- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
kime yaptırdın arkadaşım;ınşallah kanar allah utandırmasın ..arkadaşlar fıyata çok dıyoruzda zaten ortalama fıyat bu değilmi? 2000 ile 2500 tl arası ?şişli med kalıcı 1300 dıyor daraltma yaptırısan 2200 dıyor doğru. e daraltmada da zaten kalıcı da oluyor mecburen oluyor kımısıde oyle dıyor yani .acaba bır de daraltıyoruz dıye ekstra paramı alıyorlar?..ben su anda adet oldum ve doktora gıdemıyorum ..kocaelindeyım ben .burda bır kadın doguma gıdecegım soracagım dar mı değilmi diye?ona gorede ıslem yaptırıcam az buz bır fark yok sonucta. kızlık zarımı dıktırmeye gıttıgımde doktor bana yok rahmın dar demez ..parasına bakar dıye düşünüyorum..benımde aklıma bu geldı ..baska bır doktora önce sorup emın olup ona gore dıktırdıgım zamanda doktorla konusucam.bısey daha var şişli med de akın bey dugun oncesı çağırmıyormuş bana telefonda öyle dedi sadece bir ay sonra geleceksin dedi.bir dahada çağırmıyorum dedi.öyle ise bence bu bir mucıze ..nasıl bu kadar eminler neden dıger doktorlar aynı şey yapmıyor buda dusundurucu? hangısınınkı dogru bılemıyorum
ebru hanım kayt altına almıyr diye biliyrm cnm ben .sisli med yada akın bey alıyrmuymus??
canım bana sorduysan eğer bursa'da yaptırdım ben, doç.dr.murat aslankime yaptırdın arkadaşım;ınşallah kanar allah utandırmasın ..arkadaşlar fıyata çok dıyoruzda zaten ortalama fıyat bu değilmi? 2000 ile 2500 tl arası ?şişli med kalıcı 1300 dıyor daraltma yaptırısan 2200 dıyor doğru. e daraltmada da zaten kalıcı da oluyor mecburen oluyor kımısıde oyle dıyor yani .acaba bır de daraltıyoruz dıye ekstra paramı alıyorlar?..ben su anda adet oldum ve doktora gıdemıyorum ..kocaelindeyım ben .burda bır kadın doguma gıdecegım soracagım dar mı değilmi diye?ona gorede ıslem yaptırıcam az buz bır fark yok sonucta. kızlık zarımı dıktırmeye gıttıgımde doktor bana yok rahmın dar demez ..parasına bakar dıye düşünüyorum..benımde aklıma bu geldı ..baska bır doktora önce sorup emın olup ona gore dıktırdıgım zamanda doktorla konusucam.bısey daha var şişli med de akın bey dugun oncesı çağırmıyormuş bana telefonda öyle dedi sadece bir ay sonra geleceksin dedi.bir dahada çağırmıyorum dedi.öyle ise bence bu bir mucıze ..nasıl bu kadar eminler neden dıger doktorlar aynı şey yapmıyor buda dusundurucu? hangısınınkı dogru bılemıyorum
Kızlar benim sorularım ve aldığım yanıtlar,sizinlede paylaşmak istedim.
1.İşlem yapıldıktan sonra mesela 1 yıl sonra evleniceksek bile kanama gerçekleşir mi?
2.Evlilikten 3 gün önce kesinlikle gelmek gerekir mi?
Ameliyattan sonra ne zaman evlendiğiniz önemli değildir, ilk ilişkide mutlaka kanama olur. Son kontrole 3 -4 gün önce çağırmamızdaki sebep ameliyat öncesi dokularda esneme vs gibi bir durum olup olmadığını anlamak, erimeyen dikişler varsa bu dikişleri almaktır. Ameliyata kadar ameliyat sonrası da çok önemlidir,kaldı ki biz herzaman hastalarımızın yanında olamadığımızdan ameliyat sonrası enfeksiyon vs gibi bir problemle karşılaşıp karşılaşmadıklarını bilemeyiz. Bazı hastalarımız ameliyat sonrası da sürtünme yoluyla ilişki yaşayabilmekte ve bu durum da ameliyat alanında esnemelere, açılmalara neden olabilmektedir. Biz ilk gecede kanama meydana gelmesini garanti altına almak amacıyla son kontrolde hastalarımızı görmek istiyoruz, bu şekilde verilen ilaçları düzenli olarak kullanır ve kontrole gelirseniz mutlaka kanama meydana gelecektir, bunun garantisini veriyoruz.
Ameliyatı nerede veya kime yaptırırsanız yaptırın sizi çağırmasalarda ilk gecenizde problem yaşamamanız için mutlaka kontrole gitmenizi öneririm.
hangi doktora sordun canım?
evet cnm hngi doktr bu? merak ettim .. dokulardaki esnemeler nasıl oluyr die düşündüm ..
aklıma su geldi ben internette bi amelyt izlemstm hymenoplsti amelyatı kızlar..
hani ordan kan gelmesi için ; aralık bırakıp dikiyorlar ya en azndan benm izledgm video öyleydi .. esneme orda acıklık bıraktıkları için olablr ?? die düşündümm..
ben bu amelytı olup sürtnme yoluyla ilşkye girenin aklından şüphe edrm ..
yani evlenmden önce .. (dgru anladysam tabi)
sen git o kdr amelyt ol ...
dikkt etmen gerekrken aynı hatayı yap ..
evet haklısın canım ama demek ki herkes bizim gibi korkmuyor yada bazı kişiler çok cesaretli.Benim biraz olsun doktor ile görüştükten sonra içim rahat etti.Sorun yaşayan hastamız olmadı,dediklerimizi yaptığınız ve kontrollerinize geldiğiniz sürece problem yaşamayacaksınız garanti veriyoruz dedi.operasyonu kime nerde yaptırırsanız yaptırın gelmeyin deseler bile mutlaka gidin şu şu sebepler olabiliyor dedi.okuduğum ve edindiğim bilgilerden sonra aklıma baya bi yattı.yani bana farklı bir cevap vermiş olsaydı bazıları öyle yalan söylüyor falan deseydi kesinlikle inanmazdım ama kim olursa olsun size gelmeyin deseler bile son kez kontrole gitmenizi öneririm demesi bana yakın ve sıcak geldi.zaten en fazla bi saat ortadan kaybolucaz.bu işin garantisini istiyosak ve üzülmek istemiyorsak bir buna uymak zorundayız.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.Ben son bir haftadır araştırmaktan deliye döndüm.Dün ilk kez rahat bir uyku uyudum ve bu sabah içim biraz olsun rahat hissederek uyandım.
arkadaşlar bugun aksam akın beyle bızzat tekrar konustum..oncelıkle sıze enteresan bırseyden bahsedıcem..gecen konustugumda 2200 daraltmayla demişti.fakat bugün aradım en az dugununuze 2 ay en fazla 4 ay olması grek dedı .dokulara gore değişiklik gösterirmiş ıyılesme suresı.kalıcı flep yontemınde daraltma olması gerekmez dedı.ben kurtaj oldugumu soyledım.kurtaj olmus olabılırsın daraltmaya gerek olmayabılır gormem lazım dedı.ama daraltma operasyonunu extra yaptırırsan 1500 ıle 2500 arasında deısıklık gosterır dedı!!!! yanı hem kalıcı dıktırme 1300 dıyor daraltmaylada 2500 olsa 3700 maksımum rakamdan bahsedıyoruz!:..ne bu şimdi çözemedim neden boyle değişti bırden.adam her turlu kanama gerceklesır dıyor!tutmazsa dıger ıslemler destek ıslemlerı ucretsız karsılanır dıyor...bız bu ısı tıcaret olarak dusunmuyoruz dıyor aynen boyle soyledı.daraltma yapılmayadabılır olmasada olabılır o yuzden orasını bence cok dusunmeyın dedı. 4 5 yıldır ılıskı anlamında hıc bısey yasamdım dedım oda bır kıstas degıl dedı.ancak benım sımdı kafamı bulandıran fıyat totalde 2200 lıraydı??? sımdı ıslemler tavan yaptı daraltmada olmayabılır dedı.e bır oncekı konusmamda flep yontemınde daraltma yapılmak zorunda fılan demıstı.neyse yaa ben kısaca bu adama gıdecem dırekt kendım muayeneye gıdıcem..herseyı sıze yazarım.ayrıca burcu aslanlada konustum daraltmayla bırlıkte flep yontemı dıkme ıslemıne 2800 lıra fıyat cektııı!...yaz gelıyor ya ısler artıyor tabı onlarda ucretlerı artırdı.korkut bey eşide 2500 dedı son rakam..sıslı medde 1300 dıyor ? kafam bır mılyon oldu!
arkadaşlar bugun aksam akın beyle bızzat tekrar konustum..oncelıkle sıze enteresan bırseyden bahsedıcem..gecen konustugumda 2200 daraltmayla demişti.fakat bugün aradım en az dugununuze 2 ay en fazla 4 ay olması grek dedı .dokulara gore değişiklik gösterirmiş ıyılesme suresı.kalıcı flep yontemınde daraltma olması gerekmez dedı.ben kurtaj oldugumu soyledım.kurtaj olmus olabılırsın daraltmaya gerek olmayabılır gormem lazım dedı.ama daraltma operasyonunu extra yaptırırsan 1500 ıle 2500 arasında deısıklık gosterır dedı!!!! yanı hem kalıcı dıktırme 1300 dıyor daraltmaylada 2500 olsa 3700 maksımum rakamdan bahsedıyoruz!:..ne bu şimdi çözemedim neden boyle değişti bırden.adam her turlu kanama gerceklesır dıyor!tutmazsa dıger ıslemler destek ıslemlerı ucretsız karsılanır dıyor...bız bu ısı tıcaret olarak dusunmuyoruz dıyor aynen boyle soyledı.daraltma yapılmayadabılır olmasada olabılır o yuzden orasını bence cok dusunmeyın dedı. 4 5 yıldır ılıskı anlamında hıc bısey yasamdım dedım oda bır kıstas degıl dedı.ancak benım sımdı kafamı bulandıran fıyat totalde 2200 lıraydı??? sımdı ıslemler tavan yaptı daraltmada olmayabılır dedı.e bır oncekı konusmamda flep yontemınde daraltma yapılmak zorunda fılan demıstı.neyse yaa ben kısaca bu adama gıdecem dırekt kendım muayeneye gıdıcem..herseyı sıze yazarım.ayrıca burcu aslanlada konustum daraltmayla bırlıkte flep yontemı dıkme ıslemıne 2800 lıra fıyat cektııı!...yaz gelıyor ya ısler artıyor tabı onlarda ucretlerı artırdı.korkut bey eşide 2500 dedı son rakam..sıslı medde 1300 dıyor ? kafam bır mılyon oldu!
Şişli Med kredi kartına da taksit yapıyor diye biliyorum,Burcu Hanım da yok sanırım kart olayıcanım sen hangı doktorla konustun..ben sıslı med e kadar kıldım.eksıgım var 700 lıra kadar onu ayarladıgım an gıdıcem..sıslı med para konusunda kolaylık saglıyormu gercı onuda bılmıyorum..ya hanı dogum yapmıs kadına bıle uygulanabılıyodu bu operasyon ben anlamıyorum yaa.bende de 3 yırtık var ve 4 sene once olmustu ılk nısanlımla bırlıkte olallı.4 yıldırda asla kımseyle ne de sımdıkı nısanlımla hıcbısey yasamadım.bılmem benımde eskı yırtık sayısılırmı ne dıcek cok merak edıyorum.eger olakı bana da tutmaz derse nısanlımı nasıl hangi yalanla bırakıcam bılmıyorum :'(((
bu stres bıtmıyor karmende..kendı kendıme bela okumaktan ben usandım..rabbım alsında canımı dıyorum.kurtulayım.
her kafadan bır ses cıkıyor.artık yoruldum ben ya.bu işkence bıtsın.ya oyle bısey kı yaptırıp tutmazsa dıye dusunuyorum.naparım ben o gece? nasıl hesap veririm.birde bana okdr ınnaıyorkı oyle yalanlar soyledım kı ona.bu benım sonum olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?