Öpmeden sarılmadan durabılıyormusunuz?

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar sevdiceğimizin yanındayken onu öpmeden sarılmadan durabiliyormusunuz merak ettim ben hiç duramıyomda:78: kötü bişimi bu:26:

Son düzenleme:
arkadaşlar sevdiceğimizin yanındayken onu öpmeden sarılmadan durabiliyormusunuz merak ettim ben hiç duramıyomda:78: kötü bişimi bu:26:

Uyurken Mutlaka Elim Belindedir..
Tabi Gün İçersinde de Öpersin Filan Ama, Atıyorum Film İzlerken Falan Şapur Şupur Yaparsan Karşındaki de Sıkılır Belli Zamandan Sonra

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyurken Mutlaka Elim Belindedir..
Tabi Gün İçersinde de Öpersin Filan Ama, Atıyorum Film İzlerken Falan Şapur Şupur Yaparsan Karşındaki de Sıkılır Belli Zamandan Sonra

bende duramıyorum ama kendimi tutuyorum yoksa adam sıkılır bir süre sonra .bide ben durmadan hiç birşey yokken hep ismini söyleyip duruyorum .:26:

bende duramıyorum ama kendimi tutuyorum yoksa adam sıkılır bir süre sonra .bide ben durmadan hiç birşey yokken hep ismini söyleyip duruyorum .:26:

Sayıklıyorsun Galiba
Hay Allah iyiliğini Versin Senin
Bizde İsim Kullanılmaz

Ben eşimle sevgiliyken genelde önce o sarılsın yada öpsün diye beklerdim içimden gelsede hep çekinirdim ama artık gün içinde ne zaman içimden gelse sarılır öperim çok şükür 7 yıldır sıkılmadı daha Ama daha çok eşim gelir sarılır bulduğu her fırsatta hatta bazı insanlarda uyur gezerlik olur ya benim eşimdede uyur öperlik var gece uykusunda bile öper ilk zamanlar inanmıyordum uyanıksın diyordum ama artık uyuduğunu biliyorum uyur öper aşkım benim

Son düzenleme:

kötü birsey degil ama karsidakini bogan birsey..bende aynen senin gibiyim benim esim ilk zamanlar bunaldi ama ne zaman öpmeyi sarilmayi biraksam eksiklik hisseder alisti cunku sonra da itiraf geldi
HANGI ERKEGIN HOSUNA GITMEZ BEN SENIN BU HUYUNU SEVIYORUM ASLINDA DEDI ..

benim esim bu durumdan cok memnun yarim saat yakin durmasam bakiyo bana iyimsin noldu diyee..arkadaslarim yeni evlisiniz ondan diyor ama bakalim ilerde nasil olacak..ama ask guzel sey yani asik oldugun sevdigin kisiyle evliysen hersey cok farkli..cok guzel ve anlamli..

Allah mutlulugunuzu artirsin masallah, hep sevecen olun oyle aferin

sarılmanın yeri apayrı bence. sanki bi bütün oluyomuş gibi o kadar güzel bi his ki. benim ki sırf sarılmak için buluşmak ister gelde bi sarılalım der

Sayıklıyorsun Galiba
Hay Allah iyiliğini Versin Senin
Bizde İsim Kullanılmaz

sayıklama degil kız elimde olmadan iyice dilime dolanmış ama adam hiç bıkmadan efendim diyo her seferinde yazık ama yapmamaya çalışıyorum o uyur severlik benimkinde de var

İkimizde yatana kadar sapur supur birbirimizi oper dururuz. Evde olsam bile durduk yere sarilirim oda sarilir bulasik neyim yikarken gelir sarilir omzumu oper
Yatarken elleeimizi hic birakmayiz askm
Cabk uykuya daldigi icin ben daha operim yorulana kadar 0
Yeni evliyiz daha belki ondandir ama ins bir omur boyle oluruz

:) çok qüzel birşey tabıkı benım eşimde öyle her dakıka gelir öper hiç sıkılmaz gider gelir öper ben bazen sıkılırım üff yeter boğuluyorum falan derım hemen darılır

biz mesafeli bir iliski sürdürüyoruz sözlüm yakinda nisanlimla..

aramizda binlerce kilometreler var..

yan yana gelince ve ortam müsaitse benden cok pa$am kendine hakim olamiyor

bizim durumumuzu bir birimiz bogma yada sIkma gibi bir sey de olmadi..

zamanimiz kisitli oluyor.. o zamanida en güzel sekilde gecirmeye calisiyoruz..

gerekirse sadece bir birmize bakarak..

gerekirse sarilarak ve kokumuzu taa derinlere cekerek..

gerekirsede öpüserek.. :78:

ammaaa herkes kendi sinirlarini en iyi bilir..

o sinirlari asmadiginiz sürece gayet normal bi durum bence..

hiç duramam. tv falan izlerken dizinde otururum.

illaki ya başım dizlerindedir. yada koltuk görevi görüyordur yine kocişkomm :)))

yemek yerken bile illaki temas halindeyizz :)

evet kötü bisii
neden kötü olsun canim ama sadece bi süre sonra sıkılabilir :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…