operasyon yaptıranlar,lütfen yardım!!!!

ben 1.500 ödedim cnm muayeneyle birlikte.. yaptırdıktan sonra en zor kısmını atlatmış olmanın verdiği rahatlık oluyo,sadece kontrol kalıyo..bakalım ne sonuç alıcam..

içini ferah tut arkadaşım sonuç olumlu olacak bence, çok yaygın bi işlem ve bahsettiğimiz doktorlar oldukça deneyimli bu konuda. yanımda parayla mı gideyim ki, aynı gün içinde bitirmiş olurum hepsini.

içini ferah tut arkadaşım sonuç olumlu olacak bence, çok yaygın bi işlem ve bahsettiğimiz doktorlar oldukça deneyimli bu konuda. yanımda parayla mı gideyim ki, aynı gün içinde bitirmiş olurum hepsini.

İnş cnm,hepimiz atlatıcaz.. Bence parayla git, bulunsun yanında belki hemen yaptırmak istersin.. Flep tuttuktan sonra düşme çarpma olmadığı sürece esnemez kendi kendine dedi Akın bey için rahat olsn

İnş cnm,hepimiz atlatıcaz.. Bence parayla git, bulunsun yanında belki hemen yaptırmak istersin.. Flep tuttuktan sonra düşme çarpma olmadığı sürece esnemez kendi kendine dedi Akın bey için rahat olsn

ben de öyle yapmayı düşünüyordum. dikkat edicez artık kendimize, hiç belli olmaz çünkü, 1 yıla kadar da evlenebilirim, 2-3 yıla kadar da.

Benim flep tuttu,yaptırdıktan 3 ay sonra kontrole gittim,kanamamın olacağını söyledi Akın bey,ama yinede düğün öncesi 1-2 ay önce gidip son kez kontrol ettircem,garantiye alalım dedi Akın bey.
Senin dugun varmiydi cnm yakinda pitikarada kayboldu o napti acaba enson onunda tutmustu ama bidaha girmedi bude bisey sorcam akin bey kntrl de ucret aliyomu yada tekrar islem gerekirse

benim flep tuttu,yaptırdıktan 3 ay sonra kontrole gittim,kanamamın olacağını söyledi akın bey,ama yinede düğün öncesi 1-2 ay önce gidip son kez kontrol ettircem,garantiye alalım dedi akın bey.

inşallah herşey gönlünce olur bende karar verdim ağustostan sonra ona gidiyim o zaman değilmi

Senin dugun varmiydi cnm yakinda pitikarada kayboldu o napti acaba enson onunda tutmustu ama bidaha girmedi bude bisey sorcam akin bey kntrl de ucret aliyomu yada tekrar islem gerekirse

tekrar kontrol ücreti ve işlem ücreti almıyo canım,pitikaranında evet tuttu henüz düğünü olmadı

ist 22 ile aynı zamanlarda akın beye flep olmuştuk, banada düğünden 2-3 ay önce gel dedi. bende 2 ay önce gittim şimdilik sorun yok düğünden önce tekrar gel dedi 15 gün önce gelirim dedim 1 hafta önce gel dedi, kanamanın olması önemli dedi, daha 3 ay zaman var esneme falan olabilir dedi, şimdilik herşey yolunda hatta avantajlı durumdasın belki tekrar işlem bile yapmadan göndeririz seni dedi, ama kafamı karıştırdı neden herşey o kadar yolundaysa 1 hafta önce gel dedi.

ist 22 ile aynı zamanlarda akın beye flep olmuştuk, banada düğünden 2-3 ay önce gel dedi. bende 2 ay önce gittim şimdilik sorun yok düğünden önce tekrar gel dedi 15 gün önce gelirim dedim 1 hafta önce gel dedi, kanamanın olması önemli dedi, daha 3 ay zaman var esneme falan olabilir dedi, şimdilik herşey yolunda hatta avantajlı durumdasın belki tekrar işlem bile yapmadan göndeririz seni dedi, ama kafamı karıştırdı neden herşey o kadar yolundaysa 1 hafta önce gel dedi.

Bana da öyle dedi,ne yani beni de mi 1 hafta önce tekrar çağıracak o zaman.. Niye kafa karıştırıcı konuşurlar bilmiyorumki.. :(((

Ameliyat nasıl geçti kızlar ben korkuyorum haziranda yada ağustosta olmak istiyorum akın beyi arayamadım bile psikolojisine girmemek için

Kizlar anladigim kadariyla hepsi dugune engec 1 haftakala cagriyolar zaten ben burcu hanima gittiginde oda son kontrolle gelirsen % 100 kanama garantisi veriyorum demisti benim anladigim kadariyla kan gormek istiyosak hangi doktr olursa olsun dugune bikacgun kala ziyaret etmk zorundayiz Allah yardimcimiz olsun

Kizlar anladigim kadariyla hepsi dugune engec 1 haftakala cagriyolar zaten ben burcu hanima gittiginde oda son kontrolle gelirsen % 100 kanama garantisi veriyorum demisti benim anladigim kadariyla kan gormek istiyosak hangi doktr olursa olsun dugune bikacgun kala ziyaret etmk zorundayiz Allah yardimcimiz olsun

evet hepsi çağırıyo çağırmayan yok ona göre ayarlamalıyız kendimizi.

evet hepsi çağırıyo çağırmayan yok ona göre ayarlamalıyız kendimizi.

ilk başta esneme olmaz demişti ama şimdi esneme olabilir o zamanda operasyon başarılı bile olsa anlamı olmaz diyo. 15 gün önce geleyim dedim bir hafta kala gel 15 gün çok erken dedi. işlemde sorun yoksa neden 15 gün erken olsun ki.
şu anda sorun yok hatta avantajlısın flep tam birleşmez az bi açıklık kalır sende o açıklık yok dedi.

çooook kötü bişey oldu :'( arkadaşımla tartıştık ben işten ayrılıyorum ve bu bir yılda zor biriktirdiğim 3bin lira anca borçlarımı kapatmama yetiyo ben şimdi napıyım nolur bişey söyleyin

ilk başta esneme olmaz demişti ama şimdi esneme olabilir o zamanda operasyon başarılı bile olsa anlamı olmaz diyo. 15 gün önce geleyim dedim bir hafta kala gel 15 gün çok erken dedi. işlemde sorun yoksa neden 15 gün erken olsun ki.
şu anda sorun yok hatta avantajlısın flep tam birleşmez az bi açıklık kalır sende o açıklık yok dedi.

bayanlar bende 2 aydır düşünüyorum bu yöntemi ama vazgeçicem sanırım.çünkü para için kandırılıyormuşuz gibime geldi.eğer ben vakit bulup düğünden 3 gün önce gidebilecek olsam zaten okadar para verip kalıcı yaptırmam.3 gün önce çagırıp yine operasyon yapıyolarmış burada sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla. değermiydi şu yaşadıklarıma kendime kızıyorum.bu operasyonu yaptırıp birliktelikten 3 gün önce doktora gitmeyen arkadaşlar var mı,sonuç ne olmuş onu merak ediyorum

Back
X