Yani ben 1 Senem dolmadan öğrendim rahim filmi çekilip yaklaşık olarak 1 yıldır deniyorum ben hiç gebe kalamadım yaşadığım bölgede özel hastane de yaptırdım .Merhaba bende t rahimliyim ameliyat olmadım hamile kaldım ama düşük yaptım. Siz kime yaptırdınız? Doktorum hala histereskopi yaptırma bir kez daha dene diyor yine öyle olursa yaparız diyor ameliyatı
Yani ben 1 Senem dolmadan öğrendim rahim filmi çekilip yaklaşık olarak 1 yıldır deniyorum ben hiç gebe kalamadım yaşadığım bölgede özel hastane de yaptırdım .
Ben 20 gün oldu ağır iş yapınca kanamam oluyor maalesef damla damla 1 hafta kadar alt karnım şişmişti . Şimdi iyi hissediyorum doktorum 3 4 ay kendi halime bıraktı olmazsa aşılama deneriz dedi .Kanama 10 güne yakın sürdü ameliyatdan 8 ay sonra hamile kalabildim
Yani ben 1 Senem dolmadan öğrendim rahim filmi çekilip yaklaşık olarak 1 yıldır deniyorum ben hiç gebe kalamadım yaşadığım bölgede özel hastane de yaptırdım .
Hepsine bakıldı şekil bozukluğu da var bende görüntü koydum ekine bakarsanız fark çok fazlaAma t rahim gebe kalmayı engellemez. Gebelik sürecini etkiler. Siz amh a sperm testine baktırdınız mı
Hepsine bakıldı şekil bozukluğu da var bende görüntü koydum ekine bakarsanız fark çok fazla
Amh nedir sizin sperm sonucunuz nedirHepsine bakıldı şekil bozukluğu da var bende görüntü koydum ekine bakarsanız fark çok fazla
Ben bir doktora daha danışmıştım deneyelim daha hamile kalmadın dedi deneme tahtası değiliz zaten ihtimaller dahilinde düşük ve erken doğum riski varmışBenim bu şekilde. Ben hamile kaldım. Betam 2.5 kat arttı çok güzel gidiyordu ama malesef düşük oldu. Bu t rahimden mi oldu bilmiyoruz. Bilemeyeceğiz. Doktorum ısrarla hemen rahim duvarlarına dokunmayalım diyor
Doktor iyi olduğunu söyledi sorun bendeAmh nedir sizin sperm sonucunuz nedir
Doktor iyi olduğunu söyledi sorun bende
2 senedir olmayınca ameliyat oldum bende . Şans işi çünkü biraz t ileAnladım ama t rahim gebe kalmanızı engellemez. Gebe kalırsınız ama gebelik devam etmeyebilir. Sağlıklı doğum yapan insanlar da var t rahimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?