şu an dişim ağrıyor inan bundan daha kötü olamaz. ağrıya dayanacağız yeter ki sonu istediğimiz gibi olsun
Geçmiş olsun tatlım.. Doktorum da ağrı kesici verir herhalde bana o daha iyi bilir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an dişim ağrıyor inan bundan daha kötü olamaz. ağrıya dayanacağız yeter ki sonu istediğimiz gibi olsun
Geçmiş olsun tatlım.. Doktorum da ağrı kesici verir herhalde bana o daha iyi bilir..
teşekkür ederim canım. bende sen gibi o heyecanı yaşamak istiyorum. gerçi senin hayatında biri var. bak minikperime tedirgindi ama her zaman umutluydu şimdi de mutlu :)
Evet minikperim hep umutluydu,tedirgin olduğu zamanlarda çoktu ama mücadeleyi hiç bırakmadı.. Sonunda o arzuladığı mutluluğa kavuştu çok şükür.. Rabbim bizede yaşatsın o mutluluğu inş :))
amin inşallah. insan hep diken üstünde duruyor malesef
canım merhabalar...akın bey neler soyledi..en az 6 ay once ıse en cok ne zaman yapılması gerek benım evlılık nısan soz konusu bıle degıl.. ben bu ay ıcınde yapacagım ınsallah..ve ucretını soracaktım ne kadar a mal oldu
canım geçmiş olsun, ben de şişli de yaptırmayı dşünüyorum operasyonu. k. aslan'ı düşünüyordum ama akın bey'in daha fazla rağbet gördüğünü farkettim bu sitede, neden kendisini tercih ettin beni de aydınlatır mısın. çok mutlu oldum senin adına, inş ben de kurtulurum bu dertten bir an önce. düğünüm belli deil, 1 yıl içinde de olabilir 2 yıl içinde de. benim tercihim olmayan bu du durumu bir an önce unutup mutlu olmak istiyorum![]()
klinikte kayıt alınıyor mu peki, bir de operasyonu akın bey'e yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? çok soru soruyorum biliyorum ama benim için çok önemli. inş kurtulurum dediğin gibi.
ben de akın bey'e yaptırabilirim öyleyse, k. aslan'ı çok araştırmıştım sonuç alanlar fazlaydı ama akın beyle ilgili fazla bir şey bilmiyorum. ücret de daha uygun sanırım akın bey de, sakıncası yoksa sen ne kadar ödedin paylaşabilir misin? yaşadığım yere yakın olduğu için de korkuyorum tanıdık filan görür müyüm diye. ne zormuş ya bir an önce yaptırıp kurtulmak gerek.
aynen ben de ikisi arasında kaldım, korkut bey'in eşini de düşünmüştüm ama bakırköy'e gidip gelmek zor olur diye düşündüm. evet canım birbirimizi haberdar edelim mutlaka, belki birlikte karar veririz. çok zor bir durum, daha 1 yıl öncesine kadar bu forumu okuyup üzülüyordum buradaki arkadaşlar için, ve bir kaç ay önce benim başıma geldi. üzüldüğüm nokta da daha önce bahsettiğim gibi hiç haketmediğim şeylere maruz kalmam. umarım hepimiz kurtuluruz bu dertten ama öyle ama böyle. korkut bey hakkında da akın bey ahkkında da olumsuz bir şey duymadım.
ben de akın bey'e yaptırabilirim öyleyse, k. aslan'ı çok araştırmıştım sonuç alanlar fazlaydı ama akın beyle ilgili fazla bir şey bilmiyorum. ücret de daha uygun sanırım akın bey de, sakıncası yoksa sen ne kadar ödedin paylaşabilir misin? yaşadığım yere yakın olduğu için de korkuyorum tanıdık filan görür müyüm diye. ne zormuş ya bir an önce yaptırıp kurtulmak gerek.