Operatif Histeroskopi / T rahim

Dediğim gibi doktorum da kesin yapalım dememişti ben buna bağlı olur ya da olmaz tekrar düşük yaşarsam pişmsn olmak istemedim. Mesela başka bir doktor rahim filmimi gördü bunun için işleme gerek yokmuş dedi. Başka birisi ise yanlardan düzeltmeye ihtiyaç yokmuş asıl üstten düzeltilmeliymiş dedi. Yani her biri başka yorum yaptı. Bilmiyorum başka da yapaxak bir şey yok şuan. Bekliyoruz eğer gebe kalıp süreç devam ederse burdan paylaşırım. Maalesef deneme yanılma olarak bakıyor doktorlar. Bir daha düşük olsa neye bakacaklar inanın bilmiyorum 🤷‍♀️
Merhaba banada bugün rahmin t sekilinde gibi gördüm ama emin değilim dedi ve emar ilaçlı istededi doktor 3 tane düşük ikisi kürtaj ne yapacağımı bilmiyorum iki hastaneye gidiyorum biri adetliyken gel muayene ol dedi bide rahim filmi digeride baktı işte dedi t şeklinde olabilir dedi korkuttu beni gün verdi

Peki rahim duvarına dokunmayalım diyorlar ama başka türlüde engellemenin kesin bir yolunu söylemiyorlar sürekli dene düşük yap kürtaj ol o da rahime müdahale aslında çok işlem görüyor yine aslında bir ihtimal çözümse yaptırmak en doğrusu gibi geliyor benimde rahim filmimde y şeklinde olduğu söyledi 3 düşüğüm var denedim olmadı başka sorunda bulunamadı demekki bunu denemeliyim korkuyorum ama yapacak bişey yok histeroskopi olan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa sevinirim bazılar tıraşlama yapıyorlar 6 ay bekleme süresi oluyor diyorlar forumda biraz ondan dolayı endişe duydum tüpler açıkken biran önce gebe kalmayı istiyorum
Merhaba bu konuda tülay koldaş hocaya danışmanızı tavsiye ederim mutlaka kendisi çok iyi bir doktor ve herşeyi araştırıp ne olduğunu söylüyor size yaşadığınız yere yakınsa mutlaka görünmenizi tavsiye ederim İstanbul özel Türkiye Hastanesi'nde kendisi Tülay koldaş, bende yeni ameliyat oldum çok güzel geçti şuan iyileşme sürecindeyim. Rahimimde perde vardı onu traşladılar bende 2 yıl boyunca denedim ama hiç gebe kalamadim pkos da var başlangıç seviyesinde doktor ilk önce histeroskopi olmamı önerdi

Merhaba bu konuda tülay koldaş hocaya danışmanızı tavsiye ederim mutlaka kendisi çok iyi bir doktor ve herşeyi araştırıp ne olduğunu söylüyor size yaşadığınız yere yakınsa mutlaka görünmenizi tavsiye ederim İstanbul özel Türkiye Hastanesi'nde kendisi Tülay koldaş, bende yeni ameliyat oldum çok güzel geçti şuan iyileşme sürecindeyim. Rahimimde perde vardı onu traşladılar bende 2 yıl boyunca denedim ama hiç gebe kalamadim pkos da var başlangıç seviyesinde doktor ilk önce histeroskopi olmamı önerdi
Malesef çok uzak şehir olarak bende perde değil sadece Arkuat uterus yani üstten basıklık var birçok doktor normal varyantı diyor rahmin çok dokunmak istemiyor tekrarlayan düşüklerim var bende çok kararsızım bilmiyorum sebep bu mı değil mi net bişey olmaması da beni yoruyor

Back
X