaten dikişler içerde dedi. Ama iyi kurulamak ve sürekli kuru tutmak lazımmış.

kime yaptırdın arkadaşım;ınşallah kanar allah utandırmasın ..arkadaşlar fıyata çok dıyoruzda zaten ortalama fıyat bu değilmi? 2000 ile 2500 tl arası ?şişli med kalıcı 1300 dıyor daraltma yaptırısan 2200 dıyor doğru. e daraltmada da zaten kalıcı da oluyor mecburen oluyor kımısıde oyle dıyor yani .acaba bır de daraltıyoruz dıye ekstra paramı alıyorlar?..ben su anda adet oldum ve doktora gıdemıyorum ..kocaelindeyım ben .burda bır kadın doguma gıdecegım soracagım dar mı değilmi diye?ona gorede ıslem yaptırıcam az buz bır fark yok sonucta. kızlık zarımı dıktırmeye gıttıgımde doktor bana yok rahmın dar demez ..parasına bakar dıye düşünüyorum..benımde aklıma bu geldı ..baska bır doktora önce sorup emın olup ona gore dıktırdıgım zamanda doktorla konusucam.bısey daha var şişli med de akın bey dugun oncesı çağırmıyormuş bana telefonda öyle dedi sadece bir ay sonra geleceksin dedi.bir dahada çağırmıyorum dedi.öyle ise bence bu bir mucıze ..nasıl bu kadar eminler neden dıger doktorlar aynı şey yapmıyor buda dusundurucu? hangısınınkı dogru bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…