Öperken çek öperken.

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Birsey anlatmak istiyorum size. Kendinizi benim yerime koyup ne dusundugunuzu benimle paylasirsaniz sevinirim. Dün kv iki gorümcem onların aileleri çocukları aynı ortamdaydık. Bi kutlama vardı. Fotoğraf çekildi toplu. Herkes dağılınca kv eşimi yanına aldı. Büyük görümceme bir de bizi çeksene dedi. Ahtapot gibi sardı size yemin ederim. Öpüyor. Napıyorsun anne dedi görümcem. Öperken çek öperken diye vurguluyor kv. Eşim beni de çagırdı yanlarına. Görümcem yapma anne allah aşkına saçma sapan şeyler dedi. Bi fotoğrafımız var. Kv ahtapot gibi sarmış eşimi. Dudakları yanağında. Ben ekleme gibi fotoğrafta. Kendime çok kızdım. Niçin geçtim ki oraya. Tüm akşam yaladı yuttu resmen oglunu. Size yemin ederim abartmıyorum. Gorümceler enisteler acayip acayip baktilar. Gulduler. Hatta elestirdiler. Hatta görumcem esine sarıl dedi esime. Cok garip gorunuyorsunuz oyle dedi annesinin dudagi yanaginda esimi sarmisken ben yanlarinda ekleme.

Bu kadar sorun yapacagınıza silin gitsin.O ne öyle vıcık vıcık .Yaşlı başlı insanlar nası ugrasıyorlar böyle!Benim halim bile yok,biz mi eskidik ya

sizde bu kv varken daha çok böyle absürt durum içerisinde kalırsınız. Allah size sabır versin kayınvalidenize de yaşının olgunluğunu versin, akıl versin izan versin..

Annenin ogluna sarilmasi, opmesi, oyle fotograf cektirmesi bence gayet normal. Hatta benim esimle annesinin biraz uzak bir iliskileri var. Aslinda esim cok duygusal ama aile ortami oyleymis. Ben annesine babasina sarilmasi onlari opmesi icin tesvik ediyorum her firsatta. Hayat kisa. Sevdiklerinize sevginizi gosterin. Bunda bi tuhaflik yok.

sizde bu kv varken daha çok böyle absürt durum içerisinde kalırsınız. Allah size sabır versin kayınvalidenize de yaşının olgunluğunu versin, akıl versin izan versin..
Neden ya yaslaninca ogullarimizi opmeyelim mi
Bir anne kizini opse boyle tepki verirmiydiniz

babaannemin klasik iki pozu vardir

ya sarilip operken

ya birine bisey yedirirken cektirir fotografi

bana normal geldi, belki o an sizi kiskanmistir ama anne sonuçta. benim kaynanam da esime benim küçük oğlum diye diye sarilir gozumun icine bakarak. kiskancam sandi hep yazik. oglu sonucta kendi bilir nasil sevecegini dustugi durum da kendisini ilgilendirir takmayin kafaniza

Kızlarına böyle davranmıyor da yalnızca oğlunu vantuzluyorsa tuhaf. Aksi durumda da çok abartılı bir davranış. Yaşının olgunluğunu alamamış insanlar işte.

Abartı hıc bırseyı sevmıyorum. Herkes saygı duymalı bazı anneler ogullarını yanlızken sevmezler ama gelınlerı olunca abartırlar. Ben hıc babaannemı babımı operken gormedım ama kalpten cok sevdıgını ona deger verdını anneme saygısından anlardm. Annemde babaanneme her zamana saygılı bu ılıskeler eskıden boyledı sımdı butun duygular plastık kayınvalıde her zaman yol gosterıcı ogretıcı olmalı gelınse her zaman saygılı bırseyler ogrenmeye acık olmalı. Sımdı herkes yarısıyor bazı gelınlerde gıdıyor kaynanasının yanında yılıs yılıs. Bence gelın burda haklı gelınının gozune sokarak sevılmez. Hıcbır babanın damadını kıskandıracak sekılde kızı sevdıgıne sahıt olmadm. Kadınlar herseyı abartıyor

Bilemedim aile bağlarıyla alakalı sanki birazda
Malesef ben annemden dahi şefkat görerek büyümediğim için bu şekil çok yakın olan aile ilişkileri bana değişik geliyor.
Kv eşimi öyle öpe koklaya sever ilk başlarda çok garip geliyordu ama yapısı öyleymiş alıştım artık. En azından kötü niyet olmadığını biliyorum daha doğrusu :)

Canım sende diğer yanağından yapışsaydın kocana iyice suyunu çıkarsaydınız eşinizin. Şaka bir yana bana çok alınacak bir durum gibi gelmedi. Yaşı ileri insanları idare etmek gerekiyor.

Sizlik bir durum yok ki ortada. Kendi kendini rezil etmiş, o da kendi ailesine. Siz niye rahatsız oldunuz onu anlamadım ben. Fotoğraf yüzünden ise, altı üstü bir fotoğraf.

Görümceler de pek işgüzarmış. Anneleri yaşının olgunluğuna erişmemiş olabilir, saçma sapan davranıyor olabilir (onlara göre) sen eşine sarıl deyip fitili ateşlemek, durumu daha da absürt hale getirmek niye.

Back
X