arkadaşlar sevdiceğimizin yanındayken onu öpmeden sarılmadan durabiliyormusunuz merak ettim ben hiç duramıyomda:78:kötü bişimi bu:26:
Uyurken Mutlaka Elim Belindedir..
Tabi Gün İçersinde de Öpersin Filan Ama, Atıyorum Film İzlerken Falan Şapur Şupur Yaparsan Karşındaki de Sıkılır Belli Zamandan Sonra
bende duramıyorum ama kendimi tutuyorum yoksa adam sıkılır bir süre sonra .bide ben durmadan hiç birşey yokken hep ismini söyleyip duruyorum .:26:
arkadaşlar sevdiceğimizin yanındayken onu öpmeden sarılmadan durabiliyormusunuz merak ettim ben hiç duramıyomda:78:kötü bişimi bu:26:
Ben eşimle sevgiliyken genelde önce o sarılsın yada öpsün diye beklerdim içimden gelsede hep çekinirdimama artık gün içinde ne zaman içimden gelse sarılır öperim çok şükür 7 yıldır sıkılmadı daha Ama daha çok eşim gelir sarılır bulduğu her fırsatta hatta bazı insanlarda uyur gezerlik olur ya benim eşimdede uyur öperlik var gece uykusunda bile öper ilk zamanlar inanmıyordum uyanıksın diyordum ama artık uyuduğunu biliyorum uyur öper aşkım benim
Sayıklıyorsun Galiba
Hay Allah iyiliğini Versin Senin
Bizde İsim Kullanılmaz
hiç duramam. tv falan izlerken dizinde otururum.
illaki ya başım dizlerindedir. yada koltuk görevi görüyordur yine kocişkomm :)))
yemek yerken bile illaki temas halindeyizz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?