Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim 2 tane tekrarlayan düşüğümüz oldu ve Nevin Numanoğlu sayesinde şu an bebeğimiz kucağımızda, kendisi tekrarlayan bu 2 düşük sonrasında bazı testler istedi, bu testler sonucunda faktör 5 kan pıhtılaşması ve Haşimato yani troid bezlerinin az çalışması sonucu görüldü. Nevin Hanım, innohep adında kan sulandırıcı ilaca gebeliği öğrenir öğrenmez başlamamızı önerdi ve ve gene her gün bir 100 mg coraspirin önerdi. Ayrıca troid konusunda ise konusunda uzman Mustafa Özata'ya gönderdi, o da troid testi sonucuna göre levotiron adlı ilaçtan içilmesini söyledi, gebelik başlayınca dozajını haftasonları arttırıyor. Tüm bu tedaviler neticesinde bebeğimizin kalp atışlarını 6. haftada gördük, bundan önceki 2 gebeliğimizde kalp atışı görememiştik, bunun sebebi de kan akışkanlığı az olduğu için bebeğe yeteri miktarda kan ve oksijen gitmemesiymiş.
Nevin Numanoğlu'nu eşim ve ben çok seviyoruz, muayenehanesinde görevli Asuman Hanım'da çok iyi ve güler yüzlü birisi, gitmenizi tavsiye ederiz çünkü doğumu da çok başarılı yapan bir doktor.
merhabalr önceliklie gözzünüz aydın..benimde 2 defa düşüğüm oldu..7+2 de diğeride 7+1de düştü..nadide korkuta gidiyordum..ama o bana herhangi bir araştırma yapmadı..3.de düşerse yaparız dedi.pek tatmin olmadım..ve 6 ay süreyle bebek sahibi olmayın dedi.bu dönemde ben araştırma yapılmasını istedim..ama dr yaşın küçük acele etme dedi.(26 yaşındayım eşim 32)..dr çok iyi ama sanırım riskli gebeliklerde bilgisi yok..burdaki insanların yorumlarına bakıyorum artık..önceden yanlış yere bakmışım:)sorunsuz gebelik yaşayanlar için problem yok..dr beğenmeleride kolay..ama biz sorunluyuz..rabbim kolaylıklar versin hepimize.
nevin hanım daha önceden medical park bahçelievlerdeymiş sanırım ama şuan nerede bulamadım..bilgi verirseniz memnun olurum..ayrıca muayene ücretleri hakkındada bilgi verirmisiniz.
Merhaba, ben de bu konuyu okuyarak Nevin hanıma gittim. Şuanda aile hastanesinde çalışıyor. Gayet ilgili davrandı ama birşeyler eksikti. Ben de iki defa idar yolları enfeksiyonu tekrar etti ve bu konuda kendisini bilgilendirme me rağmen konunun üzerinde durmadı. Kan değerlerim için test istemedi, ben dahiliye bölü ne giderek tüm testlerimin yapılmasını istedim. Sonucunda(idrar kültürü) enfeksiyonum çok düşük olarak yine çıktı ve sonuçları kendisine yolladığım da bol bol su iç önemli bir durum yok dedi. 3 defadır tekrar eden bir enfeksiyona yaklaşımı buydu. Sonra kahverengi akıntı sebebiyle acil bir durum olunca en yakın hastaneye gittim ve doktor kesede sorun olmadığını idrar kültürüme bakması gerektiğini söyledi. Tabii benim içim rahat doktorum Nevin hanım sorun yok demişti. 2 gün sonra hastaneden doktor aradı ve çok acil enfeksiyon bölümüne gitmemi, idrar kültürümde çok dirençli bir bakterinin bulunduğunu, kendisinin tedavi edebileceğinden çok daha dirençli bir bakteri olduğunu söyledi. Sonuç; şuan çok tehlikeli ve dirençli bir bakterinin tedavisini görüyorum, tabiiki de durumumu farkeden uzman bir doktola devam ediyorum artik. Nevin hanimi da kesinlikle önermiyorum yeterince ilgili bir doktor degil daha iyi bir doktor eminim bulabilirsiniz. Benim durumum cok alenade tekrarlayan bir durumken dahi göremedi, gizli bir durumu farkedebilecegini hic sanmiyorum.