Opr.dr.Nevin Numanoğlu

tatlım ben internet bilgilerinden baktım birde sen araştır kafanı karıştırmak istemem ama daha iyi doktorlarda var sen bilirsin hiç bir zaman umutsuz olmaki bebişin üzülmesin tamammı canım

Merhaba.2007 eylül aynında doktorum Nevin Numanoğlu sayesinde dünyalar tatlısı Cansın Duru adında bi kızım oldu gerçekten Nevin hanım mükemmel bi doktor çok güzel bi hamilelik ve doğum geçirdim ve herkezin öyle bi doktorla hamileliğini geçirmesini tavsiye ederim.Nevin hanımı çoook seviyorum.

Bir arkadaşım doktorunu değiştirdi, Bahçelievler Medical Park'ta Nevin Numanoğlu'na gitmeye başladı son bir kaç aydır o kadar memnun kalmış ki öve öve bitiremiyor. Bebek sahibi olmak istiyorlar, dolayısıyla bazı kontrollerden geçiyor, gerekli testleri yaptırıyor. Bir çok doktora gitti, hiç birinden memnun kalmadı. Şimdi aklında hiç bir soru işareti kalmamış o kadar memnun ki, bende kendisinden randevu aldım, altı ayda bir gidilen rutin kontrolümde bu sefer Nevin Hanım'a gideceğim.

Bende Medical park düşünüyorum fakat bir türlü doktor kararımı veremedim.Diyabetli olduğum için bilgi ve tecrübesi iyi olan bir doktor gerekli.Nevin hanım bu konuda nasıl acaba?

ERMAER giden arkadaşım çok memnun kalmış, son bir kaç aydır hep Nevin Hanım'a gidiyor. Dediğim gibi ben de onun sayesinde rutin kontrolüm için kendisine gideceğim. Deneyeceğim en azından, bir zararı olmaz, o kadar çok anlatıyor ki denemeden bilemeyeceğim iyi mi değil mi?

Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?En azından gittikten sonra izlenimlerinizi benle paylaşırsanız sevinirim.

2 aylık hamileyim ve bu forumdaki yorumlar üzerine nevin numanoğlu'nu seçtim
ilk muayenede iyibir izlenim bıraktı bende.:ecrin_bebek:
inşallah problem yaşamayızda ilk ve tek doktorla bebeğimizi kucağımıza alırız

merhaba ben 2008 aralık ayında bebeğimi kucağıma aldım.hamileliğim boyunca nevin hanıma gitmiştim.gerçekten çok canayakın ve iyiniyetli biri.tabi doktorluğuna da diyecek lafım yok.tekrar olsa yine ona giderim ama hastane değişikliğine üzüldüm medikal park uzak kalıyor bana ..

Çok zaman önce gideceğimi yazmışım Nevin Hanım'a evet bir kaç defa gittim kendisine ve çok memnun kaldım.
Gerçekten çok ilgili, her sorduğunuza cevap veren, sıcakkanlı, enerjisi yüksek bir hanım.
Yine ona gitmeyi çok istiyorum ama Beylikdüzü'nde oturuyorum, doktorumun bana yakın olmasını istiyorum.
Bir iki haftadır da iyi bir doktor arıyorum ama Nevin Hanım gibisini bulamam sanırım.

ben de bugün internet üzerinde araştırma yaparken gördüm nevin hanımı.randevu aldım.inşallah dediğiniz gibidir.

mrb arkadaşlar bende c.tesi günü gitim nevin hnma.çok fazla güler yüzlü gelmedi bana ama sagolsun cok ilgilendi herşeyi sordu aileme kadar herhangi bi hastalık bişey varmı dıye hepsini sordu eski tahlıllerıme yumurta takıplerıme falan baktı inceledı ve benden adetın 3.günü tahlıl yaptırma istedşi bide smear testi yaptırcam.daha once hiç bir doktor benden smear testi istemmemişti.hastane çok güzel temizz.hosuma gitti.bakalım şimdi kan tahlılı yatırıp tekarar görüşcem.umarım nevin hndan elektrık alırım ve devam edrım.bana diğer doktorum gibi bu sonucla aşılama yaparız demedı olmaz dedı eşininm amelıyat oolması lazım dedı amelıyattan sonra aşılama yaaprız dedı.tedavımız uzun aşama aşama gitcez dedı.böyle demesı bıle benı mutlu ettı şimdieşimin amelıyatına kadar bnım degerlerıme bakılcak sonra amelıyattan sonra yanı aşılam yapıcazz.inş.melegım gelcek bana

Arkadaslar ben de nevın hanıma gıttım.
ben de merak edıyorum naısl bır doktor dıye.Ilk defa gıttım ve hamılelgım suresınce tek bır doktor ıstıyorum.
arkadasın dedıgı gıbı cok guleryuzlu deıl ama herseyı cok guzel cevaplıyor,yardımcı oluyor.testlerı ıstedı ama bır kez daha gıdıcem ve o zaman karar verıcem bu doktorla devam edıp etmeyecegıme.
bırde bısey daha sorcam ben ınternatıonal hospıtalde dogumu yapmak ıstıyorum bu doktor oraya gelır mı acaba???

Bizim 2 tane tekrarlayan düşüğümüz oldu ve Nevin Numanoğlu sayesinde şu an bebeğimiz kucağımızda, kendisi tekrarlayan bu 2 düşük sonrasında bazı testler istedi, bu testler sonucunda faktör 5 kan pıhtılaşması ve Haşimato yani troid bezlerinin az çalışması sonucu görüldü. Nevin Hanım, innohep adında kan sulandırıcı ilaca gebeliği öğrenir öğrenmez başlamamızı önerdi ve ve gene her gün bir 100 mg coraspirin önerdi. Ayrıca troid konusunda ise konusunda uzman Mustafa Özata'ya gönderdi, o da troid testi sonucuna göre levotiron adlı ilaçtan içilmesini söyledi, gebelik başlayınca dozajını haftasonları arttırıyor. Tüm bu tedaviler neticesinde bebeğimizin kalp atışlarını 6. haftada gördük, bundan önceki 2 gebeliğimizde kalp atışı görememiştik, bunun sebebi de kan akışkanlığı az olduğu için bebeğe yeteri miktarda kan ve oksijen gitmemesiymiş.

Nevin Numanoğlu'nu eşim ve ben çok seviyoruz, muayenehanesinde görevli Asuman Hanım'da çok iyi ve güler yüzlü birisi, gitmenizi tavsiye ederiz çünkü doğumu da çok başarılı yapan bir doktor.

Bizim 2 tane tekrarlayan düşüğümüz oldu ve Nevin Numanoğlu sayesinde şu an bebeğimiz kucağımızda, kendisi tekrarlayan bu 2 düşük sonrasında bazı testler istedi, bu testler sonucunda faktör 5 kan pıhtılaşması ve Haşimato yani troid bezlerinin az çalışması sonucu görüldü. Nevin Hanım, innohep adında kan sulandırıcı ilaca gebeliği öğrenir öğrenmez başlamamızı önerdi ve ve gene her gün bir 100 mg coraspirin önerdi. Ayrıca troid konusunda ise konusunda uzman Mustafa Özata'ya gönderdi, o da troid testi sonucuna göre levotiron adlı ilaçtan içilmesini söyledi, gebelik başlayınca dozajını haftasonları arttırıyor. Tüm bu tedaviler neticesinde bebeğimizin kalp atışlarını 6. haftada gördük, bundan önceki 2 gebeliğimizde kalp atışı görememiştik, bunun sebebi de kan akışkanlığı az olduğu için bebeğe yeteri miktarda kan ve oksijen gitmemesiymiş.

Nevin Numanoğlu'nu eşim ve ben çok seviyoruz, muayenehanesinde görevli Asuman Hanım'da çok iyi ve güler yüzlü birisi, gitmenizi tavsiye ederiz çünkü doğumu da çok başarılı yapan bir doktor.

merhabalr önceliklie gözzünüz aydın..benimde 2 defa düşüğüm oldu..7+2 de diğeride 7+1de düştü..nadide korkuta gidiyordum..ama o bana herhangi bir araştırma yapmadı..3.de düşerse yaparız dedi.pek tatmin olmadım..ve 6 ay süreyle bebek sahibi olmayın dedi.bu dönemde ben araştırma yapılmasını istedim..ama dr yaşın küçük acele etme dedi.(26 yaşındayım eşim 32)..dr çok iyi ama sanırım riskli gebeliklerde bilgisi yok..burdaki insanların yorumlarına bakıyorum artık..önceden yanlış yere bakmışım:)sorunsuz gebelik yaşayanlar için problem yok..dr beğenmeleride kolay..ama biz sorunluyuz..rabbim kolaylıklar versin hepimize.
nevin hanım daha önceden medical park bahçelievlerdeymiş sanırım ama şuan nerede bulamadım..bilgi verirseniz memnun olurum..ayrıca muayene ücretleri hakkındada bilgi verirmisiniz.

merhabalr önceliklie gözzünüz aydın..benimde 2 defa düşüğüm oldu..7+2 de diğeride 7+1de düştü..nadide korkuta gidiyordum..ama o bana herhangi bir araştırma yapmadı..3.de düşerse yaparız dedi.pek tatmin olmadım..ve 6 ay süreyle bebek sahibi olmayın dedi.bu dönemde ben araştırma yapılmasını istedim..ama dr yaşın küçük acele etme dedi.(26 yaşındayım eşim 32)..dr çok iyi ama sanırım riskli gebeliklerde bilgisi yok..burdaki insanların yorumlarına bakıyorum artık..önceden yanlış yere bakmışım:)sorunsuz gebelik yaşayanlar için problem yok..dr beğenmeleride kolay..ama biz sorunluyuz..rabbim kolaylıklar versin hepimize.
nevin hanım daha önceden medical park bahçelievlerdeymiş sanırım ama şuan nerede bulamadım..bilgi verirseniz memnun olurum..ayrıca muayene ücretleri hakkındada bilgi verirmisiniz.

Teşekkür ederiz, darısı size diyelim, inşallah siz de bebeğinizi kucağınıza tez zamanda alırsınız, Nevin Numanoğlu Medical Park Bahçelievler'deydi, ancak şimdi oraya çok yakın bir yerde muayenehanesi var, Bakırköy'de. Muayene ücreti 50 TL, muayene telefonu 0 212 570 04 84 bu telefonu Asuman hanım açar ve kendisinden randevu alabilirsiniz. Az önce yazdığım telefon numarası görünüyor mu yoksa bu sitede bir engelleme var mı bilmiyorum ama numara görünmediyse tekrar yazın bir şekilde size iletiriz. Bizim düşüklerimizde o haftalarda olmuştu, yani belli belirsiz kalp atışı aramıştık ama 7. ve 8. haftalarda kalp atışı göremeyince büyük bir moral bozukluğu ile ama ümidimizi yitirmeden hemen kürtaj yaptırmadan 10. haftaya kadar sebepsiz bekledik, belki bir mucize olur da bebeğimizin kalp atışını görürüz diye, o günleri hatırlayınca sizin ve sizin gibi tekrarlayan düşük yapanların aslında ne kadar zor bir psikolojik durum içinde olduklarını anlayabiliyorum. Nevin Hanım ile irtibata geçin, kendisinin bu tarz çok hastası var ve hepsinde de iyi sonuçlar alıyor, yapmanız gereken testlerin listesini size verecektir, bunlar pahalı gen testleri de içeriyor, bizim zamanımızda 2 bin ile 3 bin TL civarında tutuyordu ve ssk karşılamıyordu ama o arada yapılan bir değişiklikle ssk bu testleri de kapsamaya başladı ve biz bu testleri ücretsiz yaptırdık, ancak sonradan ssk nın artık bu testleri karşılamayacağını duyduk, son durum nedir bilemiyorum, çünkü bu 2 sene önceydi. Doktorun yaşın küçük demesi pek doğru değil, onlar bu işe çok alışmışlar ama bir gebeliğin daha olumsuzlukla sonuçlanmasının ailede ne gibi sıkıntılara yol açabileceğini hiç umursamıyorlar, tekrarlayan düşüklerde insan acaba hiç mi çocuğum olmayacak, tüm gebeliklerim düşükle mi sonuçlacak gibisinden karamsar bir ruh haline de bürünebiliyor, biz 2. düşükten sonra tam 1 yıl ara verdik be arada moralimizi daime yüksek tutmaya çalıştık ve Nevin Hanım adet gecikmesi olur olmaz kan testi ile gebelik kesinleşince hemen gerekli ilaç ve iğne tedavisine başlamamız konusunda bizi uyardı, biz kan testimizi bir pazar günü özel bir hastanede yapıp çıkışta da hemen Nevin Hanım'ı cebinden arayıp ne yapmamız gerektiğini danıştık ve sağolsun bizimle sanki akrabasıymışız gibi veya kendi çocuklarıymışız gibi çok ilgilendi ve Allah dualarımızı geri çevirmedi şu an bebeğimiz kucağımızda ve 3 aylık, bu güzel duyguyu rabbim sizlere de nasip eder inşallah.

Nevin Hanım ilk bakışta sanki biraz fazla ciddi veya pek gülümsemeyen bir yüz ifadesi var şeklinde yorumlar aldık tavsiye ettiğimiz yakınlarımızdan, ancak sonrasında hepsi de doktora çok alıştılar ve her konuda onun yanına gidiyorlar.

Elbetteki test sonucu olmadan bir tanı koymak yanlış olur, ama tekrarlayan düşüklerde ilk araştırılan kan pıhtılaşması ve troid rahatsızlıkları, ama içinizi ferah tutun test sonuçlarında her ne çıkarsa çıksın hepsinin bir tedavisi var Allah'a şükür. Şu an çok işim var, ancak hiç üşünmeden size bu kadar uzun yazdım, çünkü aynı sıkıntıları biz de yaşadık ve ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum ve bu yüzden elimden geldiği kadar anne baba adaylarına bu deneyimlerimizi yazıyoruz.

Merhaba, ben de bu konuyu okuyarak Nevin hanıma gittim. Şuanda aile hastanesinde çalışıyor. Gayet ilgili davrandı ama birşeyler eksikti. Ben de iki defa idar yolları enfeksiyonu tekrar etti ve bu konuda kendisini bilgilendirme me rağmen konunun üzerinde durmadı. Kan değerlerim için test istemedi, ben dahiliye bölü ne giderek tüm testlerimin yapılmasını istedim. Sonucunda(idrar kültürü) enfeksiyonum çok düşük olarak yine çıktı ve sonuçları kendisine yolladığım da bol bol su iç önemli bir durum yok dedi. 3 defadır tekrar eden bir enfeksiyona yaklaşımı buydu. Sonra kahverengi akıntı sebebiyle acil bir durum olunca en yakın hastaneye gittim ve doktor kesede sorun olmadığını idrar kültürüme bakması gerektiğini söyledi. Tabii benim içim rahat doktorum Nevin hanım sorun yok demişti. 2 gün sonra hastaneden doktor aradı ve çok acil enfeksiyon bölümüne gitmemi, idrar kültürümde çok dirençli bir bakterinin bulunduğunu, kendisinin tedavi edebileceğinden çok daha dirençli bir bakteri olduğunu söyledi. Sonuç; şuan çok tehlikeli ve dirençli bir bakterinin tedavisini görüyorum, tabiiki de durumumu farkeden uzman bir doktola devam ediyorum artik. Nevin hanimi da kesinlikle önermiyorum yeterince ilgili bir doktor degil daha iyi bir doktor eminim bulabilirsiniz. Benim durumum cok alenade tekrarlayan bir durumken dahi göremedi, gizli bir durumu farkedebilecegini hic sanmiyorum.

Merhaba, ben de bu konuyu okuyarak Nevin hanıma gittim. Şuanda aile hastanesinde çalışıyor. Gayet ilgili davrandı ama birşeyler eksikti. Ben de iki defa idar yolları enfeksiyonu tekrar etti ve bu konuda kendisini bilgilendirme me rağmen konunun üzerinde durmadı. Kan değerlerim için test istemedi, ben dahiliye bölü ne giderek tüm testlerimin yapılmasını istedim. Sonucunda(idrar kültürü) enfeksiyonum çok düşük olarak yine çıktı ve sonuçları kendisine yolladığım da bol bol su iç önemli bir durum yok dedi. 3 defadır tekrar eden bir enfeksiyona yaklaşımı buydu. Sonra kahverengi akıntı sebebiyle acil bir durum olunca en yakın hastaneye gittim ve doktor kesede sorun olmadığını idrar kültürüme bakması gerektiğini söyledi. Tabii benim içim rahat doktorum Nevin hanım sorun yok demişti. 2 gün sonra hastaneden doktor aradı ve çok acil enfeksiyon bölümüne gitmemi, idrar kültürümde çok dirençli bir bakterinin bulunduğunu, kendisinin tedavi edebileceğinden çok daha dirençli bir bakteri olduğunu söyledi. Sonuç; şuan çok tehlikeli ve dirençli bir bakterinin tedavisini görüyorum, tabiiki de durumumu farkeden uzman bir doktola devam ediyorum artik. Nevin hanimi da kesinlikle önermiyorum yeterince ilgili bir doktor degil daha iyi bir doktor eminim bulabilirsiniz. Benim durumum cok alenade tekrarlayan bir durumken dahi göremedi, gizli bir durumu farkedebilecegini hic sanmiyorum.

Çok geçmiş olsun umarım atlatmışsınızdır.şuanda hangi doktorla devam ediyorsunuz acaba? Memnun musunuz??

Back
X