operasyon yaptıranlar,lütfen yardım!!!!

teşekkür ederim canım. bende sen gibi o heyecanı yaşamak istiyorum. gerçi senin hayatında biri var. bak minikperime tedirgindi ama her zaman umutluydu şimdi de mutlu :)

Evet minikperim hep umutluydu,tedirgin olduğu zamanlarda çoktu ama mücadeleyi hiç bırakmadı.. Sonunda o arzuladığı mutluluğa kavuştu çok şükür.. Rabbim bizede yaşatsın o mutluluğu inş :))

Eski zamanlarda bir kral,saraya gelen yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş,kendisi de pencereye oturmuştu.Bakalım neler olacak diye gözlüyor.Ülkenin en zengin tüccarları,en güçlü kervancıları,saray görevlileri birer birer gelmişler,sabahtan öğlene kadar.Hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girmişler.Pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirmiş.Halkından bu kadar vergi alıyor,ama yolları temiz tutamıyor diye.Sonunda bir köylü çıka gelmiş.Saraya meyve ve sebze getiriyormuş.Sırtındaki küfeyi yere indirmiş iki eli ile kayaya sarılmış ve ıkına sıkına itmeye başlamış.Kan ter içinde kalmış ama sonunda kayayı da yolun kenarına çekmiş.Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereymiş ki,kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu görmüş.
Keseyi açmış ve kese altın doluymuş.Bir de kralın notu varmış içinde.'Bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir.'diyormuş.
Köylü,bügün dahi pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı.
'Her engel,yaşam koşullarımızı daha da iyileştirecek bir fırsattır.'

Öyle paylaşamak istedim sizlerle kızlar...

Kızlar yarın gidiyorum Akın Beye.. Aslında muayene amaçlı gidicem ama gitmişken gerek var derse yaptırayım mı ne dersiniz.. Bir an önce geçsin gitsin iyileşeyim diyorum. Burada da düğüne yakın yaptırın öncesinde yaptırmayın diyenler de oldu fleep yaptırdığıma pişmanım diyenler de,iyiki yaptırmışım diyenler de.. Düğüne kadar hep hareketlerim kısıtlı mı kalacak yaptırırsam. Ne zaman evleneceğim de belli değil ki :(( 3-5 ay da olabilir 1 yıl da

Sonunda yaptırdım.. İnanın hiç zor bir operasyon değil.. Hiç korkulacak bi yanı yokmuş.. Flep yönteminde kesinlikle erken yapılması gerekiyormuş en az 5-6 ay öncesinden,ne kadar erken yapılsa o kadar iyi iyileşmeyi görebilmemiz açısından dedi Akın Bey.. Kendinizi hazır hissettiğinizde hemen yaptırın derim.. Sorularınız varsa özelden yanıtlayabilirim..

canım merhabalar...akın bey neler soyledi..en az 6 ay once ıse en cok ne zaman yapılması gerek benım evlılık nısan soz konusu bıle degıl.. ben bu ay ıcınde yapacagım ınsallah..ve ucretını soracaktım ne kadar a mal oldu

canım merhabalar...akın bey neler soyledi..en az 6 ay once ıse en cok ne zaman yapılması gerek benım evlılık nısan soz konusu bıle degıl.. ben bu ay ıcınde yapacagım ınsallah..ve ucretını soracaktım ne kadar a mal oldu

Bunun bir süresi yok dedi tatlım 1 sene 2 sene farketmez sonrasında kanama olur dedi zaten o bolgedeki dokular kaynadıktan sonra düşme çarpma o bölgeye baskı olmadığı sürece kendiliğinden esnemez dedi..ve kesinlikle flep daha garanti dedi çünkü geçici de kontrol etme şansımız yok ve daha az ip kullanıyoruz dedi,işlemden 1 saat sonra bile ne olacağı bilinmez dedi..

canım geçmiş olsun, ben de şişli de yaptırmayı dşünüyorum operasyonu. k. aslan'ı düşünüyordum ama akın bey'in daha fazla rağbet gördüğünü farkettim bu sitede, neden kendisini tercih ettin beni de aydınlatır mısın. çok mutlu oldum senin adına, inş ben de kurtulurum bu dertten bir an önce. düğünüm belli deil, 1 yıl içinde de olabilir 2 yıl içinde de. benim tercihim olmayan bu du durumu bir an önce unutup mutlu olmak istiyorum :(

canım geçmiş olsun, ben de şişli de yaptırmayı dşünüyorum operasyonu. k. aslan'ı düşünüyordum ama akın bey'in daha fazla rağbet gördüğünü farkettim bu sitede, neden kendisini tercih ettin beni de aydınlatır mısın. çok mutlu oldum senin adına, inş ben de kurtulurum bu dertten bir an önce. düğünüm belli deil, 1 yıl içinde de olabilir 2 yıl içinde de. benim tercihim olmayan bu du durumu bir an önce unutup mutlu olmak istiyorum :(

Teşekkürler, Diğer doktorların genellikle evlilikten 3 gün önce çağırdığını duydum.. Akın beyde öyle bir durum yok eğer tuttuysa çarpma düşme olmadığı sürece bir daha gitmeye gerek kalmıyo.. Tercihimi o nedenle kendisinden yana kullandm.. Dilerim kurtulursun sende

klinikte kayıt alınıyor mu peki, bir de operasyonu akın bey'e yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? çok soru soruyorum biliyorum ama benim için çok önemli. inş kurtulurum dediğin gibi.

klinikte kayıt alınıyor mu peki, bir de operasyonu akın bey'e yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? çok soru soruyorum biliyorum ama benim için çok önemli. inş kurtulurum dediğin gibi.

Sadece isim ve doğum yılı sordular soyismini vermene gerek yok.. Evet Akın beye yaptırıp kurtulan oldu cnm.. onlardan da cesaret aldm zaten..

ben de akın bey'e yaptırabilirim öyleyse, k. aslan'ı çok araştırmıştım sonuç alanlar fazlaydı ama akın beyle ilgili fazla bir şey bilmiyorum. ücret de daha uygun sanırım akın bey de, sakıncası yoksa sen ne kadar ödedin paylaşabilir misin? yaşadığım yere yakın olduğu için de korkuyorum tanıdık filan görür müyüm diye. ne zormuş ya bir an önce yaptırıp kurtulmak gerek.

ben de akın bey'e yaptırabilirim öyleyse, k. aslan'ı çok araştırmıştım sonuç alanlar fazlaydı ama akın beyle ilgili fazla bir şey bilmiyorum. ücret de daha uygun sanırım akın bey de, sakıncası yoksa sen ne kadar ödedin paylaşabilir misin? yaşadığım yere yakın olduğu için de korkuyorum tanıdık filan görür müyüm diye. ne zormuş ya bir an önce yaptırıp kurtulmak gerek.

canım merhaba bana da yakın şişli med akın bey mi yoksa korkut aslanmı bende yaptırmak istiyorum.ankarayı çok düşündüm hatta randevu aldım ama gidemedim böyleyken gidemiyosam düğünden 3 gün önce nasıl giderim ya onu düşündüm korkut aslanmı akın beymi karar veremedim bende gelişmelerden haberdar edersen beni sevinirim

aynen ben de ikisi arasında kaldım, korkut bey'in eşini de düşünmüştüm ama bakırköy'e gidip gelmek zor olur diye düşündüm. evet canım birbirimizi haberdar edelim mutlaka, belki birlikte karar veririz. çok zor bir durum, daha 1 yıl öncesine kadar bu forumu okuyup üzülüyordum buradaki arkadaşlar için, ve bir kaç ay önce benim başıma geldi. üzüldüğüm nokta da daha önce bahsettiğim gibi hiç haketmediğim şeylere maruz kalmam. umarım hepimiz kurtuluruz bu dertten ama öyle ama böyle. korkut bey hakkında da akın bey ahkkında da olumsuz bir şey duymadım.

aynen ben de ikisi arasında kaldım, korkut bey'in eşini de düşünmüştüm ama bakırköy'e gidip gelmek zor olur diye düşündüm. evet canım birbirimizi haberdar edelim mutlaka, belki birlikte karar veririz. çok zor bir durum, daha 1 yıl öncesine kadar bu forumu okuyup üzülüyordum buradaki arkadaşlar için, ve bir kaç ay önce benim başıma geldi. üzüldüğüm nokta da daha önce bahsettiğim gibi hiç haketmediğim şeylere maruz kalmam. umarım hepimiz kurtuluruz bu dertten ama öyle ama böyle. korkut bey hakkında da akın bey ahkkında da olumsuz bir şey duymadım.

bakırköy olması problem değil benim için taksiye atlar giderim ama ankaraya gidemem düğünden 3 gün önce ben akın beyle ilgili hiç birşey duymadım korkut aslanı duydum ama.

k. aslan ı daha çok duydum ben de, akın bey i de bu siteden öğrendim, ona işlem yaptıran arkadaşlar var. aslında klinik olması beni düşündürüyor, k. aslan'ın muayenehanesi daha sakindir sanki. tanıdık görmekten bile çekiniyor insan.

ben 1.500 ödedim cnm muayeneyle birlikte.. yaptırdıktan sonra en zor kısmını atlatmış olmanın verdiği rahatlık oluyo,sadece kontrol kalıyo..bakalım ne sonuç alıcam..

Back
X