• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Operasyondaki eş :(

Allah baslarimizdan ekaik etmesin. Bu dunyadaki en onurlu gururlu mesleklerden biridir. Ama cok net konusacagim simdi cikar yooooo benim esim dunyalar iyisi cok melek gibidiri diyenler. Ama bir askerin 10 yildir hayatindaki esi ve genel olarak bunlarin icindeki biri olarak diyorumki normal degiller. Evlenende gidiyo kafa.gittigimiz dogu gorevleri degil evdeki davranislari adamlarin. Hep sinirli ofke kontrollero olmayan adamlar bunlar. Ne dugunlere gidebiliyosun ne cenazelere. Ailedende uzaksin hep gurbetlere. Degermi ben dunyaya bir kere daha gelsem annem babamdan uzaga gitmezdim bunlarin yasliligida var. Birakmazdim net yakina evlenirdim.askerlerin genc hali iyide olsa uzayan yillarda orta yaslari yada en kotu emeklisinde bile mutlaka sorun cikmistir.ablan kendini uzmesin yani beni seviyormu sevmiyormu kafayi yer yoksa.

Peki şimdi olsa evlenir miydiniz bunu merak ettim

Bu meslek grupları ile evli olanlarda genelde “canı sağolsun, sağ Salim gelsin yeter” düşüncesi oluyor eşlerde. Ben de polis eşiyim, eşim eve gelecek diye beklerken bi an da bi ses duyduk sonra sosyal medya, Tv patlama haberleri, eşim orada görevli aradım müsait değilim dedi kapattı sadece sesini duymak yetti bi yandan acı kayıplar var, bi yandan eşinin sesini duymuşsun mutlusun ama buruksun kimseye yaşatmasın rabbim çok zor bi duygu. Zaten o zamanlarda duygusal moda girmemesi daha iyi sesini duysun yeter, yaşıyor eşi nefes alıyor şükür diyecek ve moral verecek. Hassas davranıyor geride ailesi, eşi var yanyanayken romantik sorularını sorar böyle yapınca aklı onda kalır bu durumda iyi değil aklı geri de kalmamalı ki o ana odaklansın bi anlık dalgınlık büyük sorunlara yol açar.

"Canım aklım hep sende, sana kavuşacağım günlerin hayalini kuruyor ve senin rahat etmen için gece gündüz dua ediyorum. Beni habersiz bırakma lütfen"

Bu kadar.

Allah baslarimizdan ekaik etmesin. Bu dunyadaki en onurlu gururlu mesleklerden biridir. Ama cok net konusacagim simdi cikar yooooo benim esim dunyalar iyisi cok melek gibidiri diyenler. Ama bir askerin 10 yildir hayatindaki esi ve genel olarak bunlarin icindeki biri olarak diyorumki normal degiller. Evlenende gidiyo kafa.gittigimiz dogu gorevleri degil evdeki davranislari adamlarin. Hep sinirli ofke kontrollero olmayan adamlar bunlar. Ne dugunlere gidebiliyosun ne cenazelere. Ailedende uzaksin hep gurbetlere. Degermi ben dunyaya bir kere daha gelsem annem babamdan uzaga gitmezdim bunlarin yasliligida var. Birakmazdim net yakina evlenirdim.askerlerin genc hali iyide olsa uzayan yillarda orta yaslari yada en kotu emeklisinde bile mutlaka sorun cikmistir.ablan kendini uzmesin yani beni seviyormu sevmiyormu kafayi yer yoksa.
E tabiki evlenmezdim bir tane annem babam var hastalansalar kosamiyorum.ailesini cok seven duskun olan tabki evlenmeyecek demiyorum ama ya yakin sehir ya ayni sehir ici olmali bence. Insan kaybedince anliyor malesef

Şımarıklık yapmadı Ablamda yeni iyileşti hasta idi eşiyle birkaç gün konuşmamış tebessüm ederek ben seni çok özledim sende özledin mi demiş... Yani trip atayım diye değil öyle biri zaten değil aramadan eniştemi aramaz bile... Hasta ise söylemez bile aklı kalmasın diye... Teşekkür ederiz fikriniz için hepsi değerli ablam için

Hasta olmasıyla davranışı arasında bir ilişki yok ki...
Koyun can derdinde kasap et derdinde ablanızın yaptığı.
Her hasta olan böyle davranmıyor

Selam hanımlar nasılsınız? Ablam yeni evlendi yaklaşık 2.5 ay oldu, 1 yıllık ilişkiden sonra, ablam ve eniştem görev yerleri farklı bu yaz tayin olursa biraraya gelecekler. Eniştem Hakkari de askeri personel ablamı düşünür hassastır ama dün bulunduğu yerde olaylar olmuş ve yoğun şekilde çalışıyormuş bugün eniştemle konuşmuş
eniştem ;dinlenemedim beynim yorgun toparlanamadım daha demiş ki karakolda kalması için çağrılmış
ablamda : konuşurken ben seni özledim sen özlemedin mi demiş, eniştemde - özleyecek durumda değilim zor durumdayız rol mü yapayım demiş seni seviyorum modun düşmesin beni düşünme düşünsende değişmeyeck buradaki durum demiş telefonu kapatırken eniştem :) eniştem Çok doğrucu ve asker disiplini var. ablam ise çok hassas duygusal telefonu kapattıktan sonra ağlamış beni aradı sorusu şu ki? bu durumda nasıl davranmalı? Şu an eniştem psikolojik olarak yorgun anladığım kadarıyla ve ablam nasıl davranılmasını bilemiyorum diyor sizlere danışayım dedim teşekkür ederim 😍
Emekli bir asker eşi olarak bende düşüncelerimi yazayım.

Zordur bu meslek,ayrılığı yanlız kalmalar bayramı doğumu bunun gibi nedenler.
Bunları kabullenemeyen kadınlar evlenmesin bir zahmet.

Adam ağır psikolojik durumda orada,aşklı meşkli sözleri duyacak halde değil.
Onun istediği sadece moraldir,kadınıda üzgün ve tedirgin olduğunu hissederse bir anlık dalgınlık bile nelere mal olabilir.

Ablanızın yapacağı tek şey ona moral vermek olacaktır..
Güçlü duracak eşinin karşısında.

Selam hanımlar nasılsınız? Ablam yeni evlendi yaklaşık 2.5 ay oldu, 1 yıllık ilişkiden sonra, ablam ve eniştem görev yerleri farklı bu yaz tayin olursa biraraya gelecekler. Eniştem Hakkari de askeri personel ablamı düşünür hassastır ama dün bulunduğu yerde olaylar olmuş ve yoğun şekilde çalışıyormuş bugün eniştemle konuşmuş
eniştem ;dinlenemedim beynim yorgun toparlanamadım daha demiş ki karakolda kalması için çağrılmış
ablamda : konuşurken ben seni özledim sen özlemedin mi demiş, eniştemde - özleyecek durumda değilim zor durumdayız rol mü yapayım demiş seni seviyorum modun düşmesin beni düşünme düşünsende değişmeyeck buradaki durum demiş telefonu kapatırken eniştem :) eniştem Çok doğrucu ve asker disiplini var. ablam ise çok hassas duygusal telefonu kapattıktan sonra ağlamış beni aradı sorusu şu ki? bu durumda nasıl davranmalı? Şu an eniştem psikolojik olarak yorgun anladığım kadarıyla ve ablam nasıl davranılmasını bilemiyorum diyor sizlere danışayım dedim teşekkür ederim 😍

Ablanız asker eşi olmaya uygun değil kusura bakmayın. Asker, polis eşlerinin biraz daha anlayışlı olması gerekiyor. Sonuçta ortada canı var değil mi?
Arkadaşa katılıyorum. Yol yakınken dönsün ablanız bu evlilikten. Yoksa daha çoooooook ağlar. Adam canıyla uğraşıyor, o sırada canım cicim deme vakti değil yani kimse kusura bakmasın.

Doğudayım öğretmenim . Asker ya da polis değilim ama burada bi olay olsun kendi ailemi özlemek aklıma gelmiyor . Ablanız hassas olmasın kötü bir şey dememiş

Back
X