operasyon yaptıranlar,lütfen yardım!!!!

Canım o 3 gün önce çağırma durumu bence şöyle.Eğer sen için rahat etsin istiyorsan ve emin olmak istiyorsan gidiyorsan doktora.Doktorların çağırma sebebi bu.Ayrıca kliniklerde işlem kayıt altına alınıyor.Bu tarafta beni biraz korkuttu.Ne bilim ya kararsız kaldım.Korkut Beye yaptıran arkadaş memnun kaldı.Korkut Bey kendiside daha önce sorun yaşamadıklarını söylüyor.Bende çok kararsızım ama hangisinden emin olucaz bilemiyorum.

ebru hanım kayt altına almıyr diye biliyrm cnm ben .sisli med yada akın bey alıyrmuymus??

Sonuçta sisli med klinik ve mutlaka alıyordur kayıt altına.Ben korkut arslanla görüştüm.kendisine birkaç mail attım.attığım sorulara da yanıt döndü.3 gün önce gelme olayınıda sordum.Cevap gelsin sizinlede paylaşıyor olurum.Aranızda akın beyle konuşan var mı?Sorularınız ve aldığınız cevaplar nedir?Bilgilerinizi paylaşın arkadaşlar.İnternetten falan kulaktan dolma şeyler öğrenip düşünüp düşünüp deli oluyoruz.En iyi yol,doktorlar ile konuşmak.

canım bana sorduysan eğer bursa'da yaptırdım ben, doç.dr.murat aslan

Kızlar benim sorularım ve aldığım yanıtlar,sizinlede paylaşmak istedim.

1.İşlem yapıldıktan sonra mesela 1 yıl sonra evleniceksek bile kanama gerçekleşir mi?

2.Evlilikten 3 gün önce kesinlikle gelmek gerekir mi?

Ameliyattan sonra ne zaman evlendiğiniz önemli değildir, ilk ilişkide mutlaka kanama olur. Son kontrole 3 -4 gün önce çağırmamızdaki sebep ameliyat öncesi dokularda esneme vs gibi bir durum olup olmadığını anlamak, erimeyen dikişler varsa bu dikişleri almaktır. Ameliyata kadar ameliyat sonrası da çok önemlidir,kaldı ki biz herzaman hastalarımızın yanında olamadığımızdan ameliyat sonrası enfeksiyon vs gibi bir problemle karşılaşıp karşılaşmadıklarını bilemeyiz. Bazı hastalarımız ameliyat sonrası da sürtünme yoluyla ilişki yaşayabilmekte ve bu durum da ameliyat alanında esnemelere, açılmalara neden olabilmektedir. Biz ilk gecede kanama meydana gelmesini garanti altına almak amacıyla son kontrolde hastalarımızı görmek istiyoruz, bu şekilde verilen ilaçları düzenli olarak kullanır ve kontrole gelirseniz mutlaka kanama meydana gelecektir, bunun garantisini veriyoruz.
Ameliyatı nerede veya kime yaptırırsanız yaptırın sizi çağırmasalarda ilk gecenizde problem yaşamamanız için mutlaka kontrole gitmenizi öneririm.

hangi doktora sordun canım?

evet cnm hngi doktr bu? merak ettim .. dokulardaki esnemeler nasıl oluyr die düşündüm ..
aklıma su geldi ben internette bi amelyt izlemstm hymenoplsti amelyatı kızlar..
hani ordan kan gelmesi için ; aralık bırakıp dikiyorlar ya en azndan benm izledgm video öyleydi .. esneme orda acıklık bıraktıkları için olablr ?? die düşündümm..

hangi doktora sordun canım?

kızlar sanırım enfeksiyon oluşumuna bağlı esnemeler oluşabiliyor.yani sonuçta biliyorsunuz normalde bile idrar yolundan falan enfeskiyon olabiliyor ama sonuçta bizim durumumuz için bu daha hassas bir konu.Korkut Arslana sordum kızlar.Yani hakta verdim ve verdiği cevapta mantıklı geldi.Ben çalışıyorum ve işten izin düğünden anca 2 gün önce alabilirim diycem ve 3-4 gün önceden kontrolümü yaptırıp izne ayrılıcam.En mantıklısı böyle.Yani bir şekilde olmadı bir arkadaşla falan çıkıcam bişey bakmaya almaya,provaya bilmem ne diye.Çokta zor birşey değil.Yani gerçekten bana gelme bile dese doktor ben bunu 5-6 ay önceden yaptıracağım için mutlaka kontrole giderim.Böyleyken stresliyim ozaman içim rahat olsun bari.Sonrası zaten allah kerim.Doktor garanti veriyor.Sonuçta garanti veriyorum diyor.Yani ben bu adamı kalkıp mahkemeye bile verebilirim dimi???Neden garanti versin.Adam haklı sürtünme yoluyla ilişkiye giriyor bazı hastalarımız diyor.O da her ihtimali göz önüne alıyor.

ben bu amelytı olup sürtnme yoluyla ilşkye girenin aklından şüphe edrm ..
yani evlenmden önce .. (dgru anladysam tabi)
sen git o kdr amelyt ol ...
dikkt etmen gerekrken aynı hatayı yap ..

ben bu amelytı olup sürtnme yoluyla ilşkye girenin aklından şüphe edrm ..
yani evlenmden önce .. (dgru anladysam tabi)
sen git o kdr amelyt ol ...
dikkt etmen gerekrken aynı hatayı yap ..

evet haklısın canım ama demek ki herkes bizim gibi korkmuyor yada bazı kişiler çok cesaretli.Benim biraz olsun doktor ile görüştükten sonra içim rahat etti.Sorun yaşayan hastamız olmadı,dediklerimizi yaptığınız ve kontrollerinize geldiğiniz sürece problem yaşamayacaksınız garanti veriyoruz dedi.operasyonu kime nerde yaptırırsanız yaptırın gelmeyin deseler bile mutlaka gidin şu şu sebepler olabiliyor dedi.okuduğum ve edindiğim bilgilerden sonra aklıma baya bi yattı.yani bana farklı bir cevap vermiş olsaydı bazıları öyle yalan söylüyor falan deseydi kesinlikle inanmazdım ama kim olursa olsun size gelmeyin deseler bile son kez kontrole gitmenizi öneririm demesi bana yakın ve sıcak geldi.zaten en fazla bi saat ortadan kaybolucaz.bu işin garantisini istiyosak ve üzülmek istemiyorsak bir buna uymak zorundayız.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.Ben son bir haftadır araştırmaktan deliye döndüm.Dün ilk kez rahat bir uyku uyudum ve bu sabah içim biraz olsun rahat hissederek uyandım.

canım sen hangı doktorla konustun..ben sıslı med e kadar kıldım.eksıgım var 700 lıra kadar onu ayarladıgım an gıdıcem..sıslı med para konusunda kolaylık saglıyormu gercı onuda bılmıyorum..ya hanı dogum yapmıs kadına bıle uygulanabılıyodu bu operasyon ben anlamıyorum yaa.bende de 3 yırtık var ve 4 sene once olmustu ılk nısanlımla bırlıkte olallı.4 yıldırda asla kımseyle ne de sımdıkı nısanlımla hıcbısey yasamadım.bılmem benımde eskı yırtık sayısılırmı ne dıcek cok merak edıyorum.eger olakı bana da tutmaz derse nısanlımı nasıl hangi yalanla bırakıcam bılmıyorum :'(((

arkadaşlar bugun aksam akın beyle bızzat tekrar konustum..oncelıkle sıze enteresan bırseyden bahsedıcem..gecen konustugumda 2200 daraltmayla demişti.fakat bugün aradım en az dugununuze 2 ay en fazla 4 ay olması grek dedı .dokulara gore değişiklik gösterirmiş ıyılesme suresı.kalıcı flep yontemınde daraltma olması gerekmez dedı.ben kurtaj oldugumu soyledım.kurtaj olmus olabılırsın daraltmaya gerek olmayabılır gormem lazım dedı.ama daraltma operasyonunu extra yaptırırsan 1500 ıle 2500 arasında deısıklık gosterır dedı!!!! yanı hem kalıcı dıktırme 1300 dıyor daraltmaylada 2500 olsa 3700 maksımum rakamdan bahsedıyoruz!:..ne bu şimdi çözemedim neden boyle değişti bırden.adam her turlu kanama gerceklesır dıyor!tutmazsa dıger ıslemler destek ıslemlerı ucretsız karsılanır dıyor...bız bu ısı tıcaret olarak dusunmuyoruz dıyor aynen boyle soyledı.daraltma yapılmayadabılır olmasada olabılır o yuzden orasını bence cok dusunmeyın dedı. 4 5 yıldır ılıskı anlamında hıc bısey yasamdım dedım oda bır kıstas degıl dedı.ancak benım sımdı kafamı bulandıran fıyat totalde 2200 lıraydı??? sımdı ıslemler tavan yaptı daraltmada olmayabılır dedı.e bır oncekı konusmamda flep yontemınde daraltma yapılmak zorunda fılan demıstı.neyse yaa ben kısaca bu adama gıdecem dırekt kendım muayeneye gıdıcem..herseyı sıze yazarım.ayrıca burcu aslanlada konustum daraltmayla bırlıkte flep yontemı dıkme ıslemıne 2800 lıra fıyat cektııı!...yaz gelıyor ya ısler artıyor tabı onlarda ucretlerı artırdı.korkut bey eşide 2500 dedı son rakam..sıslı medde 1300 dıyor ? kafam bır mılyon oldu!

Canım ben şişlimedi düşünmüştüm ama bak şimdi yok öyle yok böyle diyorlar.Klinikler birazda ticaret maksatlı yapıyor ben araştırdığım ve sorduğum kadarıyla buna inandım.Diğer araştırmalarımda ise Burcu Hanım ve Korkut Bey arasında kalmıştım ama Korkut Beyde karar kıldım.Memnun olmayana pek rastlamadım.Hem daha uzun süredir yapıyor ve hastalarıda tavrı konusunda çok memnun.İlaçlar ve söylenenler uygulandığı takdirde kendiside garanti veriyor ve fiyat olarak ortalama 1800-2200 arası rakam veriyor ve indirimde uyguluyor.Biraz şöyle düşünün derim.Bu işin belli bir tutarı yok.Ortalama olarak verilen fiyatlar bu ama doktorla birebir görüşmede fiyatı aşağıya çekebiliyorlar.Doktor çok para göz değilse ve birazda paralı olmadığımızı anlarsa inebiliyor.Bir arkadaşımın kuzeni görüşmüştü.Ona 5000 fiyat vermişler ama telefondaki konuşmanın seyrindede 1500 son fiyat verilmiş.Yani ortalama olarak her iki işlem için 1800 biriktirip atın kenara.Sonrada pazarlığa girin derim.Ben öyle yapmayı düşünüyorum.Ayrıca geçenlerde yazdığım gibi.Doktorla yapmış olduğum görüşme neticesinde kendisi son kontrole nerde ve kime yaptırırsanız yaptırın mutlaka gelmeyin deselerde gidin diyor.Çünkü işlemde sonraki dönemlerde yanınızda olmuyoruz ve enfeksiyondan dolayı bir olumsuzluk varsa önlem alınmalı diyor.Ayrıca sürtünme yoluya-la ilişki yaşayanlarda oluyormuş ve bu nedenle esneme olabiliyormuş.Sonuçta ne kadar ameliyat olursa olsun ve garanti verilirse verilsin,çok hassas bir işlem ve doğal yapımız gibide değil.Benim düşüncelerim bu yönde.Ben eski erkek arkadaşımla belli belirsiz bişeyler yaşadım ve korkudan doktora gittiğimde zar yapımın yarım ay şeklinde olduğunu ve bakire olduğumu öğrendim.Doktor bana çok şanslısın es kaza bir ilişki yaşasan ve ayrılsan ilerki ilişkinde sorun olmaz dedi bozulmayacağından.Doğuma kadar zarın bozulmayabilir ama belli olmaz bir ilişkinde de bozulabilir tam zara denk gelirse dedi.Gel gelelim ben şimdi bu durumumu bile bile evlilik yapmak istemiyorum.Çünkü kan gelmeyeceğini düşünüyorum ve gelmediğinde ilk gece evleneceğim kişinin suratıma şüphe ile bakmasını düşünmek istemiyorum.Olaki şüphe duymadı ama bu kez ben kendi kendimi yiyeceğim acaba içine kurt düştümü diye.Erkekler bu konularda hassas çünkü.Doktora gitme durumu olsa ve doktor durumu anlatsa yapısı esnek hala bakire dese bile ben bu kezde o gece yaşadığım üzüntü ile kalacağım.Sırf bu sebepten dolayı herşey normal seyrinde gitsin böyle bir sıkıntı yaşanmasın diye bu işlemi yaptırmak istiyorum.Çok zor bir durum,bir yandan onu kandırcak mıyım düşüncesi bir yandanda yapmazsam olabileceklerin varsayımı arasında gidip geliyorum.Eğer yaptığım bir hata ise Allah affetsin.Ama eski erkek arkadaşımla yaşadığım o belli belirsiz olay benim için ilk ve sondu.Bir daha asla böyle bir girişimde bulunmadım ama dilerdim ki hiç böyle bir duruma girmemiş olsaydım ve doktora gitmek zorunda kalıpta zar yapımı bilmeseydim.Belki ozaman gerçekten durumumu bilmediğim için başka olurdum başka davranırdım.Ama bunu bile bile farklı davranamam.Öyle anlatmak istedim içimdekileri sizlere.
Umarım sorunsuz şekilde altından kalkarız bu işin.Aslında X doktor Y doktor olayı yok.Araştırdığımız yerler uzun sürelerdir piyasada olan doktorlar ve sorun yaşansa zaten piyasada kalamazlardı.Beni arkadaşım unkapanında bir doktor ile görüştürmüştü telefonda.Adamın ofisinin bulunduğu yer önce içime sinmedi semt olarak.Sonrada telefondaki konuşması,resmen gerdeğe girdiğinde kan gelir.Kalıcıyı boşver geçici yapalım.Kalıcıyı yaparsak sevgilinle sevişme,oranı elletme tarzında açık seçik bir konuşmaydı ve çok kötü hissetmiştim kendimi telefonda olduğum halde.Nerdeyse yüzüne bakma hemen bozulur dikilen yer diyecekti.1-2 ay sonra doktorun yasal olmayan kürtajdan içeri alındığını duyduk haberlerde.Zaten daha önceden de vukuatlıymış.İç güdülerinize güvenin.Az çok insanların konuşma tarzından bulundukları semt ve geçmişlerinden anlarsınız.Burcu Hanımın ofisi Bakırköyün göbeğinde ve uzun zamandırda ofisi orada.Korkut Beyin ofiside Şişli Etfale yakın çok kötü olayları olsa acaba kocaman bir hastane etrafında barındırırlarmıydı diyede düşündüm.Nedenini bilmiyorum ama benim hislerim Korkut Beyden yana.Bilemiyorum herşey olacağına varır.Hepimiz için en hayırlısı olsun.Benim evlilik durumum seneye mayıs gibi falan olucak.Ben Eylül-Ekim gibi yaptırmayı düşünüyorum.Çokta uzun süre olmasın arada,zaten paramıda anca ozaman denklerim.İlk gecede sorunsuzca şu olayı atlatsam tüm bu stresi korkuları üzüntüleri silip atmak istiyorum hayatımdan.
Tek istediğim bir parça sevgi,bir parça huzur ve bir parça mutluluk.Hepiniz için herşey istediğiniz gibi olur umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Burcu Hanıma ben de muayene oldum ve fiyatı kişinin zar yapısına göre veriyor.. Fiyatların 2000-2500 arası değiştiğini bana 2000 tl ye yapabileceğini söyledi,daraltmadan bahsetmedi zaten aktif bir ilişki hayatım olmadığından gerekte yok dedi.. Geçici de olsa kalıcı da olsa bi sorun yaşamayacağımın garantisini verdi.. Ama dediğim gibi fiyatları kişiye göre veriyo,birçok ilişkiye girmiş biri ile bir kez girmiş birine aynı fiyatı vermiyo.. Şişli Med ise direk genel konuşuyo mail yoluyla sormuştum geçici 1000 flep yöntemi 1300 yazmışlar.. Daraltma da olursa diye bir ekleme yapmamışlar ben de Şişli Mede muayene olmak istiyorum kafamdaki soru işarelerini netleştirmek için iki doktora sormam gerekiyo.. Allah yardımcımız olsun,hangisi hayırlıysa onda yaptırmamızı nasip etsin..

Şişli Med kredi kartına da taksit yapıyor diye biliyorum,Burcu Hanım da yok sanırım kart olayı

Kızlar napıcaz biz?Bazen unutuyorum zamanı gelince halledicem diyorum,bazende napcam diye düşünüp deli oluyorum.Nezaman bitecek bu stres?

bu stres bıtmıyor karmende..kendı kendıme bela okumaktan ben usandım..rabbım alsında canımı dıyorum.kurtulayım.

her kafadan bır ses cıkıyor.artık yoruldum ben ya.bu işkence bıtsın.ya oyle bısey kı yaptırıp tutmazsa dıye dusunuyorum.naparım ben o gece? nasıl hesap veririm.birde bana okdr ınnaıyorkı oyle yalanlar soyledım kı ona.bu benım sonum olur.

bu stres bıtmıyor karmende..kendı kendıme bela okumaktan ben usandım..rabbım alsında canımı dıyorum.kurtulayım.

Canım Allah korusun ne ölümü?Öyle şeyler deme lütfen.Birbirimize destek olucaz ve inşallah bu stresli yazışmaların ardından güzel haberlerimizi ileteceğiz birbirimize.Benim erkek arkadaşımda bana çok güveniyor.Bu korku dışında da güvenini sarsıcak hiçbirşey yapmadım zaten ama işte sırf bu durum öyle içimi kemiriyor ki,hep aklımın bir köşesinde.Aslında psikolojik olarak çok fazla kendimizi şartlandırırsak kötü olabilir.Biraz olsun içimizi rahat tutmamız lazım.Aslında herşey yaptırana kadar.Yaptırdıktan sonra yolu yarıladık demektir.Forumlarda yaptıran ve bizim gibi daha önceden stres yaşayıp ilk gecesini atlatan birçok arkadaş var.Onları okudukça biraz olsun içim rahatlıyor.Umarım bizede nasip olur gülmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…