Operatif Histeroskopi Yaptıranlar ya da Yeni Yaptıracak Olanlar

ben dün operasyonlu histeroskoi ile poli aldırdım.genel anestezi ile.ağrım pek yok .sadece aşırı bir kanamam var .normal ped yetmyor.çocuk bezi kullanıyorum.
merak ettiğim ,bu kanamalar sizde ne kadar sürdü...

histeroskopi adeti takip eden kaçıncı gün yapılıyor arkadaşlar?ben de yaptıracağım.rahimin üst tarafında çok az bir yapışıklık var.sanırım tüp bebek denemelerim bundan başarısız oluyor:(((

Arkadaslar ben 2 gün önce çevre hastanesinde prof.Ümit Özekicide histereskopi oldum, anesteziden korkmaya gerek yok, bi iğne yapıyolar hemen uyuyosun, uyanması da kolay. uyanınca ben kustum biraz o kadar. histereskopiden sonra voltaren iğne vurdular.Başka ağrı kesici almadım;2 gündür sızlama var biraz .inşaallah geçer. Allah hayırlısıyla hepimizin dualarını kabul etsin:16:

bana da en başında : adetin bittikten bir hafta içinde olacaksın dediler ancak adetime 1 hafta kala yaptılar ??????

o zaman benimki de operatif histereskopi çünkü ameliyathanede oldu ve anestezi uygulandı ben böyle bişey beklemediğim için çok korkmuştum ama korkacak bişey yokmuş çünkü hiç bişey anlamadım uyandığımda herşey bitmişti. benim doktorum ayakta kalma çalışma dinlen gibi şeyler söylemedi hiç o yüzden bir gün sonra işe gittim ama o gün nöbetin bendeolduğunu tamamen unuttuğum için ayakta kalmak zorunda kaldım ve çok fazla akıntım oldu kötü oldum dinlenince ilaçları kullanınca bişeyim kalmadı. Adet tarihim gelmedi 3 hafta oldu daha bu operasyonu geçireli. benim iki kez boş gebeliğim oldu. Rahimde şekil bozukluğu olduğu için yani bebeğin gelişeceği yerde bi çıkıntı oldğunu ve bununda bebeğin gelişmesini engellediği için histereskopiye karar vermiştik işallah sorunumuz ortadan kalkmıştır. Sizin histerekopinin nedenini öğrenebilir miyim? siz nerde oldunuz? bi de histereskopiden sonraa aşılama düşündünüzü söylemişsiniz her histerskopiden sonra bu şartmı ?

Merhaba, bende aynı dertten muzdaripim 3 düşük ve rahimde perde. Bende histereskopi olacağım. 1 yıl olmuş neredeyse, hamile kalabildinmi, neler yaşadın öğrenmek istiyorum ameliyat işe yaradımı?

Merhaba, bende aynı dertten muzdaripim 3 düşük ve rahimde perde. Bende histereskopi olacağım. 1 yıl olmuş neredeyse, hamile kalabildinmi, neler yaşadın öğrenmek istiyorum ameliyat işe yaradımı?

Benimde rahmimde perde vardı ve laparoskopi ile ameliyat oldum. Şimdi hamileyim.
Düşük nedenin rahim perdesi sanırım. Çünkü doktorum hamile kalırsan düşük yaparsın demişti.
Laparoskopiden sonra da ofis histereskopi yapıp emin oldular perdenin temizlendiğine.
Umarın senin de herşey yolunda gider.

arkadaslar merhaba ben iki yillik evliyim esimde ve bendede problem oldugu icin ocak ayinda tup bebek yaptirdik ve tuttu ama malesef rahmimdeki perdeden dolayi 3 aylik bebegimi dusurdum..
ve bende 2 ay once operatif histereskopi oldum T uterus vardi yani rahimde perde vardi alindi ameliyat guzel gecmis simdi ameliyattan sonra 3. adetimi olmayi bekliyorum tup bebege baslamak icin insallah hayirlisi olur hepimizin hakkinda...ameliyattan sonraki gebelikte sorun yasaniyormu cok merak ediyorum ve korkuyorum yani ameliyatin faydasini gercekten gordunuzmu lutfen bilgisi olan cevap versin bekliyorum...

arkadaslar merhaba ben iki yillik evliyim esimde ve bendede problem oldugu icin ocak ayinda tup bebek yaptirdik ve tuttu ama malesef rahmimdeki perdeden dolayi 3 aylik bebegimi dusurdum..
ve bende 2 ay once operatif histereskopi oldum T uterus vardi yani rahimde perde vardi alindi ameliyat guzel gecmis simdi ameliyattan sonra 3. adetimi olmayi bekliyorum tup bebege baslamak icin insallah hayirlisi olur hepimizin hakkinda...ameliyattan sonraki gebelikte sorun yasaniyormu cok merak ediyorum ve korkuyorum yani ameliyatin faydasini gercekten gordunuzmu lutfen bilgisi olan cevap versin bekliyorum...

cnm benim polipim vardı tüp tedavisinden önce aldık sizin sorunla ilgili bilgim yok Allah yar ve yardımcın olsun

Back
X