OPR.DR DİLEK YAĞMUR...(acil yardım)

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Arkadaşlar dilek hanıma giden varmıydı yada onunla doğum gerçekleştirien...tavsiyelerinizi bekliyorum

Ben tanıyorum harika bir doktor benim doğumumu yaptı harika biri. inş en kısa zamanda uğrucam çok özledim doktorumu sanki akrabam gibi :)

bence süpeeeeerrrr bir doktor onunla doktor fobiimi yend im bir arkadaşbir anne cok mükemmel bir doktor herkeze şiddetle tavsiye edeirm gördügüm en mükemmel doktor:lepi:

Bende 7 aydır dılek hanıma gıdıyorumm Çok memnunum ınŞŞ doĞumuda onda yapıcam ama medıcanaya gelıyor sanırım Çok pahalı..

bende son kontrolume gttım dilek hanma artık gidemıyeceğim çok pahalı neredeyse 3 mılyara geliyor madıcananın parasıyla...

dılek hanım çok ıyı ehıl bı doktor neredeyse tum tanıdıklarım onda yaptı doğumu............

Dilek hanım her gelene iyi davranıyor, tabiki bu sizin güzel yüzünüz için değil Para için, mutlaka başarılı doğumlar yapmak zorunda ama hastalarını müthiş bir şekilde sömürüyor, Kendisi lüks bir hayat sürüyor ayrıca Diğer hastanelerde çok daha uyguna doğum yapılabiliyor, ben Ücretlerini çok çok yüksek buluyorum son zamanlarda da doğumlarda yaptığı kritik hataları var memnun olan çok kişi bulabilirsiniz ancak memnun olmayan da bir o kadar kişi var

Dilek Hanım'ın ücreti gerçekten fazla. Ancak bunun karşılığı da var. Güler yüzlü olması, hastane kalabalıklığının olmaması, koştur koştur değil de rahatça sizinle ilgilenmesi gibi. Para için iyi davranması o kadar da kötü bir şey değil bence. İşi duygusal boyuta dökmemek lazım. Akrabamız veya arkadaşımız değil. Kendisinden hizmet satın alıyorsunuz sonuçta. Ayrıca normal doğum yanlısı ve çok tecrübeli olması da onun artı yönlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…